Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér (HLP) repülőtere induló járatok

Utazz 19 helyszínre a 2 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HLP
Város Jakarta
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -6.266478
Hosszúsági fok 106.890965
Weboldal Timur.jakarta.go.id
Megjelenítés a térképen Google maps

Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér az indonéziai Jakartában található, nyüzsgő repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy biztosítsa kellemes élmény az utazóknak. Akár érkezik, akár indul, akár átutazik, a repülőtér rendelkezik az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal.

Létesítmények

1. Terminál

A repülőtér modern és jól karbantartott terminálépülettel rendelkezik, amely az utasok igényeit kielégítő különféle létesítményekkel rendelkezik. A terminál könnyen megközelíthető és kényelmes környezetet biztosít az utazóknak.

2. Társalgók

A Halim Perdanakusuma Nemzetközi Repülőtér olyan társalgókat kínál, amelyek pihentető és kényelmes teret biztosítanak az utasoknak a repülés előtt vagy között. A társalgókban kényelmes ülőhelyek, ingyenes Wi-Fi és frissítők állnak rendelkezésre.

3. Étkezési lehetőségek

A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, a helyi indonéz konyhától a nemzetközi gyorsétteremláncokig. Ezek a létesítmények különböző preferenciákat és étkezési követelményeket elégítenek ki, biztosítva, hogy az utasok széles választékot kínáljanak az ételek és italok tekintetében.

4. Vámmentes vásárlás

Az utazók vámmentesen vásárolhatnak a Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtéren. A repülőtér számos kiskereskedelmi üzletnek ad otthont, ahol az utasok különféle termékeket találhatnak, köztük parfümöket, kozmetikumokat, divatot, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat. A vámmentes vásárlás lehetővé teszi, hogy az utasok kedvezőbb áron vásároljanak tárgyakat, így utazásuk még élvezetesebbé válik.

Szolgáltatások

1. Poggyászszolgáltatás

A repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást biztosít a poggyászkezelés zökkenőmentes kezelése érdekében. Az utasok kényelmesen feladhatják csomagjaikat, és érkezéskor átvehetik azokat. Ezenkívül a repülőtér csomagmegőrzőt is kínál azok számára, akik átszállás közben szeretnék felfedezni a várost.

2. Közlekedés

A Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál az utazóknak, hogy elérjék úti céljukat. A terminál épületén kívül taxik, telekocsi-szolgáltatások és autókölcsönzők állnak rendelkezésre, amelyek kényelmes utazási lehetőségeket biztosítanak az utasok számára.

3. Pénzváltás

A külföldi utazók könnyen átválthatják pénzüket a repülőtéren. A pénzváltó pultok versenyképes árfolyamokat kínálnak, így az utasok hatékonyan válthatják át pénzüket.

4. Információs pult

Az utasok kérdéseivel és útbaigazításával kapcsolatban a repülőtéren információs pultok találhatók a terminál épületében. A hozzáértő személyzet rendelkezésére áll, hogy tájékoztatást nyújtson, útbaigazítsa az utasokat, és kezelje az esetlegesen felmerülő problémákat.

5. Kisegítő lehetőségek

A Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér olyan létesítményekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a speciális igényű utazók számára a megközelíthetőséget. A repülőtér rámpákat, lifteket, akadálymentesített mellékhelyiségeket és dedikált személyzetet biztosít a fogyatékkal élő vagy mozgásukban korlátozott utasok számára.

Összefoglalva

A Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai úgy vannak kialakítva, az utasok utazási élményének fokozása érdekében. Akár kényelmes társalgókat, változatos étkezési lehetőségeket, vámmentes vásárlást, akár kényelmes szolgáltatásokat, például poggyászkezelést és szállítást keres, a repülőtér igyekszik kielégíteni utazói igényeit.


Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HLP kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Knokke-Heist Westkapelle Heliport (KNO) célállomásig ér el, körülbelül 2h 20m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Batik Air, Citilin biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Jakarta városából?

Általában a Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér (CGK) a preferált választás a Jakarta-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Jakarta közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella