Gogebic-Iron megyei repülőtér (IWD) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 2 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Gogebic-Iron megyei repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MSP Bloomington

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
ORD Chicago

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Gogebic-Iron megyei repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gogebic-Iron megyei repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IWD
Város Vasfa
Ország United-States (US)
Teljes cím Gogebic-Iron megyei repülőtér
Szélességi fok 46.527222
Hosszúsági fok -90.131389
Weboldal Flyfromironwood.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Gogebic-Iron County repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Gogebic-Iron megyei repülőtér egy létfontosságú közlekedési csomópont Michigan felső-félszigetén. Ez a regionális repülőtér Gogebic és Iron megye területeit szolgálja ki, nélkülözhetetlen légi közlekedési megoldásokat kínálva mind a lakosoknak, mind a látogatóknak. A modern létesítményeket és szolgáltatások széles skáláját kínáló repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít mindazoknak, akik áthaladnak az ajtón.

Létesítmények

A Gogebic-Iron County repülőtér számos kiváló szolgáltatással büszkélkedhet az utasok igényeit kielégítő létesítmények:

  • Terminálépület: A terminál épülete a repülőtér szíve, ahol különféle kényelmi szolgáltatások és szolgáltatások találhatók. Tartalmaz bejelentkezési és poggyászfelvételi területeket, autóbérlési szolgáltatásokat és egy repülőtéri társalgót, ahol az utasok pihenhetnek a repülés előtt.
  • Kifutópályák: A repülőtéren két jól karbantartott kifutópálya található.. Az elsődleges kifutópálya 6499 láb hosszú, így különböző típusú repülőgépek fogadására van lehetőség, a kis magánrepülőktől a nagyobb kereskedelmi repülőgépekig.
  • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre mindkét rövid autó számára. -távú és hosszú távú parkolás. Az utasok kényelmesen leparkolhatják járműveiket, miközben távol vannak, és nyugodt szívvel tudják, hogy autóik biztonságban vannak.
  • Rakományi létesítmények: A repülőtér rakományi létesítményekkel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az áruk szállítását és csomagok. Ezek a létesítmények biztosítják a kereskedelem zökkenőmentes lebonyolítását és hozzájárulnak a régió gazdasági fejlődéséhez.

Szolgáltatások

A Gogebic-Iron megyei repülőtér különféle szolgáltatásokat nyújt a kényelem érdekében és utasainak kényelme:

  • Repülési szolgáltatások: A repülőtér rendszeres belföldi járatokat kínál, összekötve Gogebic és Iron megye területét az ország nagyobb városaival. Az utasok számos útvonalhoz és légitársasághoz férhetnek hozzá.
  • Szárazföldi közlekedés: A repülőtéren túli könnyű utazás megkönnyítése érdekében földi szállítási szolgáltatások állnak rendelkezésre. A taxik, a transzferek és a bérelt autók elérhetők azon utasok számára, akiknek szállításra van szükségük a végső úti céljukhoz.
  • Étel és ital: A terminál épületében éttermek és kávézók találhatók, amelyek választékot kínálnak az utasoknak. étkezési lehetőségek közül. A gyors harapnivalóktól a teljes étkezésig ezek a létesítmények biztosítják, hogy az utazók csillapíthassák éhségüket az átszállások vagy a repülőjáratok felszállása előtt.
  • Kiközelíthetőség: A repülőtér elkötelezett a különleges igényű és fogyatékkal élő utasok kiszolgálása iránt.. Akadálymentes létesítményeket kínál, beleértve a rámpákat, lifteket és mellékhelyiségeket, amelyek akadálymentes élményt biztosítanak mindenki számára.

A Gogebic-Iron megyei repülőtér döntő átjáróként szolgál a régióhoz, összekötve a szélesebb légiközlekedési hálózatba. A repülőtér kivételes létesítményeivel és szolgáltatásaival fokozza az utasok utazási élményét, ugyanakkor hozzájárul Gogebic és Vas megye gazdasági növekedéséhez és fejlődéséhez.


Gogebic-Iron megyei repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Gogebic-Iron megyei repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Gogebic-Iron megyei repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IWD azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Gogebic-Iron megyei repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) O'Hare International Airport (ORD) célállomásig ér el, körülbelül 1h 15m időtartam alatt a(z) Embraer RJ145 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Gogebic-Iron megyei repülőtér repülőtérről?

A(z) Gogebic-Iron megyei repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Key Lime Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Vasfa városából repülővel távozik?

Utazók, akik Vasfa-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Gogebic-Iron megyei repülőtér (IWD)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Vasfa közvetlen közelében?

Vasfa környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella