Folyamatos járat innen: Frankfurti nemzetközi repülőtér (FRA)

Folyamatos járatok 295 úti célra 78 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Frankfurti nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Frankfurti nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FRA
Város Frankfurt
Ország Germany (DE)
Teljes cím Frankfurti nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 50.050735
Hosszúsági fok 8.570773
Weboldal Frankfurt-airport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Frankfurti nemzetközi repülőtér
Frankfurti nemzetközi repülőtér
Frankfurti nemzetközi repülőtér
Frankfurti nemzetközi repülőtér
Frankfurti nemzetközi repülőtér
Frankfurti nemzetközi repülőtér

Frankfurti nemzetközi repülőtér

Frankfurt Nemzetközi Repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Frankfurt nemzetközi repülőtere a németországi Frankfurtban található, és a világ egyik legforgalmasabb repülőtere. A nemzetközi utazások globális csomópontjaként szolgál, és a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utasok zökkenőmentes és kényelmes utazásának biztosítása érdekében.

Létesítmények

  • Terminálok: A repülőtér két fő terminálja van, az 1-es és a 2-es terminál, amelyeket a SkyLine vonat köt össze. Az 1-es terminál további A, B, C és Z, míg a 2. terminál a D és E csarnokból áll.
  • Vásárlás és étkezés: A frankfurti repülőtér üzletek, butikok és luxus üzletek széles választékával büszkélkedhet márkák, lehetővé téve az utasok számára, hogy belemerüljenek a kiskereskedelmi terápiába. Különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a nemzetközi konyhát és a helyi német finomságokat.
  • Társalgók: Azok számára, akik exkluzívabb és kényelmesebb élményre vágynak, a Frankfurt Airport számos társalgót kínál. A társalgók olyan szolgáltatásokkal várják a vendégeket, mint például az ingyenes Wi-Fi, frissítők, zuhanyzók és kényelmes ülések, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy repülésük előtt pihenjenek.
  • Gyermekek felszereltsége: A repülőtér megérti az utazó családok igényeit, és különféle lehetőségeket kínál létesítmények gyerekeknek. Ide tartoznak a játszóterek, a babaöltözők és a családbarát étkezési lehetőségek.
  • Relaxációs területek: Az utazás kimerítő lehet, ezért a frankfurti repülőtér pihenőhelyeket kínál, ahol az utasok kikapcsolódhatnak és feltöltődhetnek. Ezeken a területeken fekvő székek, csendes zónák és megnyugtató környezet segíti az utazókat a pihenésben és pihenésben.

Szolgáltatások

  • Poggyászszolgáltatás: A frankfurti repülőtéren felszerelt poggyászkezelő rendszer a hatékony poggyászfeldolgozás érdekében. Csomagmegőrző is rendelkezésre áll azon utasok számára, akik átszállás közben szeretnék felfedezni a várost.
  • Közlekedés: A repülőtér különböző közlekedési eszközökön keresztül jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környező területekkel. Az utasok vonatok, buszok, autóbérlés, taxik és transzferszolgáltatások közül választhatnak, hogy elérjék úti céljukat.
  • Wi-Fi és töltőállomások: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak. Ezenkívül számos töltőállomás áll rendelkezésre az elektronikus eszközök töltésére.
  • Egészségügyi létesítmények: A frankfurti repülőtéren egészségügyi központok és gyógyszertárak állnak rendelkezésre, hogy kielégítsék bármilyen egészségügyi vészhelyzetet vagy szükségletet. Képzett egészségügyi személyzet a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hogy segítséget nyújtson.
  • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér számos szolgáltatást kínál a mozgáskorlátozott vagy egyéb speciális igényű utasok számára. Képzett személyzet segít a beszállásban, a repülőtéri navigációban és a poggyászkezelésben.

A frankfurti nemzetközi repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít átfogó létesítményeivel és szolgáltatásaival. Az utasok számos kényelmi szolgáltatást élvezhetnek, a bevásárlástól és étkezéstől a relaxációs területekig és társalgókig. Hatékony poggyászkezelésével, szállítási lehetőségeivel és speciális segítségnyújtási szolgáltatásaival a repülőtér kielégíti az utazók sokrétű igényeit.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Frankfurti nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Frankfurti nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, FRA azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Frankfurti nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Ministro Pistarini International Airport (EZE) célállomásig ér el, körülbelül 13h 45m időtartam alatt a(z) Boeing 747-8 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Frankfurti nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Frankfurti nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 78 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Lufthansa, Condor, Air Dolomiti, Airbus Transport International, United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Frankfurt városából?

Általában a Frankfurti nemzetközi repülőtér (FRA) a preferált választás a Frankfurt-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Frankfurt közvetlen közelében?

Frankfurt környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella