Folyamatos járat innen: Exuma nemzetközi repülőtér (GGT)

Folyamatos járatok 7 úti célra 5 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Exuma nemzetközi repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Exuma nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Exuma nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GGT
Város Moss Town
Ország Bahamas (BS)
Teljes cím Exuma nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 23.561876
Hosszúsági fok -75.875907
Megjelenítés a térképen Google maps

Exuma nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Exuma nemzetközi repülőtér, amely George Townban, Great Exuma, Bahama-szigeteken található, egy modern repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér kényelmes szolgáltatásokat kínál az Ön igényeinek kielégítésére.

Terminálépület

Az Exuma nemzetközi repülőtér terminálépülete úgy lett kialakítva, hogy zökkenőmentes utazást biztosítson az utazók számára. A modern építészet és a tágas belső terek kellemes és stresszmentes környezetet biztosítanak.

Bejelentkezés és biztonság

A repülőtér hatékony és problémamentes bejelentkezési lehetőségeket kínál. Az utasok egyszerűen bejelentkezhetnek járataikra a kijelölt pultoknál, és áthaladhatnak a biztonsági átvizsgáláson. A repülőtér személyzete elkötelezett a zökkenőmentes és gyors folyamat biztosítása minden utas számára.

Poggyászkezelés

Az Exuma nemzetközi repülőtér hatékony és biztonságos poggyászkezelő rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja az utasok biztonságos szállítását. ' holmiját. A repülőtér személyzete a lehető legnagyobb gondossággal kezeli és szállítja a poggyászokat a járatok között, minimalizálva az elvesztés vagy sérülés esélyét.

Kiskereskedelem és étkezés

A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és étkezési lehetőség található. az utasok igényeinek kielégítésére. Akár emléktárgyakat, ruházati cikkeket, vagy utazási kellékeket szeretne vásárolni, akár egy gyors harapnivalót, vagy egy kellemes étkezést szeretne, a repülőtér számos létesítmény közül választhat.

Társalgók

Az exkluzívabb és kényelmesebb élményre vágyó utasok számára az Exuma International Airport luxus lounge-okat kínál. Ezek a társalgók nyugodt környezetet biztosítanak, ahol az utazók pihenhetnek, ingyenes frissítőket fogyaszthatnak, és hozzáférhetnek a Wi-Fi-hez, újságokhoz és egyéb szolgáltatásokhoz.

Autókölcsönzési szolgáltatások

Ha tervezi Exuma vagy a közeli szigetek saját tempójában való felfedezéséhez a repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat kínál. Számos neves autókölcsönző cég működik a repülőtérről, így az utasok kényelmesen bérelhetnek járművet érkezéskor.

Közlekedés

Az Exuma nemzetközi repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a környező területekkel különböző közlekedési lehetőségek révén. A taxik és a transzferszolgáltatások könnyen elérhetők az utasok úti céljukra történő szállítására. Emellett a tömegközlekedési lehetőségek is elérhetők azok számára, akik pénztárcabarátabb megoldást keresnek.

Kiközelíthetőség

A repülőtér a fogyatékkal élő utasok igényeinek kielégítésére van felszerelve. Akadálymentes mellékhelyiségekkel, rámpákkal, liftekkel és kijelölt parkolókkal rendelkezik a mozgáskorlátozottak számára.

Parkolás

Az Exuma nemzetközi repülőtér kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget kínál azok számára, akik inkább autóval szeretnek a repülőtér. Az utasok a kijelölt parkolóhelyeken parkolhatnak rövid vagy hosszú távra.

Wi-Fi

Az utasok kapcsolattartásának elősegítése érdekében a repülőtér ingyenes Wi-Fi-szolgáltatást biztosít. az egész terminál épületében. Az utasok könnyedén hozzáférhetnek az internethez, ellenőrizhetik e-mailjeit, vagy naprakészek maradhatnak a közösségi oldalakon, miközben járataikra várnak.

Az Exuma nemzetközi repülőtér célja, hogy kellemes és hatékony utazási élményt nyújtson minden utasnak. Modern létesítményeinek és szolgáltatásainak köszönhetően az utazók repülésük előtt vagy után könnyedén pihenhetnek, vacsorázhatnak, vásárolhatnak, és könnyedén kapcsolatba léphetnek egymással.


Exuma nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Exuma nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GGT kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Exuma nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Exuma nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Toronto Pearson International Airport (YYZ) célállomásig ér el, körülbelül 3h 35m időtartam alatt a(z) Code 223 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Exuma nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Exuma nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 5 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airlines, Bahamasair, Silver Airways, Delta Air Lines, Air Canad biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Moss Town városából repülővel távozik?

Utazók, akik Moss Town-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Owen Roberts nemzetközi repülőtér (GCM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Moss Town közvetlen közelében?

Moss Town környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella