Folyamatos járat innen: Gautam Buddha repülőtér (BWA)

Folyamatos járatok 4 úti célra 4 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Gautam Buddha repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Gautam Buddha repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gautam Buddha repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BWA
Város Bhairawa
Ország Nepal (NP)
Teljes cím Gautam Buddha repülőtér
Szélességi fok 27.505339
Hosszúsági fok 83.419474
Weboldal Caanepal.org.np
Megjelenítés a térképen Google maps

Gautam Buddha repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Gautam Buddha repülőtér, más néven Bhairahawa Repülőtér vagy Gautam Buddha Nemzetközi Repülőtér, jelentős átjáróként szolgál a Lumbini régióhoz, Gautama Buddha szülőhelyéhez., és fontos szerepet játszik a nepáli nemzetközi utazás és turizmus elősegítésében. A repülőteret úgy alakították ki, hogy számos létesítményt és szolgáltatást kínáljon az utasok kényelmes és kényelmes élményének biztosítása érdekében. Itt található egy részletes áttekintés arról, hogy mire számíthatunk a Gautam Buddha repülőtéren:

Terminál létesítmények

 • Tágas bejelentkezési terület: A repülőtér büszkélkedhet egy nagy check-in tér több pulttal, hogy az utasok zökkenőmentes és gyors folyamatot biztosítsanak a járataikra felszálló utasok számára.
 • Várakozó társalgók: Kényelmes várakozóterek állnak az utasok rendelkezésére, miután kiszálltak. a biztonság és a beszállásra várnak.
 • Vámmentes vásárlás: Az utazók élvezhetik a különféle áruk vásárlását a vámmentes üzletekben, ahol az ajándéktárgyaktól a luxuscikkekig minden megtalálható.
 • Étel- és italüzletek: Számos üzlet kínál különféle ételeket és italokat, amelyek különböző ízléseket és preferenciákat szolgálnak ki.

Ügyfélszolgálat

 • Információs pultok: Segítőkész információs pultok állnak rendelkezésre azoknak az utasoknak, akik segítséget vagy információt keresnek a járatokkal és repülőtéri szolgáltatásokkal kapcsolatban.
 • Elveszett és megtalált: Az elveszett és megtalált tárgyak szolgáltatása biztosítja, hogy a repülőtér területén elveszett tárgyakat be lehessen jelenteni, és remélhetőleg vissza lehessen hozni.

Az utazók kényelme

 • Ingyenes Wi-Fi: A repülőtér az egész terminálon ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít minden utas számára.
 • Poggyászszolgáltatás: Hatékony poggyászkezelési szolgáltatások, beleértve a kocsikat, A hordárok és a poggyászkiadó helyiségek könnyen elérhetőek.
 • Fogyatékkal élők számára hozzáférhető: A létesítményeket kerekesszék-barátnak tervezték, és a fogyatékkal élő utasoknak is segítséget nyújtanak.

Szárazföldi közlekedés

 • Taxiszolgáltatások: A hivatalos repülőtéri taxik könnyen elérhetők a terminál épületén kívül, és különféle helyi úti célokra szállíthatók.
 • Parkolás: A repülőtéren van egy parkoló, amely jelentős számú jármű befogadására alkalmas, rövid és hosszú távú parkolásra egyaránt.

Üzleti szolgáltatások

 • VIP Társalgó: A VIP lounge csendes és kényelmes környezetet kínál az üzleti osztály és a VIP utasok számára.
 • Konferenciatermek: A repülőtér konferenciatermeket és szolgáltatásokat is biztosíthat az üzleti utazók számára, akik megbeszéléseket szeretnének tartani.

Biztonsági szolgáltatások

 • Speciális biztonság: A repülőtér fejlett biztonsági rendszerekkel van felszerelve, beleértve a poggyász átvizsgálást és a személyes biztonsági ellenőrzéseket, hogy biztosítsák az utasok biztonságát.
 • Vámügyek: A nemzetközi vámszolgáltatások rendelkezésre állnak. utazók a zökkenőmentes be- és kilépési folyamat megkönnyítése érdekében.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Gautam Buddha repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Gautam Buddha repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BWA azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Gautam Buddha repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Kuwait International Airport (KWI) célállomásig ér el, körülbelül 5h 35m időtartam alatt a(z) A320neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Gautam Buddha repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Gautam Buddha repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Buddha Air, Shree Airlines, Yeti Airlines, Jazeera Airway

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bhairawa városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bhairawa-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Gautam Buddha repülőtér (BWA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Bhairawa közvetlen közelében?

Bhairawa környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella