Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér (HMO) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 12 helyszínt 6 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HMO
Város Hermosillo
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 29.090096
Hosszúsági fok -111.051796
Weboldal Aeropuertosgap.com.mx
Megjelenítés a térképen Google maps
Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér
Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér
Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér
Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér
Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér
Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér

Általános Ignacio Pesqueira Garcia nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az Ignacio Pesqueira Garcia nemzetközi repülőtér egy kulcsfontosságú közlekedési csomópont, amely Hermosillóban, a mexikói Sonora fővárosában található. Ez a belföldi és nemzetközi járatokat egyaránt kiszolgáló repülőtér létfontosságú szerepet játszik az utazók különböző úti célokhoz való csatlakozásában. Ez a cikk áttekintést ad a repülőtér utasok rendelkezésére álló létesítményeiről és szolgáltatásairól.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely alkalmas nagy mennyiségű utas. A jól megtervezett elrendezésnek köszönhetően az utasok könnyedén navigálhatnak a repülőtéren.
 • Kiskereskedelem és étkezés: General Ignacio Pesqueira Garcia nemzetközi repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget kínál. A vámmentes üzletektől a helyi butikokig az utazók böngészhetnek és vásárolhatnak ajándéktárgyakat, ruhákat, elektronikai cikkeket és egyebeket. A repülőtéren éttermek, kávézók és gyorséttermek is találhatók, amelyek biztosítják, hogy az utasok bőséges választási lehetőségük legyen éhségük csillapítására.
 • Információs pultok: A terminál egész területén külön információs pultok állnak rendelkezésre, amelyek segítik az utasokat kérdéseik vannak. A barátságos és hozzáértő személyzet készen áll útmutatást adni a repülőjáratokkal, a repülőtéri szolgáltatásokkal, a szállítási lehetőségekkel és egyebekkel kapcsolatban.
 • Társalgók: A kényelmesebb és exkluzívabb élményre vágyók számára a repülőtér olyan társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak., és élvezze az ingyenes italokat és rágcsálnivalókat.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A General Ignacio Pesqueira Garcia nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít minden utas számára, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak barátaival, családjával vagy munkájukkal. Ezenkívül a terminálon számos töltőállomás áll rendelkezésre, amelyek biztosítják, hogy az utazók áram alatt tarthassák eszközeiket.
 • Autókölcsönzés és parkolás: A repülőtéren több autókölcsönző iroda is található a terminálon belül kényelmesen az utazók számára, akik szeretnék hogy saját tempójukban fedezzék fel a várost vagy a környező területeket. Bőséges parkolóhelyek is rendelkezésre állnak azok számára, akik szívesebben mennek autóval a repülőtérre.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: Az Ignacio Pesqueira Garcia nemzetközi repülőtér hatékony csomagokkal rendelkezik. kezelési szolgáltatások, biztosítva, hogy az utasok holmiját gondosan kezeljék és azonnal kézbesítsék.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén a repülőtér külön talált és elveszett íróasztalt biztosít az utasok felépülésében. a holmijukat.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményei képzett szakemberekkel készenlétben állnak, hogy azonnali segítséget nyújtsanak az utasoknak bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén.
 • Különleges segítség: Ignacio Pesqueira Garcia tábornok A nemzetközi repülőtér alkalmas arra, hogy speciális segítséget nyújtson a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasoknak. A tolószékes akadálymentességtől a dedikált támogató személyzetig a repülőtér biztosítja, hogy minden utazó kényelmesen navigálhasson a terminálon.
 • Banki és valutaváltás: A repülőtéren banki szolgáltatások és valutaváltó fülkék állnak rendelkezésre, így kényelmes a az utasokat, hogy kezeljék pénzügyi szükségleteiket.
 • Közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtérről, beleértve a taxikat, transzfereket és tömegközlekedést. Az utasok könnyen megszervezhetik a kívánt közlekedési módot, hogy elérjék úti céljukat.

Tábornok Ignacio Pesqueira Garcia nemzetközi repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson minden utas számára. Modern infrastruktúrájával, figyelmes személyzetével és változatos kényelmi szolgáltatásaival a repülőtér elkötelezett a Hermosillo városába és onnan induló utazók igényeinek kielégítésére.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HMO kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér és a Aeropuerto Internacional Benito Juárez (MEX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 39m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Volaris, Aeromexico, VivaAerobus, TAR Aerolineas, American Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Hermosillo városából?

Általában a Ignacio Pesqueira Garcia tábornok nemzetközi repülőtér (HMO) a preferált választás a Hermosillo-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Hermosillo közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella