Folyamatos járat innen: Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér (MDZ)

Folyamatos járatok 14 úti célra 7 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MDZ
Város Mendoza
Ország Argentina (AR)
Teljes cím Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -32.832411
Hosszúsági fok -68.794017
Megjelenítés a térképen Google maps

Korm. Francisco Gabrielli nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtéren két utasterminál található, az A terminál és a B terminál. nemzetközi járatokra használják, míg a B terminál a belföldi járatokra szolgál. Mindkét terminál modern felszereltséget és kényelmes várótereket kínál az utasok számára.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér kiskereskedelmi üzletek, vámmentes üzletek és étkezési lehetőségek. Az utasok különféle nemzetközi és helyi ételeket fogyaszthatnak, valamint ajándéktárgyakat, ruházati cikkeket, elektronikai cikkeket és egyebeket vásárolhatnak.
 • Üzleti társalgók: Azok az utasok, akik exkluzívabb kényelmes élmény, a repülőtér üzleti társalgókat kínál. Ezek a társalgók olyan szolgáltatásokkal rendelkeznek, mint a privát munkaállomások, az ingyenes frissítők, a Wi-Fi hozzáférés és a kényelmes ülések.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utazók könnyedén bérelhetnek autót, amikor megérkeznek a repülőtér. A terminálokban különféle autókölcsönző cégek állnak rendelkezésre, amelyek különféle igényeknek és preferenciáknak megfelelő járműveket kínálnak.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid távon egyaránt. és hosszú távú parkolás. Az utasok kényelmesen parkolhatják le járműveiket, és nyugodtan pihenhetnek utazásuk során.
 • ATM-ek és pénzváltó: ATM-ek mindkét terminálon elérhetők, így az utasok könnyedén vehetnek fel készpénzt. Ezenkívül a repülőtér valutaváltási szolgáltatásokat kínál azoknak, akiknek helyi valutára van szükségük.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér naprakész információkat biztosít az érkezésekről, indulásokról és késésekről. Az utasok megtalálhatják a repülési állapotjelző táblákat a terminálokon, és online elérhetik ezeket az információkat a repülőtér webhelyén vagy mobilalkalmazásán keresztül.
 • Közlekedés: A Francisco Gabrielli nemzetközi repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a repülőtérrel. a város és a környező területek különféle közlekedési lehetőségekkel. Az utasok taxikkal, buszokkal vagy telekocsi-szolgáltatással érhetik el a kívánt úti célt.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Egészségügyi vészhelyzetek esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett szakemberekkel rendelkezik. rendelkezésre áll, hogy azonnali segítséget nyújtson. Az elsősegélynyújtó szolgálatok, a klinikák és a gyógyszertárak kényelmesen elhelyezkednek a terminálokon belül.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér biztosítja, hogy minden utas, beleértve a speciális igényű vagy fogyatékkal élőket is megkapja a szükséges támogatás. Kerekesszékes akadálymentesség, elkötelezett személyzet és speciális felszerelés áll rendelkezésre az egyének speciális igényeinek kielégítésére.
 • Elveszett és megtalált: Azok az utasok, akik utazásuk során tárgyakat vesztettek, felvehetik a kapcsolatot a repülőtérrel elveszett és megtalált osztály, hogy tájékozódjanak a holmijukról, és gondoskodjanak visszavitelükről, ha megtalálják.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MDZ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér és a Tocumen International Airport (PTY) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 6h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 7 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aerolineas Argentinas, Felix Airways, LATAM Airlines, Jetsmart Airlines, Sky Airlin

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Mendoza városából?

Általában a Francisco Gabrielli kormányzó nemzetközi repülőtér (MDZ) a preferált választás a Mendoza-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Mendoza közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella