Közvetlen járat innen: Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér (ADZ)

Folyamatos járatok 9 célállomásra 9 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BOG Bogota

9-10 járat naponta

2ó 2m Ár megjelenítése
MDE Rionegro

6-7 járat naponta

1ó 46m Ár megjelenítése
CLO Cali

3-4 járat naponta

2ó 2m Ár megjelenítése
CTG Cartagena

1-2 járat naponta

1ó 16m Ár megjelenítése
BAQ Barranquilla
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 29m Ár megjelenítése
PTY Panama város

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
MIA Miami
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 18m Ár megjelenítése
YUL Dorval
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

5ó 10m Ár megjelenítése
PEI Pereira
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ADZ
Város San Andrés
Ország Colombia (CO)
Teljes cím Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 12.587864
Hosszúsági fok -81.702788
Megjelenítés a térképen Google maps

Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A kolumbiai San Andrés-szigeten található Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér egy nyüzsgő repülőtér, amely átjáróként szolgál turisták és helyiek egyaránt. Modern létesítményeivel és átfogó szolgáltatásaival a repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít minden utas számára.

Létesítmények

  • Terminálépület: A tágas és jól megtervezett terminálépület kényelmes környezetet kínál az utazóknak. A több emelettel, várakozóterekkel és egyértelmű jelzésekkel a repülőtéren való navigálás gyerekjáték.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren különféle üzletek, vámmentes üzletek és éttermek találhatók, amelyek sokféle lehetőséget kínálnak. az utasok vásárolni és vacsorázni. Az ajándéktárgyaktól a helyi finomságokig mindenki talál valamit.
  • Társalgók: A Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér prémium lounge-okat kínál az üzleti osztályú utasok vagy a lounge belépési jogosultságokkal rendelkezők számára. Ezek a társalgók békés és fényűző légkört biztosítanak, olyan kényelmi szolgáltatásokkal kiegészítve, mint az ingyenes frissítők, munkaállomások és zuhanyzók.
  • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér kényelmes létesítményeket biztosít a poggyászszolgáltatáshoz, beleértve a poggyászfelvételt, a tárolást és a csomagolást.. Az utasok könnyen megtalálhatják holmijukat, vagy segítséget kérhetnek, így biztosítva a problémamentes utazási élményt.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: Az utasok hozzáférhetnek a repülési dátumadatok a terminálépületben stratégiailag elhelyezett dedikált információs képernyőkön keresztül. Az érkezésekkel, indulással, késéssel és a kapukiosztással kapcsolatos információk könnyen elérhetők.
  • Közlekedés: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxiszolgáltatásokat, autóbérlést és tömegközlekedést. Az utasok kiválaszthatják a legmegfelelőbb szállítási módot, hogy elérjék a kívánt célt.
  • Speciális segítségnyújtás: A Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér elkötelezett amellett, hogy segítséget nyújtson a speciális igényű utasoknak. A repülőtér fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű egyének számára kínál szolgáltatásokat, beleértve az akadálymentesített létesítményeket, a kerekesszékes segítségnyújtást és a képzett személyzetet, hogy kényelmes utazást biztosítson minden utas számára.
  • Valutaváltás és banki szolgáltatások: a nemzetközi utazók kiszolgálására, valuta. pénzváltó és banki szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtéren. Az utasok kényelmesen valutát válthatnak vagy pénzügyi szolgáltatásokat vehetnek igénybe tartózkodásuk alatt.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú parkolási igények kielégítésére. Az utasok biztonságban parkolhatják le járműveiket, és élvezhetik az utazást annak tudatában, hogy járműveik biztonságban vannak.

Kiemelkedő létesítményeivel és széles körű szolgáltatásaival a Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít. Az utasok kényelmes tartózkodást élvezhetnek egy modern terminálon, vásárlási és étkezési lehetőségeket kínálnak, és igénybe vehetik az igényeikhez szabott kényelmes szolgáltatásokat. A Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér valóban egy átjáró a gyönyörű San Andrés-szigethez.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ADZ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér és a Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (YUL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 5h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 9 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a LATAM Airlines, AVIANCA, Viva Air Colombia, SATEN biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon San Andrés városából?

Általában a Gustavo Rojas Pinilla nemzetközi repülőtér (ADZ) a preferált választás a San Andrés-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a San Andrés közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella