Megfizethető járatok innen: EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér (BSL)

Utazz 80 helyszínre a 21 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér kapcsán

Repülőtér neve EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BSL
Város Basel
Ország France (FR)
Teljes cím EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér
Szélességi fok 47.598180
Hosszúsági fok 7.525496
Weboldal Euroairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér
EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér
EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér
EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér
EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér
EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér

Az EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Repülőtér létesítményei

 • Az EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg kényelmes helyen, Franciaország, Németország és Németország határai közelében található. Svájc, amely könnyű hozzáférést biztosít mindhárom országba.
 • A repülőtér modern és tágas terminálépülete számos kényelmi szolgáltatással biztosítja a kényelmes és élvezetes utazási élményt.
 • Az utasok megtalálhatják üzletek széles választéka, beleértve a vámmentes üzleteket, ahol ajándéktárgyakat, kozmetikumokat, divat- és elektronikai cikkeket vásárolhatnak.
 • Számos étterem, kávézó és bár áll rendelkezésre, amelyek ételek és italok széles választékát kínálják.
 • Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, hogy az utasok kapcsolatban maradhassanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Az ATM-ek és a pénzváltási szolgáltatások kényelmesen a terminál épületében találhatók az utazók számára pénzügyi szolgáltatásokra van szüksége.

Utasszállítás

 • A repülőtér számos utasszolgáltatást nyújt a zökkenőmentes utazási élmény érdekében.
 • A terminál egész területén információs pultok állnak rendelkezésre, hozzáértő személyzettel, akik készen állnak arra, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
 • A mozgáskorlátozott utasok igénybe vehetik a dedikált segítségnyújtási szolgáltatásokat, beleértve a kerekesszékes akadálymentességet és a speciális beszállást. intézkedik.
 • Elveszett és talált szolgáltatások állnak rendelkezésre azon utazók számára, akik esetleg félretették holmijukat a repülőtér területén.
 • A gyermekekkel utazó családok számára pelenkázó és játszóterek találhatók a kényelmes helyen. a terminál épületében.
 • Az üzleti utazók kihasználhatják a repülőtér konferencia- és tárgyalótermeit, amelyek a legmodernebb technológiával és catering szolgáltatásokkal vannak felszerelve.

Közlekedés

 • Az EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik a közeli városokkal és régiókkal.
 • A repülőtér jól kapcsolódik a tömegközlekedési hálózatokhoz, beleértve a buszokat és a vonatokat, megkönnyíti az utasok úti céljának elérését.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre azon utazók számára, akik szívesebben szeretnék felfedezni a környéket.
 • A taxik és a sofőrszolgáltatások közvetlenül a közelben találhatók. a terminál épülete azoknak, akik kényelmesebb és személyre szabottabb közlekedési módra vágynak.
 • Tág parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolásra is, kényelmes lehetőségeket biztosítva a járművüket az épületben hagyó utasoknak. repülőtéren.

Következtetés

Az EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kellemes és problémamentes utazási élményt biztosítson utasainak. Kényelmes elhelyezkedésével és kiváló közlekedési kapcsolataival a repülőtér átjáróként szolgál Franciaország, Németország és Svájc nyüzsgő régióihoz.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BSL azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér repülőtérről indul?

A EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér és a Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (YUL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 8h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér repülőtéren?

Összesen 21 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: easyJet, Lufthansa, SunExpress, KLM, Turkish Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Basel városából?

Általában a EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér (BSL) a preferált választás a Basel-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Basel közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg repülőtér (BSL)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella