Hagerstown regionális repülőtér (HGR) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 3 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Hagerstown regionális repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
PIE Pinellas megye
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 20m Ár megjelenítése
SFB Sanford
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 11m Ár megjelenítése
MYR Myrtle Beach
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Hagerstown regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Hagerstown regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HGR
Város Hagerstown
Ország United-States (US)
Teljes cím Hagerstown regionális repülőtér
Szélességi fok 39.708211
Hosszúsági fok -77.730184
Weboldal Flyhagerstown.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Hagerstown regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Áttekintés

A Hagerstown regionális repülőtér a Maryland állambeli Hagerstownban található regionális repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál mindkét fél igényeinek kielégítésére. szabadidős és üzleti utazók. Függetlenül attól, hogy Hagerstownba vagy onnan repül, ez a repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és hatékony utazási élményt biztosítson.

Létesítmények

Terminálépület

A repülőtér modern terminálja Az épület minden olyan kényelemmel felszerelt, amely az Ön tartózkodásának kellemessé tételéhez szükséges. A kényelmes ülősarokkal, az ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi-vel és a töltőállomásokkal az utasok pihenhetnek vagy utolérhetik a munkát, miközben járatukra várnak. A terminálon különféle kiskereskedelmi üzletek, éttermek és kávézók is találhatók, amelyek étkezési és vásárlási lehetőségek széles skáláját kínálják az utazóknak.

Parkolás

Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre a Hagerstown regionális repülőtéren, így biztosítva hogy problémamentesen találjon helyet járművének. A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál kedvező áron, így az utazók a tartózkodásuk hosszától függően kiválaszthatják a legmegfelelőbb parkolási megoldást.

Szállítás

Azoknak, akik ha a repülőtérre és onnan vissza kell szállítani, több lehetőség áll rendelkezésre. A taxik és a telekocsi-szolgáltatások könnyen elérhetőek, kényelmes közlekedést biztosítva az utazók számára. Ezenkívül autókölcsönző cégek működnek a terminál épületében, lehetővé téve az utasok számára, hogy tartózkodásuk idejére könnyen bérelhessenek járművet.

Szolgáltatások

Repülési szolgáltatások

  • A Hagerstown regionális repülőtere számos belföldi járatot kínál különböző célállomásokra, így az utazók az ország nagyobb városaiba csatlakozhatnak.
  • Az utasok hatékony és barátságos bejelentkezési eljárásokat élvezhetnek, ami megkönnyíti a beszállási folyamatot..
  • A poggyászszolgáltatások segítséget nyújtanak az utazóknak a poggyászokkal kapcsolatos kérdéseikben vagy aggályaikban.
  • A repülési információs kijelzők a terminálon folyamatosan tájékoztatják az utasokat az indulási és érkezési időpontokról.

Ügyfélszolgálat

  • A repülőtéri személyzet elkötelezett a kivételes ügyfélszolgálat iránt, és készen áll arra, hogy segítse az utasokat az utazás során felmerülő kérdésekben vagy problémákban.
  • Speciális segítséget kínálunk a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasoknak, mindenki számára zökkenőmentes utazási élményt biztosítva.

Üzleti létesítmények

  • A Hagerstown regionális repülőtere felismeri az üzleti utazók igényeit, és jól felszerelt konferenciatermeket és tárgyalótermeket biztosít üzleti találkozók, prezentációk vagy egyéb vállalati rendezvények lebonyolítására.
  • A nagy sebességű internet-hozzáférés és az audio-video berendezések elérhető a termelékenység növelésére az üzleti tevékenységek során.

Pénzváltás

A nemzetközi utazók számára a Hagerstown regionális repülőtér kényelmes valutaváltási szolgáltatásokat kínál, lehetővé téve az utasok számára, hogy megszerezzék a szükséges helyi valutát az úti céljukhoz.

Elveszett és megtalált tárgyak

Elveszett vagy talált tárgyak esetén a repülőtér külön Lost and Found osztályt tart fenn, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében.


Hagerstown regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Hagerstown regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HGR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Hagerstown regionális repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Hagerstown regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Hagerstown regionális repülőtér és a St. Pete–Clearwater International Airport (PIE) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 21m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Hagerstown regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Hagerstown regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Allegiant Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hagerstown városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hagerstown-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Hagerstown regionális repülőtér (HGR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Hagerstown közvetlen közelében?

Hagerstown környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella