Megfizethető járatok innen: Gambela repülőtér (GMB)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Gambela repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ADD Addisz-Abeba

2-Mar járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Gambela repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gambela repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GMB
Város Gambela
Ország Ethiopia (ET)
Teljes cím Gambela repülőtér
Szélességi fok 8.132491
Hosszúsági fok 34.565298
Megjelenítés a térképen Google maps

Gambela repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Gambela repülőtér egy létfontosságú közlekedési csomópont Gambelában, egy nyugat-etiópiai városban. Kulcsfontosságú átjáróként szolgál a helyiek és a régióba utazó turisták számára. Modern létesítményeivel és kiváló szolgáltatásaival a Gambela repülőtér kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosít minden utas számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy tágas terminálépülettel rendelkezik, amelyet nagyszámú utas fogadására terveztek. A modern felszerelések biztosítják az utazók kényelmes tartózkodását.
 • Bejelentkezési pultok: A Gambela repülőtér több check-in pultot is kínál a zökkenőmentes és hatékony bejelentkezés érdekében. folyamat az utasok számára. A pultokat barátságos és professzionális repülőtéri személyzet látja el.
 • Társalgók: Azok számára, akik exkluzívabb és kényelmesebb utazási élményre vágynak, a repülőtér fényűző társalgókat kínál, ahol az utasok lazíthatnak, felzárkózhatnak. munka közben, vagy élvezze a frissítőket a repülés előtt.
 • Éttermek és kávézók: A Gambela repülőtéren különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, a gyorsétteremláncoktól a helyi konyháig. Az utasok ízletes ételeket fogyaszthatnak, vagy gyorsan falatozhatnak az indulásra várva.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzlettel büszkélkedhet, amelyek vámmentes vásárlást kínálnak mind a belföldieknek. és nemzetközi utasok. Az ajándéktárgyaktól az elektronikai cikkekig az utazók az igényeiknek megfelelő termékek széles választékát találhatják meg.
 • Banki és valutaváltás: Az utasok pénzügyi szükségleteinek kielégítése érdekében a repülőtéren banki szolgáltatások találhatók. létesítmények, valamint pénzváltási szolgáltatások. Ez kényelmes hozzáférést biztosít a pénzügyi szolgáltatásokhoz anélkül, hogy a repülőtér közeléből kellene elhagyni.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A Gambela repülőtér tisztában van a kapcsolattartás fontosságával, ezért ingyenes Wi-Fi szolgáltatást biztosít a terminál épületében. Ezenkívül a töltőállomások kényelmesen elhelyezve az utasok feltölthetik elektronikus eszközeiket.
 • Autókölcsönzés: Azok az utazók, akik szabadidőben szeretnék felfedezni Gambelát és környékét, könnyen bérelhetnek autót. a repülőtérről. Számos neves autókölcsönző cég rendelkezik pultokkal a terminálon belül.

Szolgáltatások

 • Légitársaságok: A Gambela repülőtér a repülőtér központjaként szolgál számos belföldi és nemzetközi légitársaság, amelyek úti célok és repülési lehetőségek széles skáláját kínálják az utasok számára.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtéren külön poggyászkezelő csapat gondoskodik a biztonságos és hatékony kézbesítésről az utasok poggyászát. Bármilyen probléma esetén egy elveszett és megtalált szolgáltatás áll az utazók rendelkezésére.
 • Szállítás: Különféle közlekedési módok állnak rendelkezésre a repülőtéren kívül, így az utasok könnyen elérhetik saját kívánt úti célokat. A taxik, a buszok és a magánautó-szolgáltatások a továbbutazási lehetőségek közé tartoznak.
 • Egészségügyi létesítmények: A Gambela repülőtéren van egy egészségügyi központ, amely alkalmas a kisebb egészségügyi sürgősségi esetek kezelésére. Képzett egészségügyi szakemberek készenlétben állnak, hogy szükség esetén segítséget nyújtsanak.
 • Információs pult: Bármilyen kérdés megválaszolásához vagy az utasok útmutatásához, a terminál épületében található információs pult kényelmesen elhelyezett. A barátságos személyzet készen áll, hogy segítsen bármilyen kérdésben vagy probléma esetén.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson minden utas számára, beleértve a fogyatékkal élőket és a különleges utasokat is. igények. Kérésre speciális segítségnyújtási szolgáltatások is elérhetők.

A Gambela repülőtér korszerű létesítményeivel és minőségi szolgáltatásaival biztosítja, hogy az utazók kellemes és problémamentes utazásban részesüljenek az elejétől a végéig.. Akár érkeznek, akár indulnak, az utasok számos kényelmi szolgáltatásra számíthatnak, így mind a helyiek, mind a turisták számára létfontosságú közlekedési csomóponttá válik.


Gambela repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Gambela repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GMB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Gambela repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Gambela repülőtér repülőtérről indul?

A Gambela repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Gambela repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Gambela repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Ethiopian Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Gambela városából?

Általában a Gambela repülőtér (GMB) a preferált választás a Gambela-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Gambela közvetlen közelében?

Gambela környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella