Megfizethető járatok innen: Dix kormányzó – Sept Rosado repülőtér (MVF)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Dix kormányzó – Sept Rosado repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
NAT Születési
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
FOR Fortaleza
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Dix kormányzó – Sept Rosado repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dix kormányzó – Sept Rosado repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MVF
Város Mossoro
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Dix kormányzó – Sept Rosado repülőtér
Szélességi fok -5.195151
Hosszúsági fok -37.361107
Megjelenítés a térképen Google maps

Korm. A Dix-Sept Rosado repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kormányzó Dix-Sept Rosado repülőtér Mossoróban, Rio Grande do Norte (Brazília) található, egy modern és hatékony repülőtér, amely számos szolgáltatással szolgálja ki a régiót. létesítmények és szolgáltatások. A legkorszerűbb infrastruktúrával és a minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségével a repülőtér zökkenőmentes utazási élményt kíván nyújtani az utasoknak.

Létesítmények

A repülőtér számos szolgáltatást kínál úgy tervezték, hogy az utasok jól érezzék magukat:

 • Tágas terminálok: A Kormány Dix-Sept Rosado repülőtér jól megtervezett termináljaival rendelkezik, amelyek elegendő helyet biztosítanak az utasok számára a mozgáshoz. Ez biztosítja az emberek zökkenőmentes áramlását, megakadályozva a túlzsúfoltságot és a zsúfoltságot.
 • Kényelmes várakozóterek: A repülőtéren kényelmes várakozóterek találhatók bőséges ülőhellyel, így az utasok pihenhetnek a repülés előtt.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőséget élvezhetnek a repülőtéren, számos étteremben és kávézóban, amelyek helyi és nemzetközi ételeket is kínálnak.
 • Bevásárlóhelyek: A repülőtéren különféle üzletek és butikok állnak rendelkezésre, lehetőséget biztosítva az utasoknak a kiskereskedelmi terápia igénybevételére.
 • ATM-ek és pénzváltó: A készpénzfelvételre vagy pénzváltásra vágyó utasok kényelmesen elhelyezkedő ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások állnak rendelkezésre.
 • Parkolási lehetőségek: A Kormány Dix-Sept Rosado Repülőtér biztonságos parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra is, így biztosítva az utasok járműveinek biztonságát.

Szolgáltatások

Kiváló létesítményei mellett a Kormányzó Dix-Sept Rosado repülőtér számos szolgáltatást kínál az utazási élmény fokozása érdekében:

 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a frissített repülési információkhoz az informatív kijelzőkön keresztül. az egész repülőtéren található.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér hatékony poggyászkezelési és kézbesítési szolgáltatásokat nyújt, biztosítva, hogy az utasok poggyászai biztonságosan és gyorsan eljussanak úti céljukra.
 • Fogyatékkal élők számára fenntartott létesítmények: Dix kormány. - Szept. Rosado Repülőtér fel van szerelve a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok segítésére szolgáló létesítményekkel, beleértve a rámpákat, lifteket és akadálymentesített mellékhelyiségeket.
 • Elveszett és megtalált: egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak az utasok megtalálásában. holmijaik, amelyeket esetleg elvesztettek utazásuk során.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Információs pult: A terminálokon egy személyzettel ellátott információs pult található, amely segítséget nyújt, válaszol a kérdésekre, és útmutatást nyújt az utasoknak.

A Dix-Sept Rosado repülőtér összességében az utasok kényelmét és kényelmét helyezi előtérbe. Kiváló felszereltségével és minőségi szolgáltatásaival a repülőtér továbbra is népszerű választás a régióban utazók körében.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Dix kormányzó – Sept Rosado repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MVF kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Dix kormányzó – Sept Rosado repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Dix kormányzó – Sept Rosado repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül 1h 20m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Dix kormányzó – Sept Rosado repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Dix kormányzó – Sept Rosado repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Azu

Melyik repülőteret kell használni, amikor Mossoro városából repülővel távozik?

Utazók, akik Mossoro-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Dix kormányzó – Sept Rosado repülőtér (MVF)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Mossoro közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella