Folyamatos járat innen: Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér (DVO)

Folyamatos járatok 10 úti célra 6 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DVO
Város Davao város
Ország Philippines (PH)
Teljes cím Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 7.125278
Hosszúsági fok 125.645556
Weboldal Flightradar24.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér
Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér
Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér
Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér
Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér
Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér

Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér, más néven Davao nemzetközi repülőtér, a Fülöp-szigetek harmadik legforgalmasabb repülőtere, és átjáróként szolgál Davao nyüzsgő városába.

Létesítmények:

 • Terminál: A repülőtér egyetlen utasterminállal rendelkezik, amely jól karbantartott és modern eszközökkel felszerelt a kényelmes utazási élmény érdekében.
 • Duty-Free üzletek: Az utazók adómentes vásárlási élményt élvezhetnek a terminál épületében található Duty-Free üzletekben. Ezek az üzletek termékek széles skáláját kínálják, beleértve a parfümöket, kozmetikumokat, likőrt, dohányt és egyebeket.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt kínálnak. Az utasok gyors harapnivalót kaphatnak, vagy teljes étkezhetnek a repülés előtt.
 • ATM-ek és pénzváltó: A banki szolgáltatások kényelmesen elhelyezkednek a repülőtér egész területén, beleértve a készpénzfelvételre szolgáló ATM-eket és a pénzváltó pultokat az utazók számára helyi pénznemben.
 • Társalgók: Azok számára, akik további kényelmet és magánéletet keresnek, exkluzív társalgók állnak rendelkezésre. Ezek a társalgók csendes helyet biztosítanak a pihenéshez vagy a munka megkezdéséhez a repülés előtt.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Azok az utazók, akik szívesebben vezetnek maguk, találhatnak autókölcsönzőt a repülőtéren. Ez szabadságot és rugalmasságot tesz lehetővé a város saját tempójában való felfedezéséhez.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú parkoláshoz egyaránt. Az utasok nyugodtak lehetnek, ha tudják, hogy járműveik biztonságban vannak, amíg távol vannak.

Szolgáltatások:

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, beleértve a poggyászszállítást is. csomagoló és tároló létesítmények, az utasok holmijának biztonsága és kényelme érdekében.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren van egy klinika képzett szakemberekkel, akik azonnali segítséget tudnak nyújtani.
 • Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek a terminál egész területén, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak barátaikkal, családjukkal vagy munkájukkal a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Információs pultok: Barátságos A repülőtéri személyzet készséggel elérhető az információs pultokon, hogy segítsenek az utasoknak az utazásukkal, a repülőtéri létesítményekkel vagy a várossal kapcsolatos általános kérdésekkel kapcsolatban.
 • Csomagszállító kocsik: Az utazók igénybe vehetik a következő címen elérhető poggyászkocsikat. A terminál különböző pontjain kényelmesen szállíthatják csomagjaikat.
 • Taxi és tömegközlekedés: A repülőtérről könnyen elérhetők a taxik és a tömegközlekedés, így az utasok kényelmesen elérhetik a kívánt úti célt.
 • Fogyatékkal élők számára kialakított létesítmények: Francisco Bangoy nemzetközi repülőteret felszerelték a fogyatékkal élő utasok fogadására, akadálymentes mellékhelyiségekkel, rámpákkal és liftekkel.

Modern létesítményeivel és széles körű szolgáltatásaival Francisco Francisco A Bangoy nemzetközi repülőtér zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt biztosít minden utas számára, aki áthalad az ajtón.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, DVO azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Singapore Changi Airport (SIN) célállomásig ér el, körülbelül 3h 55m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Cebu Pacific Air, Philippine Airlines, Philippines AirAsia, Singapore Airlines, Scoo

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Davao város városából?

Általában a Francisco Bangoy nemzetközi repülőtér (DVO) a preferált választás a Davao város-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Davao város közvetlen közelében?

Davao város környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella