Megfizethető járatok innen: Guadalajara nemzetközi repülőtér (GDL)

Közvetlen járatok 58 célállomásra 12 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Guadalajara nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Guadalajara nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GDL
Város Guadalajara
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Guadalajara nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 20.525956
Hosszúsági fok -103.307625
Weboldal Aeropuertosgap.com.mx
Megjelenítés a térképen Google maps
Guadalajara nemzetközi repülőtér
Guadalajara nemzetközi repülőtér
Guadalajara nemzetközi repülőtér
Guadalajara nemzetközi repülőtér
Guadalajara nemzetközi repülőtér
Guadalajara nemzetközi repülőtér

Guadalajara nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Repülőtér áttekintése

A guadalajarai nemzetközi repülőtér, más néven Miguel Hidalgo y Costilla Guadalajara Nemzetközi Repülőtér (GDL), az elsődleges kiszolgáló repülőtér Guadalajara városa, Mexikó. Ez Mexikó harmadik legforgalmasabb repülőtere, amely nagyszámú belföldi és nemzetközi járatot bonyolít le.

Terminállétesítmények

A repülőtér két utasterminálból áll, az 1-es és a 2-es terminálból. létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utasok zökkenőmentes utazási élményének biztosítása érdekében.

1-es terminál

 • Bejelentkezési pultok: Az 1-es terminálon több check-in pult található, amelyek kényelmesen elhelyezhetők az utasok számára, hogy bejelentkezzenek járataikra.
 • Kiskereskedelmi és étkezési lehetőségek: Az utasok számos bevásárló- és étkezési lehetőséget kínálnak az 1-es terminálon belül, amelyek helyi és nemzetközi ételeket, valamint vámmentes vásárlást kínálnak.
 • Társalgók: Az 1-es terminálban számos társalgó található, ahol az utasok pihenhetnek, ingyenes frissítőket fogyaszthatnak, és olyan szolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek, mint a Wi-Fi, a munkaállomások és a tárgyalók.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: A nagyobb autókölcsönző cégek az 1-es terminálban rendelkeznek pultokkal, amelyek megkönnyítik az utasok számára a járműbérlést érkezéskor.
 • Bevándorlás és vám: Az 1-es terminálban a bevándorlási és vámügyi létesítmények mind az érkező, mind az induló utasok rendelkezésére állnak.

2-es terminál

 • Modern infrastruktúra: A 2-es terminál modern dizájnnal és tágas terekkel büszkélkedhet, kényelmes környezetet biztosítva az utasoknak.
 • Beszállás. kapuk: A terminál több beszállókapuval rendelkezik, amelyek olyan szolgáltatásokkal vannak felszerelve, mint a Wi-Fi és a töltőállomások.
 • Vásárlás és étkezés: A 2-es terminálon üzletek, butikok és éttermek széles választéka áll rendelkezésre, amelyek lehetőséget kínálnak az utazóknak a kiskereskedelmi terápiában részt venni, vagy étkezni a repülés előtt.
 • VIP-társalgók: A prémium utasok és bizonyos hűségprogramok tagjai beléphetnek a 2-es terminál VIP-szalonjaiba, ahol kényelmes ülőhelyekkel, ingyenes ételekkel és italokkal, valamint kiterjedt üzleti létesítmények.
 • Légitársaságok: A 2-es terminál elsősorban nemzetközi légitársaságokat szolgál ki, beleértve a főbb észak-amerikai, latin-amerikai és európai légitársaságokat. Néhány belföldi járatok is indulnak erről a terminálról.

További szolgáltatások

A guadalajarai nemzetközi repülőtér számos további szolgáltatást kínál az utasok élményének javítása érdekében:

 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi-kapcsolat áll rendelkezésre a repülőtéri terminálokon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak.
 • Orvosi szolgáltatások: Vészhelyzet esetén egészségügyi létesítmények és elsősegélynyújtó szolgáltatások állnak rendelkezésre vagy kisebb egészségügyi problémák.
 • Banki és pénzváltó: A bankok, ATM-ek és pénzváltó pultok kényelmesen elhelyezkednek a terminálokon, hogy kielégítsék az utasok pénzügyi szükségleteit.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászmegőrzési és csomagoló szolgáltatásokat nyújt azon utasok számára, akiknek szükségük van rá.
 • Szállítási szolgáltatások: A taxik, transzferek és autókölcsönzési szolgáltatások könnyen elérhetők az utasok számára, hogy elérjék úti céljukat.

Modern létesítményeivel, vásárlási és étkezési lehetőségeivel, valamint figyelmes szolgáltatásaival a guadalajarai nemzetközi repülőtér kellemes és kényelmes utazást biztosít minden terminálján áthaladó utazó számára. Akár érkeznek, akár indulnak, az utasok jól el vannak látva az igényeiknek megfelelő szolgáltatásokkal.


Guadalajara nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Guadalajara nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Guadalajara nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GDL azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Guadalajara nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Guadalajara nemzetközi repülőtér és a Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 10h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Guadalajara nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Guadalajara nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 12 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Volaris, VivaAerobus, Aeromexico, American Airlines, Aeroma biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Guadalajara városából repülővel távozik?

Utazók, akik Guadalajara-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Guadalajara nemzetközi repülőtér (GDL)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Guadalajara közvetlen közelében?

Guadalajara környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella