Megfizethető járatok innen: Ford repülőtér (IMT)

Közvetlen járatok 3 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Ford repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Ford repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ford repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IMT
Város Iron Mountain/Kingsford
Ország United-States (US)
Teljes cím Ford repülőtér
Szélességi fok 45.814982
Hosszúsági fok -88.118570
Weboldal Fordairport.org
Megjelenítés a térképen Google maps

A Ford repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Amikor a zökkenőmentes utazási élményről van szó, a Ford Airport mindent megtesz annak biztosítására, hogy az utasok hozzáférjenek a csúcsminőségű létesítményekhez és szolgáltatásokhoz. Attól a pillanattól kezdve, hogy kilép a repülőtérre, egészen a végső úti cél eléréséig nyilvánvaló a Ford Airport elkötelezettsége az ügyfelek elégedettsége iránt.

Terminál szolgáltatások

  • Vásárlás: A Ford Airport kiskereskedelmi üzletek széles választéka, a vámmentes luxuscikkektől az utazáshoz szükséges cikkekig mindent kínál. Az utasok számos üzletet fedezhetnek fel, amelyek tökéletesek az utolsó pillanatban megvásárolható termékek megtalálásához, vagy a repülés előtti vásárláshoz.
  • Éttermek és kávézók: Az éhes utazók számos étkezési lehetőség közül választhatnak, amelyek kielégítik különféle ízlések és étkezési preferenciák. A divatos kávézóktól a teljes körű szolgáltatást nyújtó éttermekig a Ford Airport mindenki számára biztosít valamit.
  • Társalgók: A nyugodt és kényelmes légkörre vágyók számára a Ford Airport exkluzív társalgókat kínál. Ezek a társalgók békés menedéket nyújtanak, ahol az utasok pihenhetnek, élvezhetik az ingyenes frissítőket, és hozzáférhetnek olyan szolgáltatásokhoz, mint a Wi-Fi és a töltőállomások.
  • Gyermek játszótér: Kicsikkel utazik? A Ford Airport megérti a családok igényeit, és külön játszóteret biztosít a gyerekek szórakoztatására a repülés előtt. A szülők felügyelhetik gyermekeiket, miközben kényelmesen ülhetnek a közelben.

Kisegítő lehetőségek

  • Akadálymentesíthetőség: A Ford Airport gondoskodik arról, hogy a terminálok minden része könnyen elérhető legyen mozgási nehézségekkel küzdő utasok számára. A mellékhelyiségek, rámpák, liftek és kijelölt parkolóhelyek a fogyatékkal élők igényeit helyezik előtérbe.
  • Szolgáltató állatok: A Ford Repülőtéren szívesen látják a szolgálati állatokat. A repülőtér kijelölt segélyterületeket és útmutatást biztosít, hogy a fogyatékkal élő utasok és segítő állataik stresszmentesen és kényelmesen élhessenek utazás közben.

Utasszolgáltatások

  • Poggyászszolgáltatások: A Ford Airport elkötelezett csapata kezeli a poggyászokkal kapcsolatos kérdéseket és problémákat. Legyen szó segítségről elveszett vagy sérült poggyász, poggyászkocsik vagy poggyászmegőrző ügyében, a személyzet tagjai rendelkezésre állnak, hogy megadják a szükséges támogatást.
  • Pénzaváltás: A Ford repülőtéren kényelmes pénzváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az utasok számára átválthatja pénzét helyi pénznemre vagy bármely más kívánt pénznemre.
  • Autókölcsönzés: Az utazók kényelmesen bérelhetnek autót a Ford repülőtérre érkezéskor. Számos elismert autókölcsönző működik a repülőtéren, és különféle járműlehetőségeket kínálnak a különböző utazási igényeknek megfelelően.
  • Wi-Fi: A Ford Repülőtér tisztában van a kapcsolattartás fontosságával, ezért az ingyenes Wi-Fi az egész terminálon biztosított. Az utasok böngészhetnek az interneten, ellenőrizhetik e-mailjeit, vagy kapcsolatban maradhatnak barátaikkal és családtagjaikkal a repülőtéren töltött idő alatt.

Összességében a Ford Airport elkötelezettsége a kivételes létesítmények és szolgáltatások biztosítására biztosítja, hogy az utasok kényelmes és élvezetes utazási élmény. A vásárlási és étkezési lehetőségektől a kisegítő lehetőségekig és az utasszolgáltatásokig a repülőtér igyekszik kielégíteni minden, termináljain áthaladó utazó igényeit.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ford repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ford repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IMT azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Ford repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW) célállomásig ér el, körülbelül 1h 28m időtartam alatt a(z) Canadair (Bombardier) Regional Jet fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Ford repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Ford repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Delta Air Line

Melyik repülőteret kell használni, amikor Iron Mountain/Kingsford városából repülővel távozik?

Utazók, akik Iron Mountain/Kingsford-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Ford repülőtér (IMT)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Iron Mountain/Kingsford közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella