Repülőjárat akciók innen: Golmud repülőtér (GOQ)

Közvetlen járatok 4 célállomásra 3 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Golmud repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Golmud repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Golmud repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GOQ
Város Golmud
Ország China (CN)
Teljes cím Golmud repülőtér
Szélességi fok 36.403530
Hosszúsági fok 94.790607
Megjelenítés a térképen Google maps

Golmud repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kínai Qinghai tartományban található Golmud repülőtér a turisták és a lakosok számára egyaránt fontos közlekedési csomópontként szolgál. Ez a modern és jól felszerelt repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál a zökkenőmentes és kényelmes utazási élmény érdekében.

Terminállétesítmények

A terminálba való belépéskor az utasokat tiszta légtér fogadja. és tágas környezet. A repülőtéren külön poggyásztér található, így az utazók kényelmesen vehetik át holmijukat érkezéskor. A terminál számos szolgáltatást is kínál, többek között:

  • Éttermek: Az éhes utasok válogatott helyi és nemzetközi ételeket fogyaszthatnak a repülőtér éttermeiben. Ezek a létesítmények számos lehetőséget kínálnak a különböző ízlések és táplálkozási preferenciák kielégítésére.
  • Vásárlás: A Golmud repülőtér számos üzlettel büszkélkedhet, lehetővé téve az utazók számára, hogy vámmentes termékeket, helyi ajándéktárgyakat, elektronikai cikkeket és egyéb termékeket böngészhessenek. utazási szükségletek.
  • Társalgók: Az exkluzívabb és pihentetőbb élményt kereső utasok számára a repülőtér VIP-társalgókat kínál. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes italokat és harapnivalókat kínálnak.
  • WiFi: Maradjon kapcsolatban utazása során a repülőtér ingyenes Wi-Fi-szolgáltatásával. Az utasok könnyen hozzáférhetnek az internethez munka vagy szabadidő céljából.

Közlekedés

A Golmud repülőtérre való eljutás egyszerű és kényelmes. A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál az utazók számára:

  • Taxik: A taxik a terminálon kívül is könnyen elérhetők, így gyorsan és problémamentesen elérheti célját Golmudon vagy a környező területeken.
  • Autókölcsönző: A repülőtéren számos jó hírű autókölcsönző cég működik, amelyek különféle igényeknek és költségvetésnek megfelelő járműveket kínálnak. Autóbérléssel könnyedén felfedezheti a régiót saját tempójában.
  • Tömegközlekedés: A Golmud repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a város tömegközlekedési hálózatával. Buszok és transzferek rendszeresen szállítják az utasokat a repülőtér és a különböző központi helyek között.

Utasszállítás

A Golmud repülőtér elkötelezett a kiváló személyszállítási szolgáltatások mellett:

  • Repülési információk: A terminálon található kijelzők tájékoztatják az utasokat a legfrissebb járatfrissítésekről és indulási/érkezési időpontokról.
  • Poggyászsegítség: A repülőtéri személyzet elkötelezett abban, hogy poggyásza biztonságosan megérkezzen. Poggyászsegítség áll rendelkezésre a poggyászokkal kapcsolatos kérdések vagy kérdések esetén.
  • Egészségügyi létesítmények: Vészhelyzet esetén a Golmud repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett szakemberekből álló csapattal rendelkezik, hogy azonnali segítséget nyújtson.
  • Speciális segítségnyújtás: A speciális igényű vagy fogyatékkal élő utasok előzetesen kérhetnek segítséget. A repülőtér személyzete kiképzett, hogy támogatást nyújtson az utazási folyamat során.

Összességében a Golmud repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy minden utas számára javítsa az utazási élményt. Modern infrastruktúrájával és az utasok elégedettsége iránti elkötelezettségével a Golmud repülőtér kaput jelent Qinghai tartomány lélegzetelállító szépségéhez és egyedülálló kultúrájához.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Golmud repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Golmud repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GOQ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Golmud repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Zhengzhou Xinzheng International Airport (CGO) célállomásig ér el, körülbelül 2h 40m időtartam alatt a(z) Airbus A319 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Golmud repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Golmud repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Tibet Airlines, West Air (China), China Eastern Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Golmud városából repülővel távozik?

Utazók, akik Golmud-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Golmud repülőtér (GOQ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Golmud közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella