Repülőjárat akciók innen: Firenzei Peretola repülőtér (FLR)

Fedezze fel 36 helyszínt 22 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Firenzei Peretola repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Firenzei Peretola repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FLR
Város Firenze
Ország Italy (IT)
Teljes cím Firenzei Peretola repülőtér
Szélességi fok 43.808653
Hosszúsági fok 11.201225
Weboldal Aeroporto.firenze.it
Megjelenítés a térképen Google maps

Firenzei repülőtér, Peretola létesítmények és szolgáltatások

A firenzei repülőtér, hivatalos nevén Firenze repülőtér, Peretola, az olaszországi Firenze gyönyörű városának fő nemzetközi kapuja. Az évente több millió utazót kiszolgáló repülőtér számos kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy minden utas számára kellemes élményt nyújtson.

Terminállétesítmények

 • Vásárlás: A repülőtér büszkélkedhet számos üzlet és butik, ahol az utasok ajándéktárgyakat, ruhákat, kiegészítőket és helyi specialitásokat vásárolhatnak.
 • Vámmentes: Az utazók vámmentesen vásárolhatnak a terminálon belül, amely parfümök és kozmetikumok széles választékát kínálja., alkohol és dohánytermékek.
 • Éttermek és kávézók: A terminálon számos étterem áll rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt kínálnak különféle ízlések kielégítésére.
 • Internet-hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjanak, és kényelmesen böngészhessenek az interneten.
 • ATM-ek és pénzváltó: A kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok segítik az utazókat abban, hogy helyi valutát szerezzenek be. maradjon Firenzében.
 • Csomagmegőrzés: Ha poggyásza nélkül szeretné felfedezni a várost, névleges díj ellenében tárolóhelyek állnak rendelkezésre.

Szolgáltatások

 • Autókölcsönző: Számos jól ismert autókölcsönző cég rendelkezik a terminálon belüli pultokkal, amelyek lehetőséget adnak az utasoknak, hogy autót béreljenek utazásaikhoz.
 • Elveszett és megtalált: Az elkötelezett munkatársak rendelkezésre áll, hogy segítsen megtalálni az eltévedt tárgyakat a repülőtér területén.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér kényelmes utazást biztosít a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára, speciális segítséget és felszerelést biztosítva.
 • Orvosi ellátás. Létesítmények: Orvosi sürgősségi esetek esetén a repülőtér egészségügyi központokkal rendelkezik, amelyek az alapvető egészségügyi szükségletek kielégítésére vannak felszerelve.
 • Gyermek játszótér: A gyermekek számára kijelölt hely áll rendelkezésre a játékhoz, így biztosítva, hogy az idejük alatt jól szórakozzanak és elfoglalják magukat. a repülőtéren.
 • Információs pultok: A képzett személyzet tagjai a terminál egész területén található információs pultoknál helyezkednek el, és készen állnak arra, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdéssel vagy információval kapcsolatban.

Közlekedés a repülőtérre és vissza

 • Taxi: A terminálon kívül taxik állnak rendelkezésre, így kényelmes és gyors közlekedési módot biztosítanak a városközpontba.
 • Busz: Rendszeres buszjárat szolgáltatások a repülőtér és Firenze különböző helyei között működnek, megfizethető és hatékony módot kínálva az úti cél elérésére.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég nyújt szolgáltatást a repülőtéren, lehetővé téve az utazók számára Firenze és környéke felfedezését. a környezetet saját tempójukban.
 • Ingajárati szolgáltatások: Egyes szállodák és magáncégek transzferszolgáltatást kínálnak a repülőtérre és vissza, biztosítva ügyfeleik számára a problémamentes transzfert.

Kiváló létesítményeivel és kényelmes szolgáltatásaival a firenzei peretolai repülőtér arra törekszik, hogy élvezetes és zökkenőmentes élményt nyújtson minden, az ajtón áthaladó utazó számára.


Firenzei Peretola repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Firenzei Peretola repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A FLR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Firenzei Peretola repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Firenzei Peretola repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Gran Canaria Airport (LPA) célállomásig ér el, körülbelül 4h 35m időtartam alatt a(z) Embraer 195 E2 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Firenzei Peretola repülőtér repülőtéren?

Összesen 22 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Firenzei Peretola repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Vueling, Air Dolomiti, Air France, SWISS, Alitali

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Firenze városából?

Általában a Firenzei Peretola repülőtér (FLR) a preferált választás a Firenze-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Firenze közvetlen közelében?

Firenze környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella