Közvetlen járat innen: Gladstone repülőtér (GLT)

Fedezze fel 1 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Gladstone repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BNE Brisbane

3-Aug járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Gladstone repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gladstone repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GLT
Város Gladstone
Ország Australia (AU)
Teljes cím Gladstone repülőtér
Szélességi fok -23.869095
Hosszúsági fok 151.223359
Megjelenítés a térképen Google maps

Gladstone repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Gladstone repülőtér az ausztráliai Queenslandben található, nyüzsgő regionális repülőtér, amely alapvető szolgáltatásokat nyújt Gladstone lakóinak és látogatóinak. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínáló repülőtér zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt biztosít minden utas számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A Gladstone repülőtér modern terminálépülettel rendelkezik. különféle kényelmi szolgáltatásokkal, hogy megfeleljenek az utasok igényeinek. A tágas és kényelmes terminál kellemes várakozási teret biztosít indulás előtt.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőséget élvezhetnek a repülőtéren. Akár egy gyors kávét, egy harapnivalót vagy egy kiülős vacsorát keres, számos étterem és kávézó áll rendelkezésre, amelyek kielégítik vágyait.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren kiskereskedelmi üzletek széles választéka található., amely különféle termékeket kínál, beleértve magazinokat, könyveket, ruhákat, kiegészítőket és ajándéktárgyakat. Ezek az üzletek kényelmes lehetőséget biztosítanak az utasok számára, hogy repülésük előtt felvegyenek minden utolsó pillanatban megvásárolható terméket.
 • Társalgók: A további kényelemre és kikapcsolódásra vágyók számára a Gladstone Airport prémium lounge-okat kínál, ahol az utasok kikapcsolódhatnak, és Wi-Fi-hozzáférést is biztosítanak. Fit, élvezze a frissítőket, és hozza ki a legtöbbet a repülés előtti idejükből.
 • Autókölcsönzés: A repülőtéren több autókölcsönző szolgáltató is működik kényelmesen a terminál épületében. Ez biztosítja, hogy az utasok könnyen megszervezzék a szállítást Gladstone-ba érkezéskor vagy távozáskor.
 • Parkolás: A Gladstone repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket is. Az utasok biztonságosan parkolhatják le járműveiket, és nyugodt szívvel tölthetik le magukat utazásuk során.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást kínál az utasok számára, beleértve a poggyászszállítást is. csomagolás, tárolás és kocsik a holmik szállításához.
 • Információs pult: A barátságos és hozzáértő személyzettel rendelkező információs pult minden kérdés megválaszolására, repülési információk nyújtására és az utasok utazási igényeinek kielégítésére áll rendelkezésre..
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók kényelmét szolgálja a Gladstone Airport ATM-ekkel és valutaváltási szolgáltatásokkal, amelyek biztosítják a pénzeszközökhöz való hozzáférést és a helyi valuta beszerzésének lehetőségét a nemzetközi látogatók számára.
 • Elveszett és megtalált részleg: A repülőtéren található egy külön elveszett és megtalált részleg, amely segít az utasoknak megtalálni az elveszett tárgyakat, és újra találni őket jogos tulajdonosaikkal.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Kisebb egészségügyi vészhelyzetek vagy egészségügyi problémák esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és elsősegélynyújtó szolgálatokkal állnak az utasok rendelkezésére.
 • Akadálymentesség: A Gladstone Airport elkötelezett amellett, hogy akadálymentesített létesítményeket biztosítson a fogyatékkal élő utasok számára. A repülőtér gondoskodik a rámpákról, az akadálymentes mosdókról és a kijelölt parkolóhelyekről.

Létesítményeivel és szolgáltatásaival a Gladstone Airport arra törekszik, hogy az utazási élményt a lehető legkellemesebbé és kényelmesebbé tegye. a termináljain áthaladó összes utas. Az étkezési lehetőségektől a kiskereskedelmi üzletekig, az autókölcsönzési szolgáltatásoktól a poggyászsegítésig a repülőtér kielégíti az utazók változatos igényeit, és élvezetes utazást biztosít az elejétől a végéig.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Gladstone repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Gladstone repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GLT azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Gladstone repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Gladstone repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Gladstone repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Qantas, Virgin Australi

Melyik repülőteret kell használni, amikor Gladstone városából repülővel távozik?

Utazók, akik Gladstone-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Gladstone repülőtér (GLT)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Gladstone közvetlen közelében?

Gladstone környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella