Repülőjárat akciók innen: Hancock County-Bar Harbor repülőtér (BHB)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Hancock County-Bar Harbor repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BOS Boston

3 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Hancock County-Bar Harbor repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hancock County-Bar Harbor repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BHB
Város Bar Harbor
Ország United-States (US)
Teljes cím Hancock County-Bar Harbor repülőtér
Szélességi fok 44.444994
Hosszúsági fok -68.362043
Weboldal Bhbairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Hancock County-Bar Harbor repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Maine állambeli Trentonban található Hancock County-Bar Harbor repülőtér a gyönyörű Bar Harbor régiót kiszolgáló elsődleges repülőtér. Akár turistaként, akár helyi lakosként érkezik, a repülőtér számos kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál a gördülékeny utazási élmény érdekében.

Barátságos és hatékony személyzet

Érkezéskor A Hancock County-Bar Harbor repülőtéren barátságos és professzionális személyzet fogadja Önt, akik igyekeznek a lehető legkényelmesebbé tenni utazását. Mindig készen állnak a segítségére bármilyen kérdésben vagy problémában, így biztosítva a stresszmentes élményt az elejétől a végéig.

Modern terminálépület

A repülőtér terminálépülete a közelmúltban átesett. felújítások, modern felszereltséggel és tágas környezettel büszkélkedhet. A kényelmes ülőhelyektől a tiszta mellékhelyiségekig a terminál barátságos légkört és kényelmes pihenőhelyet biztosít a repülés előtt.

Kényelmes parkolási lehetőségek

A Hancock County-Bar Harbor repülőtér széles választékát kínálja kényelmes parkolási lehetőségek közül. Akár hosszú, akár rövid távú parkolást keres, megfizethető árakat és jól karbantartott telkeket talál a terminál épülete közelében. A barátságos személyzet készséggel áll rendelkezésére a parkolási igények és kérdések megoldásában.

Autókölcsönzési szolgáltatások

Azoknak a látogatóknak a kiszolgálása, akik szívesebben fedezik fel a festői Bar Harbor régiót egyedül. ütemben a repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat nyújt. Számos elismert autókölcsönző cég rendelkezik pultokkal, amelyek kényelmesen a terminál épületében találhatók, így gyorsan és egyszerűen biztosítható a szállítás érkezéskor.

Étkezési és vásárlási lehetőségek

Ha van egy kis szabadideje. repülőút előtt mindenképpen fedezze fel a Hancock County-Bar Harbor repülőtéren elérhető étkezési és vásárlási lehetőségeket. Egyél gyorsan a repülőtér kávézójában, vagy böngésszen a helyi szaküzletek között, amelyek egyedi ajándékokat és szuveníreket kínálnak az utazás emlékére.

Hatékony biztonsági folyamat

A repülőtér biztonsága Az eljárásokat úgy alakították ki, hogy minden utas biztonságát biztosítsák anélkül, hogy szükségtelen késéseket okoznának. A szorgalmas biztonsági csapat következetesen szigorú protokollokat követ a biztonságos környezet fenntartása érdekében. Hatékony folyamatokkal biztos lehet benne, hogy a biztonsági ellenőrzőponton való utazás zökkenőmentes és problémamentes lesz.

Kisegítő lehetőségek és speciális segítség

A Hancock County-Bar Harbor repülőtér törekszik hogy minden utas számára elérhető legyen, olyan létesítményeket és szolgáltatásokat kínálva, amelyek speciális igényű egyének elhelyezésére szolgálnak. A repülőtér tolószéket és segítséget nyújt a mozgáskorlátozottak számára. A további segítségre, például tolmácsra vagy orvosi segítségre szoruló utasok rendelkezésére állnak a repülőtéri személyzet.

A Hancock County-Bar Harbour Airport elkötelezett amellett, hogy kellemes és hatékony utazási élményt biztosítson minden látogatója számára. Az érkezés pillanatától az indulásig a repülőtér kiváló létesítményei, barátságos személyzete és számos szolgáltatása biztosítja, hogy utazása a lenyűgöző Bar Harbor régióba vagy onnan stresszmentes és élvezetes legyen.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Hancock County-Bar Harbor repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Hancock County-Bar Harbor repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BHB azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Hancock County-Bar Harbor repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Hancock County-Bar Harbor repülőtér repülőtérről?

A(z) Hancock County-Bar Harbor repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Cape Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bar Harbor városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bar Harbor-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Hancock County-Bar Harbor repülőtér (BHB)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Bar Harbor közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella