Közvetlen járat innen: Fuyun Koktokay repülőtér (FYN)

Folyamatos járatok 3 úti célra 4 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Fuyun Koktokay repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
URC Urumqi

1 járat naponta

1ó 8m Ár megjelenítése
XNN Xining

1 járat naponta

2ó 25m Ár megjelenítése
AAT Altay

1 járat naponta

0ó 35m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Fuyun Koktokay repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Fuyun Koktokay repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FYN
Város Fuyun
Ország China (CN)
Teljes cím Fuyun Koktokay repülőtér
Szélességi fok 47.750361
Hosszúsági fok 88.084444
Megjelenítés a térképen Google maps

Fuyun Koktokay repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kínai Xinjiang városában található Fujun Koktokay repülőtér modern létesítmények és szolgáltatások sorát kínálja, hogy zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára. A hatékony bejelentkezési eljárásoktól a kényelmes közlekedési lehetőségekig a repülőtér kielégíti a belföldi és nemzetközi utazók igényeit egyaránt.

Terminállétesítmények

  • Bejelentkezési pultok: Fuyun Koktokay A repülőtér több, a legmodernebb technológiával felszerelt check-in pultot kínál a bejelentkezési folyamat felgyorsítása érdekében. Az utasok hatékonyan elvégezhetik a bejelentkezési eljárásokat, hogy időt takarítsanak meg.
  • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, ahol az utazók különféle ételeket és finomságokat fogyaszthatnak. A helyi kínai ételektől a nemzetközi ízekig minden ízlésnek megfelelő étel található.
  • Vásárlási lehetőségek: Az utasok kiskereskedelmi terápiában részesülhetnek, miközben repülőjáratukra várnak. A repülőtéren számos üzlet található, amelyek sokféle árut kínálnak, beleértve a ruházatot, kiegészítőket, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat.
  • ATM-ek és pénzváltó: A Fuyun Koktokay repülőtér tisztában van a pénzügyi szolgáltatásokhoz való könnyű hozzáférés fontosságával. Ezért az utasok ATM-eket és pénzváltó pultokat találhatnak a terminálon belül a problémamentes tranzakciók érdekében.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér csomagmegőrzőt biztosít, lehetővé téve az utasok számára, hogy biztonságosan tárolják holmijukat. Ezenkívül csomagcsomagolási szolgáltatások állnak rendelkezésre a feladott poggyász védelmére és védelmére.

Szállítási szolgáltatások

  • Taxi és autókölcsönzés: A Fuyun Koktokay repülőtérre érkező utazók kényelmesen bérelhet taxit vagy bérelhet autót a repülőtérről, hogy elérje a kívánt úti célt. Ez az opció rugalmasságot és kényelmet kínál azok számára, akik önállóan szeretnék felfedezni a régiót.
  • Ingabuszok: A transzferbuszok rendszeres időközönként közlekednek, összekötve a repülőteret a város különböző pontjaival. Ez a megfizethető közlekedési mód kényelmes és megbízható lehetőséget kínál az utasok számára.
  • Parkolási lehetőségek: Azok számára, akik autóval szeretnének eljutni a repülőtérre, a Fuyun Koktokay tágas parkolókat biztosít. A terminál közelében található parkolóhelyek könnyű és gyors hozzáférést biztosítanak a repülőtérhez az utazók számára.
  • Accessibility Services: A repülőtér elkötelezett a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok igényeinek kielégítése mellett. Kerekesszékes segítségnyújtás, akadálymentesített mellékhelyiségek és dedikált parkolóhelyek a rendelkezésre álló létesítmények közé tartoznak, hogy mindenki számára kényelmes élményt biztosítsanak.
  • Információs pultok: Az információs pultok stratégiailag elhelyezkednek a repülőtér egész területén, hogy segítséget nyújtsanak és válaszoljanak az utasok kérdéseire. van. Barátságos és hozzáértő személyzet készen áll, hogy végigkalauzolja az utasokat az utazás során.

Összességében a Fuyun Koktokay repülőtér számos modern létesítményt és szolgáltatást kínál, amelyek célja az utasok utazási élményének javítása. Legyen szó zökkenőmentes bejelentkezésről, élvezetes étkezési és vásárlási lehetőségekről vagy kényelmes közlekedési szolgáltatásokról, a repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes utazást biztosítson a kapuin áthaladó összes utazó számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Fuyun Koktokay repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A FYN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Fuyun Koktokay repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Fuyun Koktokay repülőtér repülőtérről indul?

A Fuyun Koktokay repülőtér és a Xining Caojiabu Airport (XNN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Fuyun Koktokay repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Fuyun Koktokay repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Sichuan Airlines, Tianjin Airlines, Joy Air, China Southern Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Fuyun városából?

Általában a Fuyun Koktokay repülőtér (FYN) a preferált választás a Fuyun-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Fuyun közvetlen közelében?

Fuyun környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella