Közvetlen járat innen: Fakfak Torea repülőtér (FKQ)

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Fakfak Torea repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SOQ Sorong

1 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése
MKW Manokwari
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Fakfak Torea repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Fakfak Torea repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FKQ
Város Fak Fak
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Fakfak Torea repülőtér
Szélességi fok -2.917654
Hosszúsági fok 132.262770
Megjelenítés a térképen Google maps

Fakfak Torea repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Fakfak Torea repülőtér az indonéziai Nyugat-Pápua állambeli Fakfak Regencyben található, és számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak. Az alapvető szolgáltatásoktól a hatékony szolgáltatásokig a repülőtér igyekszik kielégíteni az utasok igényeit.

Létesítmények

 • Terminálépület: A Fakfak Torea repülőtér modern és jól karbantartott terminálépület, amely tiszta és kényelmes környezetet kínál az utazóknak.
 • Várakozók: A repülőtér tágas, kényelmes ülőhelyekkel ellátott várótereket kínál, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy repülésük előtt pihenjenek.
 • Kiskereskedelem és étkezési lehetőség.: Különféle kiskereskedelmi üzletek kínálnak helyi termékeket, ajándéktárgyakat és utazási cikkeket. Ezenkívül az utasok különféle ételeket és italokat fogyaszthatnak a repülőtér kávézóiban és éttermeiben.
 • WC: Tiszta és jól felszerelt mellékhelyiségek állnak rendelkezésre az egész repülőtéren az utazók kényelméért.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén a Fakfak Torea repülőtér külön területtel rendelkezik, amely segít az utasoknak holmijaik megtalálásában és visszaszerzésében.

Szolgáltatások

 • Repülés Információ: A repülőtér valós idejű repülési információs kijelzőket biztosít az egész terminálon, tájékoztatva az utasokat indulásaikról, érkezéseikről, valamint az esetleges változásokról vagy késésekről.
 • Poggyászkezelés: A Fakfak Torea repülőtér biztosítja a poggyászok hatékony kezelését., gondoskodva a bejövő és kimenő poggyászról a kényelmetlenségek minimalizálása és a zökkenőmentes utazás biztosítása érdekében.
 • Biztonság: A repülőtér átfogó biztonsági intézkedéseket vezetett be, beleértve a poggyászátvizsgálást és a testszkennereket a biztonság és a jólét biztosítása érdekében. utasok.
 • Közlekedési lehetőségek: Az utasok számos közlekedési lehetőséghez férhetnek hozzá, beleértve a taxikat és az autókölcsönzési szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik a kényelmes utazást végső úticéljukig.
 • Ügyfélszolgálat: Fakfak Torea A repülőtér segítőkész és barátságos személyzettel büszkélkedhet, akik készséggel segítenek az utasoknak kérdéseikben, útmutatást adnak, vagy bármilyen aggályt megválaszolnak.
 • Fogyatékkal élők felszereltsége: A repülőtér olyan létesítményekkel és szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek kielégítik az utasok igényeit. fogyatékkal élő utasok számára, biztosítva kényelmüket és elérhetőségüket utazásuk során.

Akár helyi lakos, akár a Fakfak Regency látogatója, a Fakfak Torea Airport elkötelezett amellett, hogy kellemes repülőtéri élményt nyújtson. A jól karbantartott terminálépülettől a rendelkezésre álló kényelmi szolgáltatásokig a repülőtér célja, hogy utazását a lehető legkényelmesebbé és kényelmesebbé tegye.


Fakfak Torea repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Fakfak Torea repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A FKQ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Fakfak Torea repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Fakfak Torea repülőtér repülőtérről indul?

A Fakfak Torea repülőtér és a Rendani Airport (MKW) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Fakfak Torea repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Fakfak Torea repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Wings Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Fak Fak városából?

Általában a Fakfak Torea repülőtér (FKQ) a preferált választás a Fak Fak-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Fak Fak közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella