Repülőjárat akciók innen: Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér (BIK)

Közvetlen járatok 3 célállomásra 4 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BIK
Város Biak
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -1.189212
Hosszúsági fok 136.108006
Megjelenítés a térképen Google maps

Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az indonéziai Biak városában található Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér Pápua tartomány kulcsfontosságú közlekedési csomópontja. Ez a modern repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az utazók számára. Akár a Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtérre érkezik, akár onnan indul, elsőrangú kényelmi szolgáltatásokra számíthat.

Létesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér többszöri ellenőrzést biztosít. hatékony és barátságos személyzettel felszerelt pultokban.
 • Poggyászkezelés: A Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér korszerű poggyászkezelési lehetőségekkel rendelkezik, amelyek gondoskodnak arról, hogy poggyászait gondosan kezeljék és időben megérkezzenek.
 • Vámügy és bevándorlás: A vám- és bevándorlási eljárások számára fenntartott területek lehetővé teszik a zökkenőmentes átmenetet a repülőtéren.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, a helyi konyhától a nemzetközi gyorséttermi láncok.
 • Vásárlás: Az utazók számos bevásárlóhelyet élvezhetnek, amelyek vámmentes árukat, ajándéktárgyakat és helyi termékeket kínálnak.
 • Társalgók: azok számára, akik további kényelmet és A magánélet védelme érdekében a Frans Kaisiepo Nemzetközi Repülőtér ingyenes frissítőkkel és Wi-Fi-hozzáféréssel felszerelt társalgókat kínál.
 • ATM-ek és pénzváltó: A gyors és egyszerű pénzügyi tranzakciókhoz kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok állnak rendelkezésre.
 • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít a terminál egész területén, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.

Szolgáltatások

 • Egészségügyi létesítmények: A Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér egészségügyi létesítményekkel és szakképzett személyzettel rendelkezik, hogy segítséget nyújtsanak bármilyen egészségügyi vészhelyzetben.
 • Elveszett és megtalált: Ha utazása során eltéveszt egy tárgyat, a repülőtéren van egy külön elveszett és talált tárgy. szolgáltatás, amely segít megtalálni és visszaszerezni.
 • Információs pultok: A terminál egész területén található információs pultokon barátságos személyzet áll rendelkezésre, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon a kérdésekre.
 • Turista információ: Turisztikai információs pultok útmutatást nyújtanak a helyi látnivalókkal, szállással és közlekedési lehetőségekkel kapcsolatban.
 • Autókölcsönzés: Az utazók kényelmesen bérelhetnek autót a repülőtér területén található megbízható irodáktól.
 • Közlekedés: A Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér rendelkezik különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, transzfereket és nyilvános buszokat.
 • Gyermekbarát szolgáltatások: A gyermekekkel utazó családok számára a repülőtér olyan létesítményeket biztosít, mint a babaöltöző és a kijelölt játszóterek.

A Frans Kaisiepo Nemzetközi Repülőtér elkötelezett amellett, hogy kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson az utasok utazási élményének javítása érdekében. A modern létesítményekkel, barátságos személyzettel és kényelmes szolgáltatásokkal a repülőtér zökkenőmentes utazást tesz lehetővé érkezéstől indulásig.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BIK azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér és a Sultan Hasanuddin International Airport (UPG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Lion Air, Sriwijaya Air, Trigana Air, Garuda Indonesi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Biak városából repülővel távozik?

Utazók, akik Biak-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Frans Kaisiepo nemzetközi repülőtér (BIK)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Biak közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella