Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér (FLN) repülőtere induló járatok

Utazz 16 helyszínre a 7 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FLN
Város Florianópolis
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -27.670118
Hosszúsági fok -48.545966
Weboldal Infraero.gov.br
Megjelenítés a térképen Google maps
Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér
Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér
Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér
Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér
Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér
Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér

Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Florianópolis gyönyörű városában található Hercílio Luz nemzetközi repülőtér a brazíliai Santa Catarina állam kulcsfontosságú közlekedési csomópontja. A régió egyik legforgalmasabb repülőtereként kiváló létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utazók kényelmének biztosítása érdekében.

Terminállétesítmények

Florianópolis terminálépülete- A Hercílio Luz nemzetközi repülőtér számos kényelmi szolgáltatást és szolgáltatást kínál az utasok élményének fokozása érdekében. Néhány ezek közül:

 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: Az utasok számos vásárlási lehetőséget élvezhetnek, beleértve a helyi butikokat, ruhaüzleteket, ajándékboltokat és vámmentes üzleteket.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, a gyorséttermektől az előkelő éttermekig, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgálnak.
 • Társalgók: A VIP-társalgók békés környezetet kínálnak az utasoknak. lazítson, kényelmes üléseket, ingyenes frissítőket és üzleti lehetőségeket biztosít.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászcsomagolási szolgáltatásokat, valamint elveszett és talált létesítményeket kínál, hogy segítséget nyújtson az utasoknak a poggyászaikkal kapcsolatos problémákban.

Szállítási szolgáltatások

A zökkenőmentes szállítás érdekében a repülőtérre és vissza a Florianópolis-Hercílio Luz különféle kényelmes szolgáltatásokat kínál:

 • Taxik és telekocsik.: Az utasok közvetlenül a terminál épülete előtt könnyen találhatnak taxit, vagy igényelhetnek telekocsi szolgáltatást.
 • Autókölcsönző: Számos jól ismert autókölcsönző cég rendelkezik irodával a repülőtéren, amelyek a járművek széles választékát kínálják a különböző igényeknek és igényeknek megfelelően. preferenciák.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér jól kapcsolódik a város tömegközlekedési rendszeréhez, a buszok és a transzferek rendszeres időközönként közlekednek.

Repülőtéri segítség

A repülőtér előnyben részesíti az ügyfélszolgálatot, és célzott segítséget nyújt a kellemes utazás érdekében:

 • Információs pultok: A terminál egész területén személyzeti információs pultok állnak rendelkezésre, amelyek útmutatást, útbaigazítást és segítséget nyújtanak az utasoknak.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek kielégítik a mozgáskorlátozott utasok igényeit vagy egyéb speciális igényeket.
 • Orvosi szolgáltatások: Egészségügyi központ áll rendelkezésre vészhelyzet esetén, ahol egészségügyi szakemberek dolgoznak, hogy azonnali segítséget nyújtsanak.

További szolgáltatások

Az említett létesítményeken kívül a Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér számos egyéb szolgáltatást is kínál, hogy megfeleljen a követelményeknek. az utazók igényei:

 • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti utazók számára a repülőtér tárgyalótermeket, VIP társalgókat és munkaállomásokat kínál, valamint Wi-Fi hozzáférést a terminál egész területén.
 • ATM-ek és Pénzváltó: A banki szolgáltatások, beleértve az ATM-eket és a pénzváltókat, kényelmesen a terminálon belül helyezkednek el.
 • Gyermek játszóterek: A repülőtér külön játszótereket kínál a fiatal utazók szórakoztatására és elköteleződésére.

A Hercílio Luz nemzetközi repülőtér Florianópolis gyönyörű városának kapujaként kellemes és hatékony utazási élményt kíván nyújtani. Kiváló létesítményei és szolgáltatásai révén az utasok már a terminálba való belépés pillanatától élvezhetik az utazást.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A FLN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér és a Arturo Merino Benitez International Airport (SCL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 7 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Gol, LATAM Airlines, Azul, Aerolineas Argentinas, Sky Airlin biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Florianópolis városából?

Általában a Florianópolis-Hercílio Luz nemzetközi repülőtér (FLN) a preferált választás a Florianópolis-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Florianópolis közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella