Közvetlen járat innen: Gallup városi repülőtér (GUP)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Gallup városi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
PHX Főnix

1 járat naponta

1ó 12m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Gallup városi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Gallup városi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GUP
Város Gallup
Ország United-States (US)
Teljes cím Gallup városi repülőtér
Szélességi fok 35.511059
Hosszúsági fok -108.789307
Megjelenítés a térképen Google maps

A Gallup Municipal Airport létesítményei és szolgáltatásai

Az új-mexikói McKinley megyében található Gallup Municipal repülőtér egy regionális repülőtér, amely Gallup városát és a környező területeket szolgálja ki. Az évek során elengedhetetlen közlekedési csomóponttá vált, amely összeköti a közösséget az ország többi részével. Íme egy közelebbi pillantás a Gallup városi repülőtér által kínált létesítményekre és szolgáltatásokra:

Létesítmények:

  • Terminálépület: A repülőtéren található egy nemrég felújított terminálépület, amely tiszta környezetet biztosít. és kényelmes környezet az utazók számára. Olyan kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a mellékhelyiségek, a váróterek és az automaták.
  • Kifutópálya: A Gallup Municipal Airport egy aszfaltos kifutópályával rendelkezik, amelyet 3/21-es kifutónak neveztek el. A kifutópálya különböző repülőgépek számára alkalmas, és a biztonságos üzemeltetés érdekében jól karbantartott.
  • Parkolás: A repülőtéren bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolásra egyaránt. A parkolási lehetőségek fedett és fedetlen területeket is tartalmaznak, biztosítva az utasok járműveinek biztonságát és kényelmét.
  • Üzemanyag-szolgáltatás: A repülőtér repülési és szárazföldi járművek üzemanyag-ellátását is biztosítja. Rendelkezésre áll repülőgép-üzemanyag és repülőgépbenzin (avgas), amely lehetővé teszi a magán- és kereskedelmi repülőgépek számára, hogy tankoljanak, mielőtt folytatnák útjukat.
  • Repülőgép-hangárok: A helyszínen számos repülőgép-hangár található, amelyek biztonságos tárolást és parkolást kínálnak a magánrepülőknek.. Ezek a hangárok különböző méretűek, hogy különböző típusú repülőgépeket fogadhassanak.

Szolgáltatások:

  • Utasszolgáltatások: A Gallup Municipal Repülőtér fel van szerelve a kereskedelmi és privát járatok. Az utasok kényelmesen jegyet foglalhatnak, bejelentkezhetnek és átvehetik poggyászukat. A repülőtér kerekesszékes segítségnyújtást és egyéb szolgáltatásokat is kínál a fogyatékkal élő utasok elhelyezésére.
  • Autóbérlési lehetőségek: A kényelmes szállítás érdekében érkezéskor számos jól ismert autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren. Az utasok könnyen bérelhetnek autót, hogy felfedezhessék Gallup környékét, vagy eljuthassanak végső úti céljukhoz.
  • Vendéglátási szolgáltatások: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre a kávézóktól a gyorséttermekig, így az utasok harapni vagy forró italt kapni, miközben a repülésükre várnak.
  • Általános légiközlekedési támogatás: A gallupi városi repülőtér az általános repülési műveletek támogatására törekszik. Olyan szolgáltatásokat kínál, mint a repülőgépek karbantartása, repüléselektronikai javítások és repülésoktatási szolgáltatások. Ezek a szolgáltatások kulcsfontosságúak a magánpilóták és a légiközlekedés szerelmesei számára.
  • Légi teherszállítási szolgáltatások: A repülőtér létfontosságú szerepet játszik a régióba és onnan kifelé irányuló áruszállítás támogatásában. Légi teherszállítási szolgáltatásokat kínál, megkönnyítve a csomagok és áruk mozgását Gallupba és a környező területekre, illetve onnan.

Összességében a gallupi városi repülőtér egy sor létesítményt és szolgáltatást biztosít a kellemes és hatékony utazási élmény az utasok és a pilóták számára egyaránt. A magas színvonal fenntartása iránti elkötelezettségével a repülőtér továbbra is létfontosságú közlekedési kapcsolatként szolgál a Gallup közösség számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Gallup városi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GUP kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Gallup városi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Gallup városi repülőtér repülőtérről indul?

A Gallup városi repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Gallup városi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Gallup városi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Advanced Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Gallup városából?

Általában a Gallup városi repülőtér (GUP) a preferált választás a Gallup-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Gallup közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella