Fabio Alberto León Bentley repülőtér (MVP) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Fabio Alberto León Bentley repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BOG Bogota

1 járat naponta

1ó 11m Ár megjelenítése
VVC Villavicencio
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 2m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Fabio Alberto León Bentley repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Fabio Alberto León Bentley repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MVP
Város Mitú
Ország Colombia (CO)
Teljes cím Fabio Alberto León Bentley repülőtér
Szélességi fok 1.253324
Hosszúsági fok -70.233826
Megjelenítés a térképen Google maps

Fabio Alberto León Bentley repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Fabio Alberto León Bentley repülőtér egy modern és jól felszerelt légiközlekedési létesítmény, amely (szúrja be a helyet). A legkorszerűbb létesítmények széles választékával büszkélkedhet, és különféle szolgáltatásokat nyújt az utasok kényelmes és hatékony utazási élményének biztosítása érdekében.

Repülőtér szolgáltatásai

A repülőtér számos szolgáltatást kínál létesítmények az utazók igényeinek kielégítésére:

  • Terminálépület: A terminál főépülete tágas, és az utasok kényelmét szem előtt tartva tervezték. Kényelmes ülősarokkal, tiszta mellékhelyiségekkel, valamint bőséges hellyel rendelkezik a vámmentes üzletek és éttermek számára.
  • Poggyászszolgáltatások: Poggyászkocsik állnak rendelkezésre a terminál épületében, hogy az utazók kényelmesen szállíthassák csomagjaikat. Ezenkívül a repülőtér poggyászfelvételi szolgáltatásokat is nyújt elveszett vagy sérült tárgyak esetén.
  • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál. A biztonságos parkolóhelyeknek köszönhetően az utasok magabiztosan elhagyhatják járműveiket utazás közben.
  • Business Lounge: Az üzleti utazók számára a repülőtér külön üzleti társalgót biztosít kényelmes ülésekkel, munkaállomásokkal és ingyenes Wi-Fi-vel. az utasokat nyugodt környezetben dolgozni vagy pihenni.
  • Gyermekjátszótér: A családok kellemes élményének biztosítása érdekében a terminálon belül egy játszótér is rendelkezésre áll. Különféle játékokkal és tevékenységekkel rendelkezik a fiatal utazók szórakoztatására.

Repülőtéri szolgáltatások

A Fabio Alberto León Bentley repülőtér mindent megtesz, hogy kiváló szolgáltatásokat kínáljon utasainak:

  • Repülési információk: Az utasok könnyen naprakészek maradhatnak a terminálépület képernyőjén megjelenő valós idejű repülési információkkal. Információs pultok is rendelkezésre állnak, hogy segítsenek az utazóknak bármilyen kérdésben.
  • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtéren van egy speciális egészségügyi központ, ahol képzett szakemberek dolgoznak, hogy szükség esetén sürgősségi orvosi segítséget nyújtsanak. Ez mindenkor biztosítja az utazók jólétét.
  • Wi-Fi és töltőállomások: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak. Töltőállomások is rendelkezésre állnak az elektronikus eszközök áram alatt tartásához.
  • Közlekedés: A repülőtéren kényelmes közlekedési szolgáltatások állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, az autókölcsönzést és a transzferbuszokat, így az utasok könnyen elérhetik végső úti céljukat.
  • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók pénzügyi igényeinek kielégítésére ATM-ek és pénzváltó irodák állnak rendelkezésre a repülőtér területén.

Következtetés

A Fabio Az Alberto León Bentley repülőtér büszke arra, hogy kivételes létesítményeket és szolgáltatásokat kínál az utasok utazási élményének fokozása érdekében. Legyen szó a terminálépület kényelméről, a segítőkész szolgáltatások kínálatáról vagy a részletekre való odafigyelésről az egész repülőtéren, a cél az, hogy mindenki számára stresszmentes és élvezetes utazást biztosítsunk.


Fabio Alberto León Bentley repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Fabio Alberto León Bentley repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MVP kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Fabio Alberto León Bentley repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Fabio Alberto León Bentley repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) El Dorado International Airport (BOG) célállomásig ér el, körülbelül 1h 16m időtartam alatt a(z) Embraer RJ135 / RJ140 / RJ145 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Fabio Alberto León Bentley repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Fabio Alberto León Bentley repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: SATEN

Melyik repülőteret kell használni, amikor Mitú városából repülővel távozik?

Utazók, akik Mitú-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Fabio Alberto León Bentley repülőtér (MVP)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Mitú közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella