George Bush interkontinentális repülőtér (IAH) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 177 helyszínt 26 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) George Bush interkontinentális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve George Bush interkontinentális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IAH
Város Houston
Ország United-States (US)
Teljes cím George Bush interkontinentális repülőtér
Szélességi fok 29.990220
Hosszúsági fok -95.336783
Weboldal Fly2houston.com
Megjelenítés a térképen Google maps
George Bush interkontinentális repülőtér
George Bush interkontinentális repülőtér
George Bush interkontinentális repülőtér
George Bush interkontinentális repülőtér
George Bush interkontinentális repülőtér
George Bush interkontinentális repülőtér

George Bush interkontinentális repülőtér

George Bush interkontinentális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • Terminálépületek: A George Bush interkontinentális repülőtér (IAH) öt terminálépületből áll, A-tól E-ig.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Különféle autókölcsönző irodák találhatók kényelmesen a repülőtér területén.
 • Parkolás: A repülőtér számos parkolási lehetőséget kínál, beleértve a fedett garázsokat, a gazdaságos parkolót és a parkolóinas-szolgáltatást.
 • Ételek és italok: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, köztük gyorsétteremláncok, kávézók és éttermek, amelyek különféle konyhákat kínálnak.
 • Vásárlás: Az IAH üzletek széles választékát kínálja. butikok, ahol az utazók ruhát, kiegészítőket, ajándéktárgyakat és egyebeket vásárolhatnak.
 • Társalgók: A repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek vagy dolgozhatnak repülésük előtt. Ezek a társalgók ingyenes harapnivalókat, italokat, Wi-Fi-t és töltőcsatlakozókat kínálnak.

Szolgáltatások

 • Egészségügyi szolgáltatások: Az IAH sürgősségi ellátás keretében orvosi segítséget kínál az utazóknak a repülőtéren található klinikák és gyógyszertárak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér egész területén több ATM és pénzváltó pult is rendelkezésre áll, így biztosítva a készpénz- és valutaváltási szolgáltatások kényelmes elérését.
 • Poggyász. Szolgáltatások: A repülőtér csomagmegőrzőt, poggyászcsomagolást és poggyászkocsikat biztosít, hogy segítse az utasokat holmijukkal.
 • Elveszett és megtalált: Az utazók felkereshetik a repülőtér elveszett és megtalált részlegét, hogy bejelentsék vagy visszahozzák az elveszett tárgyakat.
 • Wi-Fi: Ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi az egész repülőtéren elérhető, így az utasok internetkapcsolatot biztosítanak.
 • Gyermekjátszóterek: Az IAH gyermekek számára kialakított játszóterekkel rendelkezik, így a fiatal utazók számára is elérhető hogy szórakoztassák magukat repülésük előtt.
 • Kisállatok segélyezési területei: A repülőtér kijelölt területeket biztosít, ahová az utasok elvihetik kedvenceiket egy kis szünetre.
 • Speciális segítségnyújtás: A speciális igényű utasok segítséget kérhetnek mobilitás, kerekesszékes szolgáltatások és egyéb szálláshelyek.

A George Bush interkontinentális repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára. A repülőtér öt terminálépülettel büszkélkedhet, amelyek mindegyike különféle kényelmi eszközökkel rendelkezik az utazók igényeinek kielégítésére.

Az utazók több autókölcsönző irodát is találhatnak a repülőtéren, így érkezéskor könnyedén hozzáférhetnek a közlekedési lehetőségekhez. Ami a parkolást illeti, a repülőtér fedett garázsokat, gazdaságos parkolót és parkolóinas-szolgáltatásokat kínál, hogy megfeleljen a különböző preferenciáknak és pénztárcáknak.

Az étkezés és a vásárlás során az IAH elkényezteti az utazókat. A gyorséttermi láncoktól az előkelő éttermekig minden ízléshez talál valami. Hasonlóképpen, a repülőtér üzletei és butikjai számos vásárlási lehetőséget kínálnak, beleértve a ruházatot, kiegészítőket és ajándéktárgyakat.

Az utasok igénybe vehetik a repülőtér kényelmes társalgóit is, ahol ingyenes harapnivalók, italok, Wi-Fi, és töltőcsatlakozók állnak rendelkezésre. Ezek a társalgók ideális teret kínálnak a repülés előtti pihenéshez vagy munkához.

A szolgáltatások terén az IAH biztosítja utasai jólétét. Az egészségügyi létesítmények, például sürgősségi klinikák és gyógyszertárak minden orvosi igény kielégítésére rendelkezésre állnak. Ezenkívül ATM-ek és valutaváltó pultok találhatók az egész repülőtéren, hogy megfeleljenek az utazók pénzügyi igényeinek.

A repülőtér különféle szolgáltatásokat kínál az utasok poggyászának szállítására, beleértve a poggyászmegőrzést, a csomagolást és a poggyászkocsikat. Ha bármilyen tárgyat elvesznek az utazás során, az IAH egy elveszett és megtalált részleggel rendelkezik az elveszett holmik bejelentésére vagy visszaszerzésére.

Egyéb figyelemre méltó szolgáltatások közé tartozik az ingyenes Wi-Fi, a játszóterek, a kijelölt kisállat-mentési zónák és a speciális segítség. mozgásképességű vagy egyéb speciális igényű utasok számára.

Összességében a George Bush Intercontinental Airport arra törekszik, hogy kellemes és problémamentes utazási élményt nyújtson. Legyen szó kiterjedt létesítményeiről vagy átfogó szolgáltatásairól, a repülőtér biztosítja az utasok igényeinek kielégítését, és utazásuk élvezetes lesz az elejétől a végéig.


George Bush interkontinentális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) George Bush interkontinentális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A IAH kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a George Bush interkontinentális repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) George Bush interkontinentális repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Sydney Kingsford Smith Airport (SYD) célállomásig ér el, körülbelül 17h 45m időtartam alatt a(z) Boeing 787-9 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a George Bush interkontinentális repülőtér repülőtéren?

Összesen 26 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) George Bush interkontinentális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: United Airlines, Spirit Airlines, American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Houston városából?

Általában a George Bush interkontinentális repülőtér (IAH) a preferált választás a Houston-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Houston közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella