Megfizethető járatok innen: Fukuoka repülőtér (FUK)

Fedezze fel 41 helyszínt 31 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Fukuoka repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Fukuoka repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FUK
Város Fukuoka
Ország Japan (JP)
Teljes cím Fukuoka repülőtér
Szélességi fok 33.590315
Hosszúsági fok 130.446709
Weboldal Fuk-ab.co.jp
Megjelenítés a térképen Google maps
Fukuoka repülőtér
Fukuoka repülőtér
Fukuoka repülőtér
Fukuoka repülőtér
Fukuoka repülőtér
Fukuoka repülőtér

Fukuoka repülőtér

Fukuoka repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A fukuokai repülőtér, más néven Fukuoka nemzetközi repülőtér, Japán egyik legforgalmasabb repülőtere. A Fukuoka állambeli Ch??-ku városában található repülőtér a régió kapujaként szolgál, és számos létesítményt és szolgáltatást kínál utasai zökkenőmentes és kényelmes utazási élményéhez. A szolgáltatásoktól az étkezési lehetőségekig itt minden megtalálható, amit a Fukuoka repülőtérről tudni kell.

Terminállétesítmények

A Fukuoka repülőtér két utasterminálból áll, az 1-es és a 2-es terminálból. Mindkét terminál rendelkezik az utazók igényeit kielégítő létesítmények és szolgáltatások:

 • Éttermek és kávézók: A Fukuoka repülőtér éttermek és kávézók széles választékával büszkélkedhet, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgálnak. Akár japán finomságokra vágyik, akár nyugati ízekre vágyik, talál valamit, ami kielégíti ízlelőbimbóit.
 • Vásárlás: A repülőtér számos üzletnek és butiknak ad otthont. A vámmentes kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és divatárut kínáló üzletektől a szuvenírboltokig, ahol egyedi ajándékokat és emléktárgyakat vásárolhat, sok minden elfoglalhatja Önt a várakozás során.
 • Társalgók: A Fukuoka repülőtéren találhatók olyan társalgók, ahol az utasok utazhatnak. A vendégek pihenhetnek, ingyenes italokat fogyaszthatnak, és igénybe vehetik az ingyenes Wi-Fi-t. Ezek az exkluzív terek békés légkört biztosítanak távol a fő terminál nyüzsgésétől.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, és böngészhessenek az interneten. kényelem.

Szállítási szolgáltatások

A Fukuoka repülőtérre és onnan való eljutás kényelmes a különféle közlekedési lehetőségeknek köszönhetően:

 • Taxi: A taxik könnyen elérhetők a terminálokon kívül, így gyors és problémamentes közlekedési módot biztosítanak a célállomáshoz.
 • Busz: A reptér és a város nagyobb szállodái között transzferbuszok közlekednek, így költséghatékony módja annak, hogy elérje szállását.
 • Vonat: A repülőtér kényelmesen kapcsolódik a város metrórendszeréhez, így az utasok könnyedén elérhetik Fukuoka különböző részeit.
 • Autók bérlése: Az autókölcsönzési szolgáltatások azok számára érhető el, akik szívesebben szeretnék felfedezni a régiót a saját tempójukban.

Repülőtéri szolgáltatások

A Fukuoka repülőtér mindent megtesz az utasok kényelmének és kényelmének biztosítása érdekében:

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászmegőrzőt biztosít, megkönnyítve az utasok holmijaik biztonságos tárolását.
 • Információs pultok: Az információs pultoknál barátságos és hozzáértő személyzet áll rendelkezésre. a terminálokon, hogy segítsünk az utasoknak bármilyen kérdésben vagy aggályban.
 • Orvosi szolgáltatások: Vészhelyzetek vagy kisebb egészségügyi problémák esetén a Fukuoka repülőtéren egészségügyi létesítmények és gyógyszertárak biztosítják a szükséges segítséget.
 • Megközelíthetőség: A repülőtér a mozgáskorlátozott vagy különleges igényű utasok számára felszerelt létesítményekkel rendelkezik, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket és lifteket.

Összességében a Fukuoka repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek célja a utazási élményt utasai számára. Akár Fukuokába látogató turista, akár törzsutas, a repülőtér biztosítja, hogy kellemes és kényelmes utazásban legyen az elejétől a végéig.


Fukuoka repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Fukuoka repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Fukuoka repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, FUK azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Fukuoka repülőtér repülőtérről indul?

A Fukuoka repülőtér és a Honolulu International Airport (HNL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 7h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Fukuoka repülőtér repülőtéren?

Összesen 31 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Fukuoka repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: ANA, JAL, Skymark Airlines, Peach Aviation, Fuji Dream Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Fukuoka városából?

Általában a Fukuoka repülőtér (FUK) a preferált választás a Fukuoka-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Fukuoka közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella