Fort Yukon repülőtér (FYU) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 3 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Fort Yukon repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FAI Fairbanks

2-3 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
VEE Venetie

1 járat naponta

0ó 20m Ár megjelenítése
KBC Központi

1 járat naponta

0ó 15m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Fort Yukon repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Fort Yukon repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FYU
Város Yukon erőd
Ország United-States (US)
Teljes cím Fort Yukon repülőtér
Szélességi fok 66.571490
Hosszúsági fok -145.250417
Weboldal Nfdc.faa.gov
Megjelenítés a térképen Google maps

A Fort Yukon repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az alaszkai Fort Yukonban található Fort Yukon repülőtér a régió alapvető közlekedési csomópontja. A számos létesítményt és szolgáltatást kínáló repülőtér kényelmes utazást és kényelmes élményt biztosít az utasok számára. Nézzük meg közelebbről, mit kínál a Fort Yukon repülőtér:

  • Kifutópálya: A repülőtér egyetlen burkolt kifutópályával rendelkezik, amely 5800 láb hosszú, elegendő helyet biztosítva különféle típusú repülőgépek. Ez biztonságos fel- és leszállást tesz lehetővé.
  • Terminálépület: A modern terminálépület barátságos és hatékony környezetet kínál az utazók számára. Itt találhatók a jegypénztárak, a biztonsági ellenőrző pontok, a poggyászkiadó és a beszállókapuk.
  • Repülési szolgáltatások: Az utasok több, a Fort Yukon repülőtéren működő légitársaság közül választhatnak. Ezek a légitársaságok rendszeres járatokat biztosítanak a főbb repülőterekre és onnan, biztosítva a csatlakozást különböző célállomásokhoz az államban és azon kívül.
  • Szárazföldi közlekedés: A zökkenőmentes utazás megkönnyítése érdekében a repülőtér többféle földi szállítást is kínál. lehetőségek. Ide tartoznak a taxik, a bérautók és a szállodai transzferek, amelyek segítségével az utasok könnyen elérhetik a kívánt úti célt Fort Yukonban és a környező területeken.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget biztosít, így az utazók biztonságosan hagyják el járműveiket utazásuk során. Rövid és hosszú távú parkolási lehetőségek is rendelkezésre állnak.
  • Éttermek és üzletek: A terminál épületében az utasok különféle étkezési lehetőségeket és üzleteket találhatnak. Ezek a létesítmények számos étel- és italválasztékot kínálnak, valamint ajándéktárgyak, könyvek és egyéb utazási alapok vásárlására is lehetőséget kínálnak.
  • Wi-Fi és töltőállomások: A Fort Yukon repülőtér megérti a kapcsolat szükségessége a mai digitális korban. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak. Ezenkívül kényelmes töltőállomásokat biztosítanak az elektronikus eszközök áram alatt tartásához.
  • Kisegítő lehetőségek: A repülőteret úgy tervezték, hogy minden utas igényeit kielégítse, beleértve a fogyatékkal élőket is. Kerekesszékkel megközelíthető létesítményeket, mellékhelyiségeket és kijelölt parkolóhelyeket kínál.

A Fort Yukon repülőtér célja, hogy kellemes utazási élményt nyújtson minden utas számára. Létesítményeivel és szolgáltatásaival a repülőtér zökkenőmentes és kényelmes utazást biztosít az elejétől a végéig. Akár helyi lakos, akár Fort Yukon látogatója, a repülőtér arra törekszik, hogy megfeleljen az Ön utazási igényeinek, és a lehető legkényelmesebbé tegye utazását.


Fort Yukon repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Fort Yukon repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Fort Yukon repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, FYU azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Fort Yukon repülőtér repülőtérről indul?

A Fort Yukon repülőtér és a Fairbanks International Airport (FAI) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Fort Yukon repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Fort Yukon repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Astral Aviatio

Melyik repülőteret kell használni, amikor Yukon erőd városából repülővel távozik?

Utazók, akik Yukon erőd-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Fort Yukon repülőtér (FYU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Yukon erőd közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella