Folyamatos járat innen: Fairbanks nemzetközi repülőtér (FAI)

Folyamatos járatok 19 úti célra 6 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Fairbanks nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Fairbanks nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FAI
Város Fairbanks
Ország United-States (US)
Teljes cím Fairbanks nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 64.816416
Hosszúsági fok -147.863517
Weboldal Dot.state.ak.us
Megjelenítés a térképen Google maps
Fairbanks nemzetközi repülőtér
Fairbanks nemzetközi repülőtér
Fairbanks nemzetközi repülőtér
Fairbanks nemzetközi repülőtér
Fairbanks nemzetközi repülőtér
Fairbanks nemzetközi repülőtér

Fairbanks nemzetközi repülőtér

A Fairbanks nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Fairbanks nemzetközi repülőtér az alaszkai Fairbanksben található, és az állam belső régióját kiszolgáló kulcsfontosságú közlekedési csomópont. A repülőtér számos kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok utazási élményének fokozása érdekében. Akár érkezik, akár indul, vagy egyszerűen csak áthalad, a Fairbanks nemzetközi repülőtér célja, hogy mindenki számára zökkenőmentes és élvezetes utazást biztosítson.

Létesítmények:

 • Modern terminál: A repülőtér korszerű terminálépülettel büszkélkedhet, modern felszereltséggel és tágas terekkel az utasok kényelméért.
 • Éttermek és kávézók: Különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek különféle konyhákat kínálnak ízlések és preferenciák.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Számos kiskereskedelmi üzlet található a repülőtéren, amelyek lehetőséget kínálnak a vásárlásra és böngészésre az utasok átszállása során.
 • Társalgók: A privát társalgók elérhetők az utasok számára. csendesebb és exkluzívabb környezet, kényelmes ülőhelyeket, frissítőket és üzleti lehetőségeket kínálva.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Parkolás: A Fairbanks nemzetközi repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, kényelmes transzferszolgáltatással a terminál és a terminál között.
 • Autókölcsönzés: Számos neves autókölcsönző cég működik ki a repülőtérről, számos járműlehetőséget kínálva az utazóknak, hogy felfedezzék a környező területet.
 • Elveszett és megtalált: a repülőtéren külön Lost and Found szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak az elveszett tárgyak visszaszerzésében. az utazásuk során.
 • ATM-ek és pénzváltó: A terminálon belül több ATM és valutaváltó is található az utasok pénzügyi igényeinek kielégítésére.

Szolgáltatások:

 • Poggyászkezelés: A Fairbanks nemzetközi repülőtér büszke a hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokra, amelyek biztosítják, hogy poggyászai biztonságosan megérkezzenek a célállomásra.
 • Információs pultok: A személyzettel rendelkező információs pultok a repülőtér egész területén találhatók, segítőkész segítségnyújtás és az utasok kérdései vagy aggályai megválaszolása.
 • Kiközelíthetőség: A repülőteret az akadálymentesítést szem előtt tartva tervezték, és a mozgáskorlátozott és egyéb speciális igényű utasok számára is kínál szolgáltatásokat.
 • Orvosi ellátás. Szolgáltatások: Bármilyen orvosi vészhelyzet esetén képzett egészségügyi személyzet és létesítmények állnak rendelkezésre, hogy azonnali támogatást és segítséget nyújthassanak.
 • Gyermekjátszótér: A Fairbanks nemzetközi repülőtér tisztában van a fiatal utazók lekötelezésének fontosságával, és kijelölt gyermekeket biztosít. játszótér az igényeik kielégítésére.
 • Kisállatmentő terület: A háziállatokkal utazó utasok igénybe vehetik a repülőtér kijelölt kisállat-mentő területét, biztosítva, hogy szőrös barátaik kényelmesen érezzék magukat utazásuk során.
 • Repülési információk: A folyamatos repülési információs kijelzők valós idejű frissítéseket biztosítanak a járatok állapotáról, hogy az utasokat folyamatosan tájékoztassák, és minimálisra csökkentsék az esetleges fennakadásokat.

A Fairbanks nemzetközi repülőtér kivételes létesítményei és szolgáltatásai kiváló választást jelentenek az alaszkai Fairbanksen átutazó vagy arra látogató utazók. Az utasok kényelme és kényelme iránti elkötelezettségével a repülőtér zökkenőmentes utazási élményt kíván nyújtani mindazok számára, akik áthaladnak az ajtón.


Fairbanks nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Fairbanks nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Fairbanks nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, FAI azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Fairbanks nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Fairbanks nemzetközi repülőtér és a Frankfurt International Airport (FRA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 9h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Fairbanks nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Fairbanks nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Astral Aviation, Alaska Airlines, Delta Air Lines, 40-Mile Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Fairbanks városából repülővel távozik?

Utazók, akik Fairbanks-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Fairbanks nemzetközi repülőtér (FAI)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Fairbanks közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella