Megfizethető járatok innen: Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér (GMO)

Utazz 1 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ABV Abuja

2 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GMO
Város Gombe
Ország Nigeria (NG)
Teljes cím Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 10.306887
Hosszúsági fok 10.907582
Megjelenítés a térképen Google maps

Gombe Lawanti Nemzetközi Repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Üdvözöljük a Gombe Lawanti nemzetközi repülőtéren! A nigériai Gombe szívében található repülőterünk kiváló létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja az utasok zökkenőmentes és élvezetes utazási élményének biztosítása érdekében.

Létesítmények

 • Modern terminál: Repülőterünk egy korszerű terminálépülettel büszkélkedhet, amely kényelmes és tágas környezetet biztosít az utazóknak.
 • Poggyászkezelés: Hatékony poggyászkezelő rendszerekkel rendelkezünk, amelyek biztosítják a gyors és biztonságos átszállást. utasok poggyásza.
 • Éttermek és kávézók: Élvezze a különféle ízletes étkezési lehetőségeket repülőterünkön. Akár egy gyors harapnivalót, akár egy teljes étkezést keres, éttermeink és kávézóink minden ízlést kielégítenek.
 • Vámmentes vásárlás: Használja ki vámmentes üzleteink előnyeit, amelyek széles termékválasztékot kínálnak a luxuscikkektől az ajándéktárgyakig. Tökéletes alkalom arra, hogy az utolsó pillanatban ajándékot találjon, vagy egy kis kiskereskedelmi terápiában részesüljön.
 • Autókölcsönzés: A repülőtéren belül található, autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre azok számára, akik Gombe és a környező területek felfedezésére vágynak. saját tempójukban.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az Ön kényelme érdekében bankautomaták és pénzváltó szolgáltatásaink állnak rendelkezésre, amelyek biztosítják, hogy látogatása során hozzáférjen a helyi pénznemhez.
 • Társalgó.: Pihenjen és lazítson kényelmes társalgónkban, amely békés menedéket biztosít távol a repülőtéri nyüzsgéstől.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Tartózkodás a terminálon elhelyezett átfogó repülési információs kijelzőink segítségével tájékozódhat járata állapotáról.
 • Információs pult: Barátságos és hozzáértő személyzetünk mindig rendelkezésre áll az információs pultnál, hogy segítsen bármilyen kérdésben vagy problémában. van.
 • Kosárszolgáltatás: Könnyen szállíthatja csomagjait a repülőtéren troli szolgáltatásunkkal, így problémamentes élményt biztosít.
 • Wi-Fi hozzáférés: Maradjon kapcsolatban az ingyenes Wi-Fi-vel A terminál egész területén elérhető, így a repülőjáratra várva böngészhet az interneten vagy felzárkózhat a munkába.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén repülőterünk egészségügyi létesítményekkel és képzett szakemberekkel rendelkezik készenlétben. azonnali segítséget nyújtani.
 • Speciális segítség: Arra törekszünk, hogy az utazást minden utas számára elérhetővé tegyük. Repülőterünk speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a fogyatékkal élő vagy további támogatást igénylő személyek számára.
 • Elveszett és megtalált: Ha utazása során elveszett holmiját elveszíti, az elveszett és megtalált részlegünk segít megtalálni és visszaküldeni a tárgyakat..

A Gombe Lawanti Nemzetközi Repülőtéren elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csúcsminőségű létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtsunk az utazási élmény fokozása érdekében. Akár érkezik, akár indul, akár tranzitban van, arra törekszünk, hogy a reptérünkön eltöltött időt a lehető legkellemesebbé tegyük. Szeretettel várunk Gombében, és biztosítjuk a zökkenőmentes utazást!


Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GMO azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Peac

Melyik repülőteret kell használni, amikor Gombe városából repülővel távozik?

Utazók, akik Gombe-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Gombe Lawanti nemzetközi repülőtér (GMO)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Gombe közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella