Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér (MLM) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 13 célállomásra 5 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MLM
Város Morelia
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 19.846465
Hosszúsági fok -101.028137
Weboldal Aeropuertosgap.com.mx
Megjelenítés a térképen Google maps

A Francisco J. Mujica nemzetközi repülőtér általános létesítményei és szolgáltatásai

A General Francisco J. Mujica nemzetközi repülőtér, más néven Morelia nemzetközi repülőtér, egy modern létesítmény a mexikói Michoacan állambeli Moreliában. A repülőtér számos szolgáltatást és létesítményt kínál, hogy zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosítson minden utas számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy tágas terminálépülettel rendelkezik, amely bejelentkezési pultoknak, biztonsági ellenőrző pontoknak és beszállókapuknak ad otthont. Az építészet a régió gazdag kulturális örökségét mutatja be.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A terminál épületében számos kiskereskedelmi üzlet található, amelyek különféle termékeket kínálnak, beleértve a helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat, ruházatot és vámmentes termékeket..
 • Éttermek és kávézók: Az utasok helyi és nemzetközi ételeket kínáló éttermek és kávézók közül választhatnak. Akár egy gyors harapnivalót, akár egy teljes étkezést keres, számos lehetőség kínálkozik vágyainak kielégítésére.
 • Társalgók: A repülőtéren kényelmes társalgók találhatók, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak repülésük előtt. Ezek a társalgók olyan szolgáltatásokat kínálnak, mint például az ingyenes harapnivalók, italok, a Wi-Fi és a kényelmes ülések.
 • Autókölcsönzés: azok számára, akik szeretnék felfedezni Moreliát és környékét, a repülőtér számos autókölcsönző irodával rendelkezik, amelyek kényelmesen elhelyezkednek a repülőtéren belül. terminál épülete. Az autóbérlés szabadságot ad a saját tempójában való felfedezéshez.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál az utasok számára. A parkolóhelyek biztonságosak és jól karbantartottak, így biztosítva a jármű biztonságát utazása során.
 • ATM-ek és valutaváltó: ATM-ek a terminál épületében találhatók, így az utasok készpénzt vehetnek fel helyi pénznemben.. Ezen kívül valutaváltó pultok állnak rendelkezésre azok számára, akiknek pénzüket át kell váltaniuk.

Szolgáltatások

 • Wi-Fi: a Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférés a terminál épületében, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Információs pultok: A barátságos repülőtéri személyzet a terminál egész területén található információs pultoknál található. Rendelkezésre állnak, hogy segítséget nyújtsanak az utasoknak az utazásukkal kapcsolatos bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren egészségügyi létesítmények és képzett szakemberekből álló csapat áll rendelkezésre, hogy szükség esetén orvosi segítséget nyújtsanak. Az utasok biztosak lehetnek abban, hogy egészségük és jólétük a legfontosabb.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtéren poggyászkezelési szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek biztosítják a poggyászok biztonságos szállítását a repülőgépre és onnan vissza. Ezenkívül az utasok poggyászkocsikat is használhatnak.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget nyújt a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára. Elkötelezett munkatársak állnak rendelkezésére, hogy támogatást nyújtsanak és biztosítsák a zökkenőmentes utazási élményt.
 • Elveszett és megtalált holmik: elveszett vagy eltévedt holmija esetén az utasok felvehetik a kapcsolatot a repülőtér elveszett és talált osztályával, hogy segítsenek megtalálni a tárgyakat..

Létesítményeivel és szolgáltatásaival a General Francisco J. Mujica Nemzetközi Repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és élvezetes élményt nyújtson az ajtón áthaladó összes utas számára.


Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MLM azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér és a Oakland International Airport (OAK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 5 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Volaris, Aeromexico, VivaAerobus, United Airlines, American Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Morelia városából repülővel távozik?

Utazók, akik Morelia-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Francisco J. Mujica tábornok nemzetközi repülőtér (MLM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Morelia közvetlen közelében?

Morelia környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella