Közvetlen járat innen: Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér (CVM)

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MEX Mexikó város

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
PDS Piedras Negras
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CVM
Város Ciudad Victoria
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 23.709323
Hosszúsági fok -98.958462
Megjelenítés a térképen Google maps

General Pedro J. Méndez nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A General Pedro J. Méndez nemzetközi repülőtér egy jelentős közlekedési csomópont a város szívében. Kapuként szolgál ebbe a nyüzsgő és kulturálisan gazdag régióba, összekötve a helyieket és a turistákat a világ különböző pontjaihoz. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínáló repülőtér biztosítja az utasok zökkenőmentes és élvezetes utazási élményét.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas többszintes terminálépület a növekvő számú utas befogadására.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok különféle kiskereskedelmi terápiás és étkezési lehetőségeket kínálnak, üzletek, butikok és éttermek széles skálájával. a terminálon.
  • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az utasok számára, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy felzárkózhassanak a munkába, amíg a járatukra várnak.
  • Társalgók: Exkluzív társalgók állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik csendesebb és fényűzőbb környezetre vágynak az indulás előtti pihenésre.
  • ATM-ek és pénzváltó: A kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó kioszkok segítenek az utasoknak pénzügyeik kezelése.

Szolgáltatások

  • Poggyászkezelés: A repülőtér jól szervezett poggyászkezelő rendszerrel rendelkezik, amely gyors és problémamentes folyamatot biztosít az utasok számára.
  • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén egy külön Elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik megtalálásában és visszaszerzésében.
  • Információs pultok: Könnyen azonosítható Az információs pultok stratégiailag a terminálon találhatók, barátságos és hozzáértő személyzettel, akik készek segíteni az utasoknak bármilyen kérdésükben.
  • Barátságos személyzet: A repülőtér büszke udvarias és segítőkész személyzetére, akik elkötelezett amellett, hogy kiváló ügyfélszolgálatot biztosítson, és minden utas számára kellemes élményt biztosítson.
  • Akadálymentesítési szolgáltatások: A repülőtér speciális szolgáltatásokat és létesítményeket kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, beleértve a kerekesszékes segítségnyújtást és az akadálymentes mellékhelyiségeket.

Akár a General Pedro J. Méndez Nemzetközi Repülőtérre érkezik, akár onnan indul, a létesítmények és szolgáltatások széles skálájára számíthat, amelyek az utazási élményt fokozzák. Modern infrastruktúrájával és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségével a repülőtér biztosítja, hogy utazása pozitívan induljon vagy végződjön.


Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CVM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér és a Aeropuerto Internacional Benito Juárez (MEX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aeroma

Melyik repülőteret kell használni, amikor Ciudad Victoria városából repülővel távozik?

Utazók, akik Ciudad Victoria-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Pedro J. Méndez tábornok nemzetközi repülőtér (CVM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Ciudad Victoria közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella