Közvetlen járat innen: Haluoleo repülőtér (KDI)

Utazz 2 helyszínre a 5 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Haluoleo repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
UPG Makassar

6 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
CGK Jakarta

1-2 járat naponta

2ó 40m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Haluoleo repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Haluoleo repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KDI
Város Kendari
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Haluoleo repülőtér
Szélességi fok -4.077318
Hosszúsági fok 122.417979
Weboldal Haluoleo-airport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Haluoleo repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Haluoleo repülőtér, más néven Kendari repülőtér, egy jelentős közlekedési csomópont az indonéziai Kendariban, Délkelet-Sulawesi államban. A régió fő kapujaként szolgáló repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az utazók számára.

Létesítmények

1. Terminálépület

A repülőtér modern és tágas terminálépülettel büszkélkedhet, különféle kényelmi szolgáltatásokkal. A terminál több utasfelvételi pultot, poggyászfelvételi területet és vámterületet biztosít, biztosítva az utasok zökkenőmentes és hatékony áramlását.

2. Kiskereskedelem és étkezés

Az utazók a repülőtéren számos étkezési lehetőséget és kiskereskedelmi üzletet élvezhetnek. Az indonéz finomságoktól a nemzetközi gyorséttermi láncokig minden ízlésnek megfelel. Ezenkívül a vámmentes üzletek különféle árukat kínálnak, beleértve a helyi termékeket, ajándéktárgyakat és elektronikai cikkeket.

3. Társalgók

A Haluoleo repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek a repülés előtt. Ezek a létesítmények békés légkört, ingyenes harapnivalókat, italokat és Wi-Fi hozzáférést biztosítanak, biztosítva a kellemes várakozási élményt.

4. Imaszobák

A repülőtér külön imaszobákkal szolgálja ki az utasok vallási szükségleteit. Ezek a szobák nyugodt környezetet biztosítanak az egyének számára, hogy utazásuk előtt vagy alatt megfigyelhessék vallási gyakorlataikat.

5. Wi-Fi és töltőállomások

A modern utazók igényeinek kielégítése érdekében a repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít a terminál egész területén. Ezenkívül a töltőállomások kényelmesen helyezkednek el, így az utasok gond nélkül tölthetik elektronikus eszközeiket.

Szolgáltatások

1. Közlekedés

A Haluoleo repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál az utazóknak, hogy elérjék a kívánt úti célt. A taxik, az autókölcsönző szolgáltatások és a szállodai transzferek a terminálon kívül is rendelkezésre állnak, így biztosítva a kényelmes továbbutazást.

2. Poggyászszolgáltatás

A repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt, beleértve a poggyászcsomagolást és -tárolást, hogy biztosítsa az utasok holmijának biztonságát és kényelmét.

3. Orvosi szolgáltatások

Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a Haluoleo repülőtéren van egy képzett szakemberekkel felszerelt egészségügyi központ, amely azonnali segítséget nyújt a rászoruló utasoknak.

4. Elveszett és megtalált tárgyak

Ha az utazás során bármely tárgy elveszett vagy eltévedt, az utasok könnyedén jelenthetik azt a terminálon belül található elveszett és megtalált pultnál.

5. Információs pultok

A repülőtér egészén információs pultok állnak rendelkezésre, amelyek útmutatást és segítséget nyújtanak az utasoknak a repülési információkkal, a repülőtéri szolgáltatásokkal és az általános kérdésekkel kapcsolatban.

A Haluoleo repülőtér elkötelezett a minőségi szolgáltatások biztosítása mellett. és szolgáltatások az általános utazási élmény fokozása érdekében. Modern infrastruktúrájával, változatos kiskereskedelmi és étkezési lehetőségeivel, valamint figyelmes ügyfélszolgálatával a repülőtér biztosítja, hogy az utazók zökkenőmentesen utazhassanak az elejétől a végéig.


Haluoleo repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Haluoleo repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KDI kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Haluoleo repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Haluoleo repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Soekarno-Hatta International Airport (CGK) célállomásig ér el, körülbelül 2h 40m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Haluoleo repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Haluoleo repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Lion Air, Batik Air, Citilink, Garuda Indonesi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kendari városából?

Általában a Haluoleo repülőtér (KDI) a preferált választás a Kendari-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Kendari közvetlen közelében?

Kendari környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella