Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér (GSP) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 22 célállomásra 8 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GSP
Város Greenville
Ország United-States (US)
Teljes cím Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 34.895901
Hosszúsági fok -82.217234
Weboldal Gspairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér
Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér
Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér
Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér
Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér
Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér

Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér

Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér, amely Dél-Karolina állam felső régiójában található, jelentős közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. Lenyűgöző létesítményeivel és széles körű szolgáltatásaival a repülőtér zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosít az utasok számára.

Terminállétesítmények

 • A repülőtér modern és tágas terminállal rendelkezik épület, amely könnyen megközelíthető bőséges parkolóhellyel.
 • Az utasok ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek a terminál egész területén, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak és produktívak maradjanak látogatásuk során.
 • Több étkezési lehetőség áll rendelkezésre., kezdve a gyorsan elvihető harapnivalóktól a különféle konyhákat kínáló éttermekig.
 • Jól karbantartott mellékhelyiségek és pelenkázó helyiségek találhatók a terminál egész területén, minden utazó kényelmét szolgálva.
 • Az utazók igénybe vehetik számos kiskereskedelmi üzlet előnyeit, amelyek áruk széles választékát kínálják, beleértve az utazáshoz szükséges cikkeket, ruhákat, könyveket és ajándéktárgyakat.

Szolgáltatások

 • A Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér számos szolgáltatást kínál a mozgáskorlátozott utasok kényelmes és problémamentes utazásához. A kerekesszékek és a segítségnyújtás könnyen elérhető, az elhivatott személyzet pedig kiképzett támogatást nyújt a repülőtér egész területén.
 • Az utasok a terminálon belül érhetik el a valutaváltási szolgáltatásokat, így a nemzetközi utazók számára kényelmessé válik a valutaváltás előtt vagy után. utazás.
 • Az üzleti utazók kihasználhatják a repülőtér kényelmes ülésekkel, munkaállomásokkal, valamint ingyenes harapnivalókkal és italokkal felszerelt executive társalgóit.
 • A gyermekkel utazó családok számára a repülőtér dedikált szolgáltatásokat kínál. játszóterek a fiatalok szórakoztatására.
 • A háziállatokkal utazók kihasználhatják a repülőtér területén kényelmesen elhelyezett kisállat-mentő területeket.

Szállítás

 • A repülőtér számos közlekedési lehetőséget kínál, beleértve az autókölcsönzést, a taxit és a telekocsi-megosztási szolgáltatásokat, amelyek rugalmasságot és kényelmet biztosítanak az utasoknak, hogy elérjék úti céljukat.
 • Tömegközlekedési szolgáltatások is rendelkezésre állnak, lehetővé teszi az utasok számára, hogy a közeli városokba csatlakozzanak busz- vagy transzferszolgáltatások segítségével.

Biztonság és vámügy

 • A Greenville-Spartanburg Nemzetközi Repülőtér kiemelten kezeli utasai biztonságát és védelmét. Fejlett biztonsági intézkedések vannak bevezetve, hogy biztonságos környezetet biztosítsanak az egész terminálon.
 • A repülőtér hatékony vám- és bevándorlási létesítményekkel rendelkezik, amelyek felgyorsítják a nemzetközi utazók be- és kilépési folyamatait.

A Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér korszerű létesítményeivel és széleskörű szolgáltatásaival arra törekszik, hogy minden utas számára kellemes és kényelmes utazási élményt nyújtson. A modern terminál kényelmi szolgáltatásaitól a mozgáskorlátozott utasok segítségéig a repülőtéren minden megtalálható a zökkenőmentes és élvezetes utazás biztosításához.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GSP kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér és a Denver International Airport (DEN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 36m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 8 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airlines, Delta Air Lines, United Airlines, Southwest Airlines, Silver Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Greenville városából repülővel távozik?

Utazók, akik Greenville-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Greenville-Spartanburg nemzetközi repülőtér (GSP)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Greenville közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella