Közvetlen járat innen: Gusti Syamsir Alam repülőtér (KBU)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Gusti Syamsir Alam repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BDJ Banjarmasin

1 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése
UPG Makassar

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Gusti Syamsir Alam repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gusti Syamsir Alam repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KBU
Város Laut-sziget
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Gusti Syamsir Alam repülőtér
Szélességi fok -3.295746
Hosszúsági fok 116.166323
Megjelenítés a térképen Google maps

Gusti Syamsir Alam repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Gusti Syamsir Alam repülőtér a Maros Regencyben, Dél-Sulawesi államban (Indonézia) található, és számos modern létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt nyújtson utasok. Legyen szó indulásról vagy érkezésről, a repülőtér igyekszik kielégíteni látogatói igényeit. Fedezze fel a különféle kényelmi és szolgáltatási lehetőségeket ezen a lenyűgöző repülőtéren:

1. Terminálépület

A repülőtér egy tágas és jól megtervezett terminálépülettel rendelkezik, amely zökkenőmentes utasáramlást és a repülőtér különböző területeinek elérhetőségét biztosítja. Belül az utazók számos kényelmi szolgáltatást találhatnak, köztük üzleteket, éttermeket és társalgókat.

2. Bejelentkezés és biztonság

A Gusti Syamsir Alam repülőtér hatékony és szervezett check-in pultokat kínál, minimalizálja a sorban állást és biztosítja a gyors bejelentkezési folyamatot. Ezenkívül a repülőtér fejlett biztonsági rendszereket alkalmaz az utasok biztonságának és jólétének megőrzése érdekében.

3. Kiskereskedelem és étkezés

Az utasok a repülőtéren elérhető kiskereskedelmi üzletek és vámmentes üzletek széles választékát kínálják, amelyek számos terméket, például ruházatot, kiegészítőket, elektronikai cikkeket, helyi kézműves termékeket és ajándéktárgyakat kínálnak. Ezen túlmenően, a különféle étkezési lehetőségek a különféle kulináris preferenciákat szolgálják ki, a menük a helyi finomságoktól a nemzetközi konyhákig terjednek.

4. VIP és üzleti társalgó

A Gusti Syamsir Alam repülőtér VIP és üzleti társalgókat kínál, ahol az utazók pihenhetnek, dolgozhatnak, vagy különféle ingyenes kényelmi szolgáltatásokban részesülhetnek. Ezek az exkluzív területek kényelmes üléseket, Wi-Fi hozzáférést, töltőállomásokat és frissítőket kínálnak.

5. Közlekedés

A repülőtér többféle közlekedési lehetőséget kínál a zökkenőmentes csatlakozás érdekében. Az utazók különféle közlekedési módokat használhatnak, beleértve a taxit, az autókölcsönzést és a privát transzfereket. Hatékony parkolási szolgáltatások a magánjárművekkel utazók számára is elérhetőek.

6. Információs pultok

A barátságos és hozzáértő személyzettel ellátott információs pultok stratégiailag elhelyezkednek a repülőtér egész területén. Segítséget nyújtanak az utasoknak repülési információkkal, repülőtéri szolgáltatásokkal és általános kérdésekkel kapcsolatban, biztosítva a problémamentes élményt.

7. Banki szolgáltatások és pénzváltás

A Gusti Syamsir Alam repülőtér banki szolgáltatásokkal rendelkezik, ahol az utasok kényelmesen kezelhetik pénzügyi szükségleteiket. Ezenkívül valutaváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre a helyi valutát igénylő nemzetközi utazók számára.

8. Wi-Fi és töltőállomások

Az ingyenes Wi-Fi az egész repülőtéren elérhető, így az utasok kapcsolatban maradhatnak. Számos töltőállomás is rendelkezésre áll, amelyek biztosítják, hogy az utazók újratölthessék elektronikus eszközeiket, miközben repülőjáratukra várnak.

9. Egészségügyi létesítmények

Sürgősségi orvosi ellátás esetén a repülőtér elsősegélynyújtó létesítményekkel és orvosi csoporttal rendelkezik, amely azonnali segítséget tud nyújtani. Az utasok biztosak lehetnek abban, hogy jólétük prioritást élvez.

Összességében a Gusti Syamsir Alam repülőtér elsőrangú létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kellemes utazást biztosítson utasai számára. A modern kényelem, a kényelmes közlekedési lehetőségek és a figyelmes személyzet kombinációja hozzájárul a zökkenőmentes utazási élményhez. Ez a repülőtér magas mércét állít fel a kényelem, a kényelem és a hatékonyság tekintetében, tükrözve az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettséget.


Gusti Syamsir Alam repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Gusti Syamsir Alam repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KBU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Gusti Syamsir Alam repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Gusti Syamsir Alam repülőtér repülőtérről indul?

A Gusti Syamsir Alam repülőtér és a Sultan Hasanuddin International Airport (UPG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Gusti Syamsir Alam repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Gusti Syamsir Alam repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Wings Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Laut-sziget városából repülővel távozik?

Utazók, akik Laut-sziget-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Gusti Syamsir Alam repülőtér (KBU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Laut-sziget közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella