Folyamatos járat innen: Groningen Eelde repülőtér (GRQ)

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Groningen Eelde repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
LPA Las Palmas
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

5ó 5m Ár megjelenítése
AMS Haarlemmermeer
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Groningen Eelde repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Groningen Eelde repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GRQ
Város Groningen
Ország Netherlands (NL)
Teljes cím Groningen Eelde repülőtér
Szélességi fok 53.128855
Hosszúsági fok 6.587567
Weboldal Groningenairport.nl
Megjelenítés a térképen Google maps

Groningen Airport Eelde létesítményei és szolgáltatásai

A Groningen Airport Eelde egy nemzetközi repülőtér Hollandia északi részén. Mind a belföldi, mind a nemzetközi járatokat szolgálja, számos létesítményt és szolgáltatást kínálva az utazók igényeinek kielégítésére. Akár üzleti, akár szabadidős céllal repül, a Groningen Airport Eelde kényelmes és kellemes élményt biztosít.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülete minden az utazási folyamat megkönnyítéséhez szükséges eszközöket. Bőséges helyet biztosít a bejelentkezéshez, a biztonsági ellenőrzésekhez és a poggyászkezeléshez, biztosítva a zökkenőmentes átmenetet a bejárattól a repülőgépig.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletben és étkezési lehetőségben részesülhetnek. a terminál. A különféle termékeket kínáló vámmentes üzletektől a finom ételeket és italokat felszolgáló kávézókig és éttermekig mindenki talál valamit.
  • Autókölcsönzési szolgáltatások: A Groningen Airport Eelde kényelmes autókölcsönzési szolgáltatásokat kínál, így a látogatók felfedezhetik a felfedezést. a régiót a saját tempójukban. A repülőtéren különböző kölcsönző irodák állnak rendelkezésre, amelyek a járművek széles választékát kínálják a különböző preferenciáknak és pénztárcáknak megfelelően.
  • Parkolás: A repülőtér biztonságos parkolási lehetőséget biztosít rövid és hosszú távú tartózkodás esetén is. Az utasok kényelmesen, a terminál közelében parkolhatják le járműveiket, így biztosítva a könnyű hozzáférést visszatérésükkor.
  • Ingyenes Wi-Fi: Az utazók kapcsolatban maradhatnak a terminál egész területén elérhető ingyenes Wi-Fi-vel. Akár fontos munkahelyi e-mailekről, akár csak szeretteivel való kapcsolattartásról van szó, ez a szolgáltatás zökkenőmentes kapcsolatot biztosít a repülőtéren töltött idő alatt.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: A terminálon belül stratégiailag elhelyezett több, valós idejű repülési információkat megjelenítő képernyő, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy könnyen ellenőrizzék járatuk állapotát, és tájékozódjanak a változásokról.
  • Poggyásztámogatás: Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsenek. utasok poggyászaikkal, problémamentes élményt biztosítva a check-in pulttól a repülőgépig. Legyen szó címkézésről, súlymérésről vagy kezelésről, ott vannak, hogy segítséget nyújtsanak.
  • Fogyatékkal élők létesítményei: A Groningen Airport Eelde elkötelezett amellett, hogy akadálymentesített létesítményeket biztosítson a fogyatékkal élő utasok számára. A terminál fel van szerelve rámpákkal, liftekkel, akadálymentesített mellékhelyiségekkel és kijelölt parkolóhelyekkel, amelyek minden utazó igényeit kielégítik.
  • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén a repülőtér dedikált Lost-ot biztosít. és Talált szolgáltatás. Az utasok itt jelenthetik és visszaszerezhetik holmijukat, így biztosítva a szerencsétlen esetek gyors megoldását.
  • Üzleti központ: Az üzleti utazók számára a repülőtér jól felszerelt üzleti központot kínál tárgyalótermekkel, munkaállomásokkal és egyéb szükséges dolgokkal. kényelmi szolgáltatások. Produktív környezetet biztosít a munkával kapcsolatos feladatokhoz a repülőjáratokra várás közben.

Groningen Eelde repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Groningen Eelde repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GRQ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Groningen Eelde repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Groningen Eelde repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Gran Canaria Airport (LPA) célállomásig ér el, körülbelül 5h 5m időtartam alatt a(z) Boeing 737MAX 8 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Groningen Eelde repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Groningen Eelde repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: TUIfly Netherland

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Groningen városából?

Általában a Groningen Eelde repülőtér (GRQ) a preferált választás a Groningen-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Groningen közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella