Repülőjárat akciók innen: Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér (KWL)

Fedezze fel 41 helyszínt 22 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KWL
Város Guilin
Ország China (CN)
Teljes cím Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 25.259653
Hosszúsági fok 110.208784
Weboldal Airport-gl.com.cn
Megjelenítés a térképen Google maps
Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér
Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér
Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér
Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér
Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér
Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér

Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér egyik fő kapuja Guilin lélegzetelállító tájaihoz, és számos modern létesítményt és kényelmes szolgáltatásokat kínál a kellemes utazási élmény érdekében. utasok számára.

Létesítmények

  • Terminál: A repülőtér egy tágas és jól megtervezett terminálépülettel rendelkezik, amely minden szükséges kényelmi felszereléssel rendelkezik, hogy megfeleljen az utazók igényeinek.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok különféle vásárlási és étkezési lehetőségeket élvezhetnek a terminálon belül, beleértve a vámmentes üzleteket, a helyi butikokat, valamint a nemzetközi és helyi konyhákat.
  • Társalgók: Guilin Liangjiang International A repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak repülésük előtt. Ezek a társalgók olyan kényelmi szolgáltatásokkal rendelkeznek, mint az ingyenes Wi-Fi, frissítők és néha még gyógyfürdői szolgáltatások is.
  • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, beleértve a poggyászcsomagolást és -tárolót is, hogy biztosítsa az utasok biztonságát és kényelmét. ' holmiját.
  • Szállítás: A repülőtérre és onnan való utazást megkönnyíti a különféle közlekedési lehetőségek, például taxik, shuttle buszok és autókölcsönző szolgáltatások.

Szolgáltatások

  • Információs pultok: A repülőtéren külön információs pultok találhatók, amelyek stratégiailag a terminál épületében helyezkednek el, hogy segítséget nyújtsanak az utasoknak a menetrenddel, a beszállókapukkal és az általános repülőtéri információkkal kapcsolatban.
  • Repülési információkkal kapcsolatban. Szolgáltatások: A Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér modern technológiával van felszerelve a hatékony repülési műveletek biztosítása érdekében. Az utasok önkiszolgáló kioszkban vagy a kijelölt check-in pultoknál jelentkezhetnek be járataikra.
  • Biztonság és vám: A repülőtéren szigorú biztonsági intézkedések vannak érvényben az összes utas biztonsága érdekében. A vám- és bevándorlási eljárásokat hatékonyan hajtják végre a zökkenőmentes átszállítás érdekében.
  • Egészségügyi létesítmények: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren egészségügyi létesítmények és elsősegélynyújtó állomások állnak rendelkezésre, hogy azonnali segítséget nyújtsanak az utasoknak.
  • Akadálymentesítés: A repülőtér előnyben részesíti a fogyatékkal élő vagy korlátozott mozgásképességű utasok akadálymentesítését. Speciális segítséget nyújtanak, beleértve a kerekesszékes szolgáltatásokat és az akadálymentesített létesítményeket, hogy kényelmes utazást biztosítsanak minden utazó számára.

Összességében a Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér a létesítmények és szolgáltatások átfogó skáláját kínálja az igényeknek megfelelően a modern utazók. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy kényelmes közlekedésről, az utasok kényelmes és problémamentes élményre számíthatnak ezen a repülőtéren. Kiváló infrastruktúrájával és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségével a Guilin Liangjiang Nemzetközi Repülőtér remek kezdetet vagy pontot tesz a festői Guilin városába tett látogatásokhoz.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KWL azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér és a Shenyang Taoxian International Airport (SHE) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 22 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a China Eastern Airlines, Air China, Xiamen Airlines, Air Guilin, Beijing Capital Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Guilin városából repülővel távozik?

Utazók, akik Guilin-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Guilin Liangjiang nemzetközi repülőtér (KWL)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Guilin közvetlen közelében?

Guilin környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella