Repülőjárat akciók innen: Glasgow repülőtér (GGW)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Glasgow repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BIL Billings

2 járat naponta

1ó 14m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Glasgow repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Glasgow repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GGW
Város Glasgow
Ország United-States (US)
Teljes cím Glasgow repülőtér
Szélességi fok 48.212168
Hosszúsági fok -106.613749
Megjelenítés a térképen Google maps

A glasgow-i repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Terminállétesítmények

A városközponttól körülbelül 11 mérföldre nyugatra található glasgow-i repülőtér számos kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál a kényelem és a kényelem érdekében az utasok számának.

 • Check-in pultok: Több check-in pult áll az utasok rendelkezésére, hogy zökkenőmentesen lebonyolítsák a bejelentkezést.
 • Vámmentes vásárlás: a repülőtér vámmentes üzletek széles választékával büszkélkedhet, amelyek parfümöket, kozmetikumokat, alkoholt, dohánytermékeket és egyéb termékeket árulnak vonzó áron.
 • Éttermek és kávézók: Számos étterem kínál különféle konyhákat, a gyorséttermektől a helyi finomságokig., amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy még a repülés előtt harapjanak egyet.
 • Társalgók: A glasgow-i repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, ingyenes frissítőket fogyaszthatnak, és ingyenes Wi-Fi-hozzáférést is igénybe vehetnek.
 • Pénzváltás.: Az utazók könnyedén válthatják pénzüket a repülőtér devizapénztáraiban, amelyek a terminál egész területén találhatók.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Számos neves autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a glasgow-i repülőtéren, így a látogatók kényelmesen bérelhetnek autót tartózkodásuk.

További szolgáltatások

A terminál létesítményeken kívül a glasgow-i repülőtér különféle szolgáltatásokat kínál az általános utazási élmény fokozása érdekében:

 • Speciális segítségnyújtás: A csökkent mozgásképességű vagy különleges igényű utasok segítséget kérhetnek a repülőtéren a zökkenőmentes és problémamentes utazás érdekében.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászcsomagolást, valamint elveszett és pultokat találtak, hogy segítsenek az utasoknak a poggyászokkal kapcsolatos kérdésekben.
 • Gyermek játszótér: A kisgyermekes családok a dedikált játszóteret élvezhetik, így a kicsiket repülés előtt szórakoztatják.
 • Tárgyalótermek: A glasgow-i repülőtér modern felszereltségű tárgyalótermeket kínál az üzleti utazók számára, lehetővé téve a hatékony megbeszéléseket egy kényelmes helyen.
 • Wi-Fi hozzáférés: Az utasok a terminál egész területén elérhető ingyenes Wi-Fi-vel kapcsolatban maradhatnak., lehetővé téve számukra az internet böngészését, az e-mailek megtekintését és a szeretteikkel való kapcsolattartást.
 • Kápolna: A repülőtéren található egy kápolna az imára és az elmélkedésre, nyugodt teret biztosítva az utasoknak a kikapcsolódásra és a vigaszra.

Szállítás

Számos közlekedési lehetőség áll rendelkezésre, hogy az utazók elérjék és elhagyják a glasgow-i repülőteret:

 • Taxik: A taxik kívül is könnyen elérhetők a terminál, amely kényelmes és hatékony módot kínál az úticél elérésére.
 • Buszok: A repülőtéren jól kiszolgálják a helyi buszokat, amelyek összekötik az utasokat Glasgow különböző részeivel és a közeli városokkal.
 • Autókölcsönzés: Ha autót bérel a repülőtéren található autókölcsönző cégek egyikétől, akkor rugalmasan felfedezheti a várost és azon túl is.
 • Parkolás: A glasgow-i repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid távú és hosszú távú parkolási lehetőséget is. lejáratú és prémium opciók, különböző igények kielégítésére.
 • Vonatok: A repülőtér gyakori és közvetlen vasúti járattal kapcsolódik Glasgow központi pályaudvarához, gyors és kényelmes közlekedési lehetőséget biztosítva.

Glasgow repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Glasgow repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Glasgow repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GGW azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Glasgow repülőtér repülőtérről indul?

A Glasgow repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Glasgow repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Glasgow repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Cape Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Glasgow városából?

Általában a Glasgow nemzetközi repülőtér (GLA) a preferált választás a Glasgow-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Glasgow közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella