Folyamatos járat innen: Gondar repülőtér (GDQ)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Gondar repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ADD Addisz-Abeba

5 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Gondar repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gondar repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GDQ
Város Gondar
Ország Ethiopia (ET)
Teljes cím Gondar repülőtér
Szélességi fok 12.520501
Hosszúsági fok 37.433840
Megjelenítés a térképen Google maps

Gondar repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Gondar repülőtér, más néven Atse Tewodros repülőtér, Etiópia egyik legforgalmasabb repülőtere.

Létesítmények.

Terminálépület

A repülőtér modern és tágas terminálépülete belföldi és nemzetközi járatokat is kiszolgál. A terminál számos kényelmi berendezéssel van felszerelve, hogy az utasok kényelmes élményt nyújtsanak.

Check-In pultok

Több check-in pult is rendelkezésre áll az utasok igényeinek kielégítésére. A pultokat barátságos és hatékony személyzet látja el, akik segítséget nyújtanak a bejelentkezési folyamat során.

Várakozóhelyek

A Gondar repülőtér kényelmes várótereket kínál az utasok számára, akik a repülés előtt pihenhetnek. A váróterek ülőhelyekkel, töltőpontokkal és ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és szórakozhatnak.

Kiskereskedelem és étkezés

Számos kiskereskedelmi üzlet és étkezési lehetőség található elérhető a Gondar repülőtéren. Az utasok különféle termékeket kínáló vámmentes üzletek között böngészhetnek. Ezen kívül vannak éttermek és kávézók, amelyek helyi és nemzetközi ételeket szolgálnak fel, biztosítva, hogy az utasok különféle ételeket és italokat kóstolhassanak meg.

Szolgáltatások

Poggyászszolgáltatás

A Gondar repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást nyújt az utasok poggyászainak biztonságos és időben történő kezeléséhez. A poggyászkocsik könnyen elérhetők az utasok számára, és a poggyászokkal kapcsolatos kérdésekben a személyzet elkötelezett tagjai állnak rendelkezésre.

Információs pult

A terminál épületében egy információs pult található. az utasok eligazítása és a szükséges információk biztosítása. A hozzáértő személyzet készséggel válaszol a járatok menetrendjére, a repülőtéri létesítményekre, a helyi közlekedésre és egyebekre vonatkozó kérdésekre.

Biztonság és bevándorlás

A Gondar repülőtér magas szintű biztonságot tart fenn a légitársaság biztonsága érdekében. utasok és holmijaik. Szigorú biztonsági intézkedések vannak érvényben, beleértve a poggyász átvizsgálását és az éber személyzetet. A repülőtér bevándorlási pultokkal is rendelkezik mind az érkezések, mind az indulások számára, ami megkönnyíti a zökkenőmentes be- és kilépési eljárásokat.

Szállítás

A Gondar repülőtérre és onnan különböző szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxit és az autókölcsönzést. szolgáltatások. Az utasok könnyen elérhetik a közlekedési lehetőségeket a terminál épületén kívül, hogy elérjék a kívánt úti célt.

Egészségügyi szolgáltatások

A Gondar repülőtér egészségügyi létesítményekkel rendelkezik az esetleges egészségügyi vészhelyzetek kezelésére vagy azonnali segítségnyújtásra. Képzett egészségügyi szakemberek állnak rendelkezésre a helyszínen, hogy ellátják az utasok egészségügyi szükségleteit.

Speciális segítség

A repülőtér speciális segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy mozgáskorlátozott utasok számára. Az elkötelezett munkatársak támogatást nyújtanak, és zökkenőmentes utazási élményt biztosítanak minden utas számára.

Devizaváltás

Devizaváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre a Gondar repülőtéren, így a nemzetközi utazók számára kényelmes a valutaváltás.

Üzleti létesítmények

Az üzleti jellegű szolgáltatásokat igénylő utasok számára a Gondar repülőtér olyan létesítményeket kínál, mint például tárgyalók és üzleti társalgók, amelyek az üzleti utazók igényeit kielégítő kényelemmel vannak felszerelve.


Gondar repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Gondar repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Gondar repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GDQ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Gondar repülőtér repülőtérről indul?

A Gondar repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Gondar repülőtér repülőtérről?

A(z) Gondar repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ethiopian Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Gondar városából repülővel távozik?

Utazók, akik Gondar-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Gondar repülőtér (GDQ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Gondar közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella