Repülőjárat akciók innen: Forlì nemzetközi repülőtér (FRL)

Közvetlen járatok 5 célállomásra 4 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Forlì nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
PMO Punta Raisi

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
CTA Catania
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 10m Ár megjelenítése
TPS Trapani
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 10m Ár megjelenítése
KTW Katowice
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése
TIA Tirana
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Forlì nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Forlì nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FRL
Város Forlì
Ország Italy (IT)
Teljes cím Forlì nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 44.198482
Hosszúsági fok 12.070927
Weboldal Aeroportodiforli.eu
Megjelenítés a térképen Google maps

A Forlì nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Forlì nemzetközi repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér az olaszországi Forlì városában. Létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

A repülőtér számos szolgáltatást kínál az utasok igényeinek kielégítésére:

 • Terminál: A repülőtér tágas és modern terminálépülete számos felszereltséggel rendelkezik.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Utasok élvezheti a vásárlást a vámmentes üzletekben, amelyek széles választékot kínálnak, beleértve az ajándéktárgyakat, elektronikai cikkeket és ruházati cikkeket.
 • Éttermek és kávézók: Számos étterem és kávézó áll rendelkezésre az utasok egy falatot enni vagy italt fogyasztani, miközben a járatukra várnak.
 • Társalgók: A repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, dolgozhatnak vagy frissítőket fogyaszthatnak. járataikat.
 • Autókölcsönző szolgáltatások: Az utazók kényelmesen bérelhetnek autót a repülőtérről, hogy saját tempójukban fedezzék fel a környéket.
 • ATM-ek. és valutaváltó: A terminálon ATM-ek állnak rendelkezésre készpénzfelvételhez, és valutaváltási szolgáltatások is rendelkezésre állnak a nemzetközi utazók számára.
 • Parkolás: A repülőtéren rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket egyaránt kínál, így az utasok könnyen találhatnak helyet járműveik számára.

Szolgáltatások

Létesítményein kívül a Forlì nemzetközi repülőtér különféle szolgáltatásokat kínál az utazási élmény zökkenőmentessé tétele érdekében:

 • Repülési információk: Az utasok a terminálon elhelyezett képernyőkön keresztül érhetik el a repülési információkat, és valós idejű frissítéseket biztosítanak érkezési, indulási és kapuinformációk.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelő rendszerekkel biztosítja a poggyász zökkenőmentes és biztonságos szállítását.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, így az utasok a repülőtéren töltött idő alatt is kapcsolatban maradhatnak.
 • Speciális segítség: repülőtér segítséget nyújt a mozgáskorlátozott vagy egyéb speciális igényű utasok számára. Elkötelezett személyzet áll rendelkezésére, hogy támogatást nyújtson és kényelmes élményt biztosítson.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren egy elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak az elveszett tárgyak visszaszerzésében. utazás.
 • Információs pultok: A terminálban kényelmesen elhelyezett információs pultok segítik az utasokat bármilyen kérdésben, vagy útmutatást nyújtanak a repülőtéri szolgáltatásokkal kapcsolatban.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és elsősegélynyújtó szolgálattal rendelkezik vészhelyzetek esetére.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles választékával a Forlì nemzetközi repülőtér kellemes és hatékony légkört kíván biztosítani tapasztalat az utasok számára. Akár érkezik, akár indul, az utazók kényelmes és kényelmes tartózkodásra számíthatnak ezen a modern repülőtéren.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Forlì nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A FRL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Forlì nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Forlì nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Catania-Fontanarossa Airport (CTA) célállomásig ér el, körülbelül 2h 10m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Forlì nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Forlì nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Ryanair, SA Express, Albawing

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Forlì városából?

Általában a Forlì nemzetközi repülőtér (FRL) a preferált választás a Forlì-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Forlì közvetlen közelében?

Forlì környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella