Repülőjárat akciók innen: Garden City regionális repülőtér (GCK)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Garden City regionális repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DFW Dallas és Fort Worth

2 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Garden City regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Garden City regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GCK
Város Kertváros
Ország United-States (US)
Teljes cím Garden City regionális repülőtér
Szélességi fok 37.927500
Hosszúsági fok -100.724167
Weboldal Fly2gck.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Garden City regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Garden Cityben, Kansas államban található Garden City regionális repülőtér egy modern és hatékony repülőtér, amely különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínál az utazók igényeinek kielégítésére.

Létesítmények:

 • Terminálok: A Garden City regionális repülőtér egyetlen utasterminállal rendelkezik, amely kényelmes és problémamentes élményt nyújt az utazóknak.
 • Bejelentkezés és biztonság: A repülőtér hatékony bejelentkezési és biztonsági eljárásokat kínál a zökkenőmentes beszállás érdekében.
 • Parkolás: Bőséges parkolási lehetőség áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolásra is, így az utazók kényelmesen elhagyhatják járműveiket utazásuk során.
 • Éttermek és üzletek: A terminál jellemzői különféle éttermek és üzletek, ahol az utazók haraphatnak egyet, vagy vásárolhatnak az utolsó pillanatban szükséges termékeket.
 • Társalgók: A kényelemre és kikapcsolódásra vágyók számára a repülőtér olyan társalgókat biztosít, ahol az utasok lazíthatnak a repülés előtt vagy után.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak a terminálon töltött idő alatt.

Szolgáltatások:

 • Repülési szolgáltatások: A Garden City regionális repülőtér különféle belföldi és nemzetközi célállomásokra kínál járatokat, összekötve az utazókat a kívánt helyekre.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az utazók poggyászainak biztonságos kézbesítéséhez.
 • Szárazföldi szállítás: A földi közlekedési lehetőségek között szerepel autóbérlés, taxi és transzferszolgáltatás, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy érkezéskor könnyen elérjék úti céljukat.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér teljesen megközelíthető, létesítményekkel és szolgáltatásokkal fogyatékkal élő vagy különleges igényű utasok számára áll rendelkezésre.
 • Ügyfélszolgálat: A repülőtér személyzete elkötelezett a kivételes ügyfélszolgálat nyújtásában, és segít az utazóknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak elvesztése esetén a repülőtéren van egy külön elveszett és megtalált részleg, amely segít az utasok holmijával való találkozásában.

A Garden City Regional Airport modern felszereltségével és szolgáltatási körével arra törekszik, hogy minden utas számára kellemes és kényelmes utazási élményt nyújtson.


Garden City regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Garden City regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Garden City regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GCK azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Garden City regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Garden City regionális repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Garden City regionális repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Garden City regionális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: American Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kertváros városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kertváros-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Garden City regionális repülőtér (GCK)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Kertváros közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella