Gandhinagar repülőtér (ISK) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 3 célállomásra 3 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Gandhinagar repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DEL Delhi

1 járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése
HYD Hyderabad

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
IXG Belgaum
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Gandhinagar repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gandhinagar repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ISK
Város Nasik
Ország India (IN)
Teljes cím Gandhinagar repülőtér
Szélességi fok 19.963872
Hosszúsági fok 73.808843
Megjelenítés a térképen Google maps

Gandhinagar repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Gandhinagar repülőtér, más néven Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér, az indiai Gujarat egyik legnagyobb repülőtere. Gandhinagar városának elsődleges kapujaként szolgál, és a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és jól felszerelt terminálépület, amely belföldi és nemzetközi járatokat is kiszolgál. Kényelmes és kényelmes környezetet kínál az utasok számára.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az utasok poggyászainak zökkenőmentes szállítása érdekében. Az utasok kényelme érdekében poggyászkocsik állnak rendelkezésre a terminál egész területén.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren. Vannak éttermek, kávézók és élelmiszer-kioszkok, amelyek különféle ételeket és italokat kínálnak.
 • Üzletek és vámmentesség: A repülőtéren számos üzlet és vámmentes üzlet található, ahol az utazók bevásárolhatnak. Ide tartoznak a kiskereskedelmi üzletek, könyvesboltok, ajándékboltok és egyebek.
 • Egészségügyi létesítmények: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren van egy kijelölt klinika képzett személyzettel, hogy orvosi segítséget nyújtsanak az utasoknak.
 • ATM és pénzváltó: A terminálépületben ATM-ek és valutaváltó pultok állnak rendelkezésre, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a készpénz- és pénzváltó szolgáltatásokhoz.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér valós idejű repülési információkat biztosít a terminálon elhelyezett digitális kijelzőtáblákon keresztül. Az utasok könnyen ellenőrizhetik járataik állapotát.
 • Autókölcsönzés: Az utazók kényelmét szolgálja a repülőtéren autóbérlési szolgáltatások. Az utasok autót bérelhetnek, hogy felfedezhessék Gandhinagart és környező területeit.
 • Közlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és más fontosabb helyekkel különféle közlekedési lehetőségeken keresztül, beleértve a taxikat, buszokat és privát transzfereket.
 • Társalgó: Az utasok igénybe vehetik a kényelmes és pihentető légkört biztosító társalgót a repülés előtt vagy között.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér különleges segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasoknak.. A kerekesszékkel megközelíthető és elkötelezett személyzet segíti az utasokat az utazás során.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolási igényekhez egyaránt. A repülőtér biztonságos és jól karbantartott parkolási lehetőségeket kínál az utasok számára.

A Gandhinagar repülőtér igyekszik kellemes utazási élményt nyújtani utasainak azáltal, hogy számos létesítményt és szolgáltatást kínál. Legyen szó hatékony poggyászkezelésről, változatos étkezési lehetőségekről, kényelmes szállításról vagy speciális segítségnyújtásról, a repülőtér gondoskodik arról, hogy az utazók igényeit a lehető legnagyobb gondossággal és kényelemmel kielégítsék.


Gandhinagar repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Gandhinagar repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Gandhinagar repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ISK azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Gandhinagar repülőtér repülőtérről indul?

A Gandhinagar repülőtér és a Indira Gandhi International Airport (DEL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Gandhinagar repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Gandhinagar repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: SpiceJet, Shuttle Americ

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Nasik városából?

Általában a Gandhinagar repülőtér (ISK) a preferált választás a Nasik-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Nasik közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella