Firenze regionális repülőtere (FLO) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Firenze regionális repülőtere repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CLT Charlotte

2 járat naponta

1ó 3m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Firenze regionális repülőtere kapcsán

Repülőtér neve Firenze regionális repülőtere
Repülőtér (IATA) kód FLO
Város Firenze
Ország United-States (US)
Teljes cím Firenze regionális repülőtere
Szélességi fok 34.193472
Hosszúsági fok -79.728353
Weboldal Flyflo.us
Megjelenítés a térképen Google maps

Firenzei regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Üdvözöljük a firenzei regionális repülőtéren, amely az Ön kapuja Firenze gyönyörű városába. Repülőterünk célja, hogy zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosítson minden utasunk számára. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a firenzei regionális repülőtéren elérhető különféle létesítményeket és szolgáltatásokat.

Létesítmények

 • Modern terminál: Repülőterünk a legmodernebb eszközökkel büszkélkedhet terminálépület, amely kényelmes és esztétikus környezetet biztosít az utazóknak.
 • Poggyászkezelés: Büszkék vagyunk hatékony és megbízható poggyászkezelő rendszerünkre, amely minimális várakozási időt biztosít az utasok számára a poggyász átvételekor.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Fedezze fel a repülőtéren elérhető kiskereskedelmi üzletek és étkezési lehetőségek széles választékát, amelyek minden ízlésnek és preferenciának megfelelő választékot kínálnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: Kényelmes helyen található ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások állnak rendelkezésre a terminálépületen belül, biztosítva a könnyű hozzáférést a készpénzhez az utazási igényekhez.
 • Parkolás: A firenzei regionális repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, így kényelmessé teszi az utasokat hogy elhagyják járműveiket utazásuk során.
 • Autókölcsönzés: Ha érkezéskor szállításra van szüksége, a repülőtéren autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek az Ön igényeinek megfelelő járművek széles választékát kínálják.
 • Ingyenes Wi-Fi: Maradjon kapcsolatban az ingyenes Wi-Fi-vel a terminálépület egész területén, lehetővé téve az e-mailek ellenőrzését, az internet böngészését vagy a szeretteivel való kapcsolattartást.

Szolgáltatások

 • Információs pult: Barátságos és hozzáértő személyzetünk mindig rendelkezésre áll az információs pultnál, hogy segítsen bármilyen kérdésben, vagy útmutatást adjon a repülőtéri eljárásokkal kapcsolatban.
 • Elveszett és megtalált: In holmi elvesztése esetén az elveszett és megtalált részlegünk segít újra egyesíteni a tárgyakkal. Segítségért forduljon az információs pulthoz.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A firenzei regionális repülőtér kiemelten kezeli az utasok jólétét. Ha orvosi segítségre van szüksége, repülőterünk egészségügyi létesítményekkel és személyzettel rendelkezik az Ön igényeinek kielégítésére.
 • Speciális segítségnyújtás: Igyekszünk minden utast befogadni, beleértve a speciális igényű vagy fogyatékkal élőket is. Repülőterünk segítségnyújtási szolgáltatásokat nyújt, beleértve a kerekesszékes akadálymentességet, valamint képzett személyzetet a be- és kiszálláshoz.
 • Társalgók: Azok számára, akik nyugodtabb környezetre vágynak, repülőterünk kényelmes és jól felszerelt társalgókat kínál, ahol pihenhet, dolgozzon, vagy élvezze a frissítőket a repülés előtt.
 • Üzleti központ: üzleti ügyeket intézhet, vagy utolérheti munkáját teljesen felszerelt üzleti központunkban, ahol olyan szolgáltatások állnak rendelkezésre, mint a számítógépek, nyomtatók és privát munkaterületek.

A firenzei regionális repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utazási élmény fokozása érdekében. A modern termináltól a kényelmes szolgáltatásokig és az elkötelezett ügyfélszolgálatig igyekszünk zökkenőmentessé és élvezetessé tenni utazását a firenzei regionális repülőtéren. Szeretettel üdvözöljük következő firenzei látogatása alkalmával!


Firenze regionális repülőtere Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Firenze regionális repülőtere repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A FLO kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Firenze regionális repülőtere repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Firenze regionális repülőtere repülőtérről indul?

A Firenze regionális repülőtere és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Firenze regionális repülőtere repülőtérről?

A(z) Firenze regionális repülőtere repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Firenze városából?

Általában a Firenze regionális repülőtere (FLO) a preferált választás a Firenze-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Firenze közvetlen közelében?

Firenze környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella