Folyamatos járat innen: Fukue repülőtér (FUJ)

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Fukue repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FUK Fukuoka

3 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése
NGS Nagaszaki

2 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Fukue repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Fukue repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FUJ
Város Fukue
Ország Japan (JP)
Teljes cím Fukue repülőtér
Szélességi fok 32.667828
Hosszúsági fok 128.837620
Weboldal Fukuekuko.jp
Megjelenítés a térképen Google maps

Fukue repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A fukuei repülőtér, más néven Goto-Fukue repülőtér, egy kis regionális repülőtér Fukue szigetén, Nagaszaki prefektúrában, Japánban. A repülőtér méretei ellenére számos olyan létesítményt és szolgáltatást kínál, amely kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosít a belföldi és nemzetközi utasok számára egyaránt.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy modern és jól karbantartott terminálépülettel rendelkezik, amely tiszta és kényelmes környezetet biztosít az utasok számára.
 • Ellenőrzés. -In pultok: Számos check-in pult áll rendelkezésre, ahol az utasok egyszerűen elvégezhetik a bejelentkezési eljárásokat.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A Fukue repülőtéren kiskereskedelmi üzletek és éttermek széles választékát kínálják az utasok. vásárlás előtt, vagy étkeznek a repülés előtt.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók pénzügyi igényeinek kielégítésére a repülőtéren ATM-ek és pénzváltók találhatók, amelyek kényelmesen a terminál épületében találhatók.
 • Poggyászszolgáltatások: A poggyászszolgáltatások, beleértve a poggyászátvételt, az elveszett és talált poggyászt, valamint a poggyászmegőrző is rendelkezésre állnak, hogy segítsenek az utasoknak poggyászigényeikben.
 • Parkolás: A repülőtéren van egy kijelölt parkolóhely azon utasok számára, akik válasszon autóval a repülőtérre, így biztosítva a kényelmes hozzáférést a terminálhoz.
 • Autókölcsönzés: Az utazók autót bérelhetnek a repülőtérről, hogy saját kényelmük szerint felfedezhessék Fukue-szigetet és környező területeit.

Szolgáltatások

 • Információs pult: Információs pult áll rendelkezésre, amely segítséget nyújt az utasoknak repülési információkkal, szállítással és általános kérdésekkel kapcsolatban.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak a Fukue repülőtéren töltött idő alatt.
 • Társalgók: A kényelemre és nyugalomra vágyó utasok számára a repülőtér társalgókat kínál, ahol pihenhetnek, dolgozhatnak, vagy igyon egy kis frissítőt.
 • Speciális segítségnyújtás: A Fukue repülőtér kiterjeszti szolgáltatásait a speciális igényű utasokra is, kerekesszékes segítségnyújtást és egyéb létesítményeket kínál a kényelem és kényelem érdekében.
 • Orvosi segítség: A repülőtéren egészségügyi létesítmények és elsősegélynyújtó állomás található, hogy segítséget nyújtsanak orvosi sürgősségi vagy kisebb betegségek esetén.
 • Gyermek játszótér: A gyerekekkel utazó családok kiszolgálására a repülőtéren van egy kijelölt játszótér, ahol a gyerekek jól szórakozhatnak a repülés előtt.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával a Fukue repülőtér arra törekszik, hogy kellemes és problémamentes élményt nyújtson minden, az ajtón áthaladó utazó számára. Függetlenül attól, hogy Fukue szigetéről érkezik vagy indul, a repülőtér biztosítja, hogy utazása pozitívan induljon vagy végződjön.


Fukue repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Fukue repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A FUJ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Fukue repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Fukue repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Fukuoka Airport (FUK) célállomásig ér el, körülbelül 40m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Fukue repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Fukue repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: AN

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Fukue városából?

Általában a Fukue repülőtér (FUJ) a preferált választás a Fukue-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Fukue közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella