Guaira repülőtér (GGJ) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Guaira repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CWB Curitiba

1 járat naponta

2ó 5m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Guaira repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Guaira repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GGJ
Város Guaira
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Guaira repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

Guaira repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Guaira repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér Guaira városában, amely kényelmes közlekedési lehetőségeket kínál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. Létesítményeivel és szolgáltatásaival a repülőtér kényelmes és hatékony utazási élményt biztosít minden utas számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér tágas és modern terminállal rendelkezik. épület számos kényelmi szolgáltatással, hogy megfeleljen az utasok igényeinek.
 • Éttermek és kávézók: Az utazók különféle éttermekben és kávézókban találkozhatnak, amelyek különféle konyhákat és frissítőket kínálnak.
 • Választható Ingyenes üzletek: A repülőtéren vámmentes üzletek találhatók, ahol az utasok a termékek széles skáláját vásárolhatják meg, beleértve a kozmetikumokat, parfümöket, elektronikai cikkeket és helyi ajándéktárgyakat.
 • ATM-ek és pénzváltó: A kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok rendelkezésre áll, így könnyű hozzáférést biztosít a készpénzhez és a valutaváltáshoz.
 • Társalgók: A Guaira repülőtér kényelmes társalgókat kínál azoknak az utazóknak, akik csendes és pihentető környezetre vágynak repülésük előtt vagy után.
 • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Különféle autókölcsönző ügynökségek működnek a repülőtéren, így az utazók kényelmesen bérelhetnek járművet a felfedezéshez. Guaira és környéke.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatások: A guairai repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, biztosítva az utasok poggyászának biztonságos és időben történő kézbesítését.
 • Információs pultok: Az információs pultok barátságos és hozzáértő személyzete segít az utasoknak bármilyen kérdésben. az utazásukkal vagy a repülőtéri létesítményekkel kapcsolatos kérdések.
 • Akadálymentesítettség: A repülőtér rendelkezik mozgáskorlátozott utasok fogadására alkalmas létesítményekkel, beleértve a kerekesszékes rámpákat és az akadálymentesített mellékhelyiségeket.
 • Egészségügyi létesítmények: Orvosi vészhelyzet esetén a repülőtéren egészségügyi szakemberek és elsősegélynyújtó létesítmények állnak rendelkezésre, hogy azonnali segítséget nyújtsanak az utasoknak.
 • Elveszett és megtalált: egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak az elveszett tárgyak visszaszerzésében. utazásuk Guaira repülőterén.
 • Gyermekgondozási szolgáltatások: A kisgyermekekkel utazó szülők igénybe vehetik a repülőtéren kínált gyermekfelügyeleti szolgáltatásokat, amelyek békés és kényelmes élményt biztosítanak mind a szülők, mind a gyermekek számára.
 • Turista információ: A repülőtér információkat nyújt a helyi látnivalókról, túrákról és közlekedési lehetőségekről, lehetővé téve az utazók számára, hogy felfedezzék a gyönyörű Guaira régiót.
 • Repülési segítség: Az utasok megbízott személyzetére és információs kijelzőkre támaszkodhatnak, hogy naprakészek maradjanak a repülés állapotát, valamint az esetleges változásokat vagy késéseket.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Guaira repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Guaira repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GGJ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Guaira repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Guaira repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Guaira repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Azu

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Guaira városából?

Általában a Guaira repülőtér (GGJ) a preferált választás a Guaira-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Guaira közvetlen közelében?

Guaira környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella