Folyamatos járat innen: Grand Forks nemzetközi repülőtér (GFK)

Folyamatos járatok 4 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Grand Forks nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MSP Bloomington

3 járat naponta

1ó 19m Ár megjelenítése
AZA Mesa

1 járat naponta

3ó 19m Ár megjelenítése
LAS Las Vegas
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 13m Ár megjelenítése
SFB Sanford
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 36m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Grand Forks nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Grand Forks nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GFK
Város Grand Forks
Ország United-States (US)
Teljes cím Grand Forks nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 47.942861
Hosszúsági fok -97.176582
Weboldal Gfkairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Grand Forks nemzetközi repülőtér

A Grand Forks nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az észak-dakotai Grand Forks megyében található Grand Forks nemzetközi repülőtér egy regionális repülőtér, amely a Greater Grand Forks területet szolgálja ki. Ez Észak-Dakota harmadik legforgalmasabb repülőtere, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára.

Létesítmények:

 • Terminál Épület: A repülőtér modern terminálépülete számos kényelmi szolgáltatással, többek között kényelmes ülősarokkal, ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel és töltőállomásokkal rendelkezik.
 • Éttermek és üzletek: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek, beleértve a kávézókat és éttermeket, amelyek harapnivalók, italok és ételek széles választékát kínálják. Ezen kívül számos kiskereskedelmi egység is található, ahol az utazók ajándékokat, könyveket és utazási cikkeket vásárolhatnak.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál az utasok számára, így kényelmessé teszi őket. utasok le- és felvétele, valamint azok, akiknek hosszabb parkolásra van szükségük az utazásuk során.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: A repülőtéren számos jól ismert autókölcsönző cég működik, amelyek az utasok számára könnyű hozzáférést biztosítanak a szállításhoz érkezéskor.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok banki igényeik kielégítésére a repülőtér egész területén találhatnak ATM-eket, valamint valutaváltási szolgáltatásokat nemzetközi utazók számára.
 • Konferencia- és tárgyalótermek: üzleti utazók számára, a repülőtér modern technológiával felszerelt konferencia- és tárgyalótermeket kínál a szakmai találkozók lebonyolítására.

Szolgáltatások:

 • Repülési információk: A repülőtér különféle erőforrásokat biztosít az utasok tájékoztatása a járatok érkezéséről, indulásáról, késéséről és törléséről. Az információs képernyők stratégiailag el vannak helyezve a terminálon, és a járatfrissítések a repülőtér webhelyén és a mobilalkalmazáson keresztül is elérhetők.
 • Poggyászszolgáltatások: Az utasok igénybe vehetik a poggyászszolgáltatást, például a poggyászkocsikat, a poggyászkiadásokat, valamint az elveszett és a mobilalkalmazást. olyan lehetőségeket talált, amelyek biztosítják a zökkenőmentes utazási élményt.
 • Különleges segítségnyújtás: A Grand Forks International Airport minden utas igényeit igyekszik kielégíteni. A mozgáskorlátozottak számára kerekesszékes segítség, kijelölt parkolóhelyek és akadálymentesített mellékhelyiségek állnak rendelkezésre. A további segítségre szoruló utasokat arra biztatjuk, hogy előzetesen lépjenek kapcsolatba a repülőtérrel a szükséges intézkedések megtétele érdekében.
 • Szállítás: A repülőtéren különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, az Uber-t és a transzferszolgáltatást, amelyek kényelmes módot biztosítanak az utazók számára a elérjék úti céljukat.
 • Wi-Fi hozzáférés: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminál épületében, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten.

Grand A Forks International Airport elkötelezett amellett, hogy kivételes létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson, hogy a légi utazást kellemes élménnyé tegye minden utas számára. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a repülőtér számos szolgáltatása kényelmes és kényelmes utazást biztosít.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Grand Forks nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Grand Forks nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GFK azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Grand Forks nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Grand Forks nemzetközi repülőtér és a Orlando Sanford International Airport (SFB) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 36m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Grand Forks nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Grand Forks nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Delta Air Lines, Allegiant Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Grand Forks városából repülővel távozik?

Utazók, akik Grand Forks-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Grand Forks nemzetközi repülőtér (GFK)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Grand Forks közvetlen közelében?

Grand Forks környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella