Friedrichshafen repülőtér (FDH) repülőtere induló járatok

Utazz 7 helyszínre a 4 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Friedrichshafen repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FRA Frankfurt

2-4 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése
OHD Ohrid
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése
TIA Tirana
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése
SKP Szkopje

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése
TZL Tuzla
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
LGW London
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése
PMI Palma de Mallorca
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Friedrichshafen repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Friedrichshafen repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FDH
Város Friedrichshafen
Ország Germany (DE)
Teljes cím Friedrichshafen repülőtér
Szélességi fok 47.673147
Hosszúsági fok 9.524078
Weboldal Bodensee-airport.eu
Megjelenítés a térképen Google maps

Friedrichshafen repülőtér

Friedrichshafen repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A németországi Baden-Württemberg tartományban található Friedrichshafen repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál a kellemes és kényelmes utazási élmény az utasok számára.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér egy terminálépülettel rendelkezik, amely különböző részekre van osztva az érkezők számára és indulások. A terminál tágas, és kényelmes várakozási környezetet biztosít az utasok számára.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos üzlet és butik található, amelyek különféle termékeket kínálnak, többek között vámmentes tárgyak, ruhák, könyvek és ajándéktárgyak. Ezenkívül az utasok a repülőtér éttermeiben, kávézóiban és bárjaiban is étkezhetnek, amelyek számos helyi és nemzetközi konyhát kínálnak.
  • Autókölcsönzés: Azok az utasok, akik szeretnék felfedezni a régiót könnyedén bérelhet autót a repülőtéren elérhető megbízható autókölcsönző cégek egyikétől. Ez kényelmes közlekedési lehetőséget kínál azok számára, akik a gyönyörű környező területeket szeretnék felfedezni.
  • Információs pult: A repülőtéren van egy külön információs pult, ahol a barátságos személyzet segít az utasoknak bármilyen kérdésük van az utazásukkal, a repülőtéri létesítményekkel vagy a szállítási lehetőségekkel kapcsolatban.
  • ATM-ek és pénzváltó: A terminál épületében számos ATM található, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy kiszálljanak. készpénz a helyi pénznemben. A repülőtéren pénzváltási szolgáltatások is rendelkezésre állnak azok számára, akik átváltják pénzüket.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: Az utasok értesülhet a járatok érkezéséről, indulásáról és bármilyen menetrendi változásról a repülőtér terminálon elhelyezett kijelzőjén. Ezenkívül a személyzet tagjai is rendelkezésre állnak, hogy valós idejű repülési információkat és bármilyen szükséges segítséget nyújtsanak.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtéren poggyászkocsik állnak rendelkezésre, amelyek megkönnyítik az utasok dolgát. hogy szállítsák a csomagjaikat. Ha a poggyász elveszik vagy megsérül, külön poggyászszolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít megtalálni vagy megoldani a problémákat.
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren., amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy utolérjék a munkájukat, miközben járatukra várnak.
  • Speciális segítség: A Friedrichshafen repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a mozgáskorlátozott utasok, ill. egyéb fogyatékosságok. Kerekesszékes elhelyezés, dedikált parkolóhelyek és a terminálon keresztüli segítségnyújtás néhány elérhető szolgáltatás, amely biztosítja, hogy mindenki kényelmesen utazhasson.
  • Parkolás: A repülőtér hosszú és rövid távú szolgáltatásokat is biztosít. - időtartamú parkolási lehetőségek, kényelmesen, sétatávolságra a terminál épületétől. Az utasok biztonságos helyen hagyhatják járműveiket utazás közben.

Létesítményeivel és szolgáltatásaival a Friedrichshafen repülőtér zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt kíván nyújtani a kapuin áthaladó utasok számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Friedrichshafen repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Friedrichshafen repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, FDH azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Friedrichshafen repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Skopje 'Alexander the Great' Airport (SKP) célállomásig ér el, körülbelül 2h 0m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Friedrichshafen repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Friedrichshafen repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Lufthansa, Wizz Air, easyJe

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Friedrichshafen városából?

Általában a Friedrichshafen repülőtér (FDH) a preferált választás a Friedrichshafen-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Friedrichshafen közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella