Közvetlen járat innen: Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér (GUC)

Fedezze fel 3 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GUC
Város Gunnison
Ország United-States (US)
Teljes cím Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér
Szélességi fok 38.537245
Hosszúsági fok -106.935399
Weboldal Gunnisoncounty.org
Megjelenítés a térképen Google maps

Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér, amely Gunnison megyében, Colorado államban található, átjáróként szolgál a gyönyörű Gunnison-völgyhez és a népszerű Rocky Mountain síterepekhez. Létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér egy modern terminálépülettel rendelkezik, bőséges hellyel a bejelentkezéshez, a biztonsági átvizsgáláshoz és a poggyászfelvételhez. A létesítményt az utasok kényelmére és kényelmére tervezték.
  • Éttermek és üzletek: Az utasok számos étkezési lehetőséget és üzletet élvezhetnek a repülőtéren. Akár egy gyors falatot, akár egy utolsó pillanatban készült emléktárgyat keres, minden ízlésnek megfelelő opciók állnak rendelkezésre.
  • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál. A parkolóhelyek kényelmesen a terminál épületéhez közel helyezkednek el, így biztosítva az utasok könnyű hozzáférését.
  • Autók bérlése: Számos nagyobb autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a terminál épületében. Így az utasok kényelmesen bérelhetnek járművet érkezéskor, és saját tempójukban fedezhetik fel a környéket.

Szolgáltatások

  • Közlekedés: A repülőtér különféle lehetőségeket kínál szállítási lehetőségek a végső úti célhoz. A transzfertől a személyautó szolgáltatásig kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő közlekedési módot.
  • Wi-Fi és töltőállomások: Maradjon kapcsolatban a repülőtéren töltött idő alatt az ingyenes Wi-Fi-szolgáltatások segítségével. Ezenkívül töltőállomások is rendelkezésre állnak az elektronikus eszközök áram alatt tartásához.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, hogy poggyásza biztonságosan és időben megérkezzen. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a poggyászával kapcsolatban, a barátságos személyzet készséggel áll rendelkezésére.
  • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára elérhetőséget biztosítson. Ha bármilyen speciális segítségre van szüksége, például kerekesszékes hozzáférésre vagy fogyatékkal élők támogatására, előzetesen értesítse a repülőteret a zökkenőmentes utazás érdekében.
  • Repülési információk: Alapvető fontosságú, hogy tájékozódjon járatával kapcsolatban. A repülőtér valós idejű repülési információs kijelzőket kínál az egész terminálépületben, hogy segítsen naprakészen maradni az esetleges változásokról vagy késésekről.

Létesítményei és szolgáltatásai révén a Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér igyekszik kellemes és kényelmes élményt teremteni minden utazó számára. Akár sínyaralni érkezik, akár a Colorado Rockies zord szépségének felfedezése után indul útnak, a repülőtér biztosítja, hogy utazása ugyanolyan élvezetes legyen, mint az úticél.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GUC kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér és a George Bush Intercontinental Airport (IAH) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 34m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: United Airlines, American Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Gunnison városából?

Általában a Gunnison-Crested Butte regionális repülőtér (GUC) a preferált választás a Gunnison-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Gunnison közvetlen közelében?

Gunnison környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella