Megfizethető járatok innen: Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér (DGO)

Fedezze fel 6 helyszínt 4 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DGO
Város Durango
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 24.126826
Hosszúsági fok -104.530776
Weboldal Oma.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér, más néven Durango nemzetközi repülőtér, egy forgalmas repülőtér a mexikói Durangóban. Elsődleges átjáróként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára, akik Durango államba látogatnak. A repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények

A Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér számos olyan létesítményt kínál, amely a az utazók igényei:

 • Terminálépület: A tágas és modern terminálépület barátságos légkört biztosít az utasoknak. Bőséges ülőhellyel, tiszta mellékhelyiségekkel, valamint számos étkezési és vásárlási lehetőséggel rendelkezik.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtér számos üzletet és butikt kínál, ahol az utasok kényeztethetik magukat. vámmentes vásárlásban a termékek széles skálájához. Ezenkívül a különböző éttermek és kávézók ízletes harapnivalókat, ételeket és italokat kínálnak.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A kapcsolattartás érdekében a repülőtér egész területén ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít. terminál. Az utasok kényelmesen elhelyezett töltőállomásokat is találhatnak elektronikus eszközeik áram alatt tartásához.
 • Információs pultok: Az információs pultok barátságos és segítőkész személyzete készséggel segíti az utasokat bármilyen kérdésben vagy kérdésben. aggodalmaik lehetnek, például a repülési menetrend, a közlekedés és a helyi látnivalók.
 • Tárgyaló- és konferenciatermek: Az üzleti úton lévők számára a repülőtéren jól felszerelt találkozók és konferenciák állnak rendelkezésre. szobák bérelhetők. Ezek a terek professzionális környezetet és szükséges felszerelést kínálnak találkozókhoz, prezentációkhoz vagy képzésekhez.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok könnyen hozzáférhetnek az ATM-ekhez, ahol készpénzfelvételre és pénzváltási szolgáltatásokra van szükség. kényelmét szolgálja.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkocsikat biztosít, hogy az utasok könnyebben szállítsák poggyászukat. Ezenkívül speciális poggyászkezelési szolgáltatások is segítenek az elveszett vagy sérült poggyász esetén.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző iroda működik a repülőtéren, amelyek kényelmes szállítási lehetőségeket biztosítanak az utazók számára tartózkodásuk Durangóban.

Szolgáltatások

A Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér különféle szolgáltatásokat kínál a kellemes utazási élmény biztosításához:

 • Közlekedés: Az utasok tömegközlekedéssel, taxival vagy személygépkocsival érhetik el a repülőteret. A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít azoknak, akik útjuk során szeretnék parkolni járműveiket.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy megtalált tárgyak esetén az utasok felvehetik a kapcsolatot a repülőtér elveszett részlegével. és a segítségnyújtási osztályt találtuk.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér területén egy egészségügyi központ áll rendelkezésre, amely alkalmas bármilyen egészségügyi vészhelyzet kezelésére vagy a rászoruló utasok szükséges orvosi ellátására.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér mozgáskorlátozott vagy speciális igényű utasok számára kínál szolgáltatásokat. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a kerekesszékes segítségnyújtást, a kijelölt parkolóhelyeket, az akadálymentesített létesítményeket, valamint a képzett személyzetet, akik útmutatást és támogatást nyújtanak.
 • Gyermekfelszerelések: A gyermekekkel utazó családok igénybe vehetik a repülőtér szolgáltatásait., beleértve a játszótereket a gyermekek számára és a pelenkázó létesítményeket.

Összességében a Guadalupe Victoria Durango Nemzetközi Repülőtér arra törekszik, hogy minden utazó számára kellemes és kényelmes élményt biztosítson azáltal, hogy csúcsminőségű létesítményeket és átfogó szolgáltatások. Akár üzleti, akár szabadidős céllal érkezik Durangóba, az utasok zökkenőmentes és kényelmes utazásra számíthatnak ezen a jól felszerelt repülőtéren.


Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DGO kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér és a Midway International Airport (MDW) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 44m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aeromexico, Volaris, American Airlines, TAR Aerolinea

Melyik repülőteret kell használni, amikor Durango városából repülővel távozik?

Utazók, akik Durango-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Guadalupe Victoria Durango nemzetközi repülőtér (DGO)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Durango közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella