Megfizethető járatok innen: Gurney repülőtér (GUR)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Gurney repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
POM Port Moresby

1-2 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Gurney repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gurney repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GUR
Város Alotau
Ország Papua-New-Guinea (PG)
Teljes cím Gurney repülőtér
Szélességi fok -10.310449
Hosszúsági fok 150.333904
Megjelenítés a térképen Google maps

Gurney repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Gurney repülőtér a légi közlekedés fontos csomópontjaként szolgál régiójában, és a kényelmes utazás érdekében a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utasoknak. Az utasok kényelmétől az üzleti szolgáltatásokig a Gurney repülőtér átfogó élményt kínál az utazóknak. Íme néhány a repülőtéren elérhető legfontosabb létesítmények és szolgáltatások:

Utasszolgáltatások

 • Információs pultok: Stratégiailag a terminálokon található, ezek a pultok tájékoztatást nyújtanak az utazóknak a járatokról, a repülőtéri szolgáltatásokról és a helyi szolgáltatásokról.
 • Poggyászszolgáltatás: A hatékony poggyászkezelő rendszerekkel és az elveszett talált szolgáltatásokkal az utazók zökkenőmentesen csekkolhatnak. -be- és visszavételi folyamat.
 • Orvosi szolgáltatások: Vészhelyzetek vagy egészségügyi szükségletek esetén a repülőtéren a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre áll egy teljes személyzettel ellátott egészségügyi központ.
 • Asszisztens fogyatékkal élők számára: A repülőtér akadálymentesítési funkciókkal rendelkezik, és a személyzet készséggel segít a csökkent mozgásképességű vagy egyéb speciális igényű utasoknak.

Szabadidő és kényelem.

 • Társalgók: Különféle légitársaságok és független társalgók kínálnak pihentető teret az üzleti és első osztályú utazók számára, ingyenes ételekkel és italokkal.
 • Vásárlás: A vámmentes üzletek és kiskereskedelmi egységek a vásárlási lehetőségek széles skáláját kínálják az utasoknak, a luxuscikkektől az utazáshoz szükséges cikkekig.
 • Étkezés: Változatos választék számos étkezési lehetőség, beleértve a gyorséttermeket, a kiülős éttermeket és kávézókat, különböző ízléseket és étkezési követelményeket szolgálnak ki.

Üzleti és kommunikációs lehetőségek

 • Ingyenes Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-hozzáférést élvezhetnek a repülőtéri terminálokon, hogy kapcsolatban maradjanak.
 • Üzleti központ: Számítógépekkel, nyomtatókkal, és tárgyalók, az üzleti központ az utazó szakemberek igényeit szolgálja ki.
 • Töltőállomások: Számos töltőállomás áll az utasok rendelkezésére, hogy repülés előtt feltöltsék elektronikus eszközeiket.

További szolgáltatások

 • Imaszobák: Lelki szükségletek kielégítésére a repülőtéren külön imatermek találhatók a különböző vallású utasok számára.
 • Autókölcsönzés: Az érkezési területen több szolgáltató autókölcsönző pultja is elérhető azok számára, akik járművet szeretnének bérelni.
 • Parkolási lehetőségek: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz, kényelmes hozzáférést biztosítva a terminálépületekhez.
 • Közlekedési kapcsolatok: A tömegközlekedési kapcsolatok, beleértve a buszokat és a taxikat, könnyen elérhetők. elérhető a repülőtérre és onnan induló utasok számára.

Gurney repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Gurney repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GUR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Gurney repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Gurney repülőtér repülőtérről indul?

A Gurney repülőtér és a Jacksons International Airport (POM) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Gurney repülőtér repülőtérről?

A(z) Gurney repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air Niugini, PNG Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Alotau városából repülővel távozik?

Utazók, akik Alotau-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Gurney repülőtér (GUR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Alotau közvetlen közelében?

Alotau környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella